Yli 5 maalia varsinainen peliaika

2.15

Helsingin Jokerit kohtaa tänään läntisen konferenssin kärkiottelussa Moskovan TsSKAn. Ottelu käynnistyy klo: 18:30 ja pelipaikkana on legendaarinen CSKA Arena Moskovassa.

TsSKA jatkaa kotipelisarjaansa

Moskovan TsSKA majailee tällä hetkellä koko läntisen konferenssin neljäntenä tasapisteissä Jokereiden kanssa ottelun vähemmän pelanneena. Tarasov divisioonassa TsSKA on toisena kolme pistettä läntisen konferenssin toisena majailevaa Moskovan Dynamoa perässä.

Sergei Fedorovin luotsaama Moskovan TsSKA nauttii tällä hetkellä otteluohjelman tuomista eduista, kun joukkue jatkaa seitsemän ottelun kotipelisarjaansa. Joukkue aloitti kotipelisarjansa voitolla Dinamo Minskistä (6–4), mutta edellisessä ottelussa arkkivihollinen Moskovan Dynamo tiputti jälleen TsSKAn maanpinnalle voittaen paikallisottelun 3–4-lukemin.

TsSKA laittoi myös ruplia pöytään ja hommasi takalinjoille todellisen vahvistuksen, kun Barys Nur-Sultanin pitkäaikainen luottoratsu ja joukkueen kapteeni Darren Dietz liittyi puna-armeijan riveihin. Huhuissa kazakstanilaisseura sai merkittävän rahallisen korvauksen eliittipakista. Dietz on loistava lisä TsSKAn puolustukseen.

Moskovalaisten vahvuudesta varmuudella poissa on hyökkääjä Anton Slepyshev. Maalissa aloittanee ykköskassari Ivan Fedotov (92.35/1.92).

TsSKA kohtaa vielä kotipelisarjansa aikana Jokereiden lisäksi Omskin, Neftehimikin sekä Vitjazin.

Jokerit piipahtaa Moskovassa ja lähtee Uudenvuoden viettoon

Helsingin Jokerit tekee täsmäiskun Moskovaan ja lähtee sen jälkeen Uudenvuoden viettoon. Jokerit pääsee muutaman päivän vapaille hyvistä asetelmista, jos katsotaan puhtaasti tämän hetken tilannetta. Narrit lähtevät illan otteluun läntisen konferenssin kolmosena ja Bobrov divisioonan toisena. Matkaa kärkijoukkue Pietarin SKA:han on vain neljä pistettä, eli Narreilla on loistava paikka kotietuun kevään tosipelejä ajatellen.

Jokerit päätti mollivoittoisen kotipelisarjansa tiistaina murskavoittoon Kunlun Red Starsista (7–1), mutta sarja kokonaisuudessaan jätti Jokereiden pelistä paljon jossiteltavaa. Narrien toinen voitto kotipelisarjan aikana tuli vaikean pelin jälkeen Dinamo Minskistä (2-1ja), mutta pisteet lähtivät Helsingistä niin Omskille (1–5) kuin illan vastustaja TsSKAlle (1–3).

Lauri Marjamäen piiskuroima narrilauma on kärsinyt myös loukkaantumisista, kun pitkäaikaispotilaan Henrik Haapalan lisäksi poissa ovat olleet ykköspakki Alex Grant, joukkueen paras pistemies Brian O’Neill sekä osa pelaajista on ollut flunssan takia poissa yksittäisiä otteluita. Grant palasi takaisin kokoonpanoon edellisessä ottelussa. O’Neill sen sijaan on huhujen mukaan myös poissa vielä TsSKA-ottelusta. Maalissa aloittanee edellisen ottelun torjunut Anders Lindbäck (91.02/2.18).

Kauden kolmas kohtaaminen

Helsingin Jokerit ja Moskovan TsSKA selvittelevät välejään nyt kolmatta kertaa tällä kaudella. Kaksi ensimmäistä ottelua pelattiin Hartwall Areenalla ja moskovalaiset voittivat molemmat ottelut.

Kotijoukkue TsSKA lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta joukkueen peli ailahtelee, varsinkin kotiluolassa. Joukkue sortuu liian usein pelaamaan kotonaan ns. taitohokia puolustuspään kustannuksella, jossa hyökkäyspelaaminen ottaa liian suurta roolia.

Jokerit on aina viihtynyt Moskovassa ja joukkue on huomattavasti kurinalaisempi ja tiiviimpi vieraskaukalossa. Jokerit on voittanut viidestä edellisestä Moskovasta pelatusta pelistä kolme. TsSKA omaa kuitenkin järkyttävän tehokkaan hyökkäysarsenaalin ja joukkueella riittää ratkaisuvoimaa neloskentästä asti, mikä tulee laittamaan tänään Jokereiden puolustuksen todella ahtaalle. Jos TsSKA noudattaa kotonaan tuttua kaavaa, avaa se myös narreille paljon maalintekopaikkoja ja tästä syystä ottelusta voi tulla yllättävänkin maalirikas.

» Yli 5 maalia varsinainen peliaika
2.15
100€ ilmaisveto
2.15
100 € ilmaisveto
2.15
100 € ilmaisveto
2.15
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ