Yli 4,5 maalia (varsinainen peliaika)

1.95

KHL:ssä pelataan viiden ottelun kierros, jossa katseemme kiinnittyvät Moskovaan, missä kohtaavat Moskovan TsSKA ja Lokomotiv Jaroslavl. Ottelu käynnistyy klo: 19:30 ja pelipaikkana toimii Moskovan kiekkopyhättö CSKA Areena.

TsSKA aloittanut kautensa vahvasti

Moskovan TsSKA on aloittanut kautensa uuden päävalmentaja Sergei Fedorovin johdolla vahvasti. Kauden ensimmäisessä ottelussa joukkue otti viime kauden finaaliuusinnassa tukkaan Omskilta tylysti lukemin 4–0, mutta sen jälkeen joukkue on matkustanut voitosta voittoon ja saapuu kotiyleisön eteen kolmen ottelun voittoputkessa. Joukkue käväisi kahden ottelun mittaisella vieraskiertueella ja mukaan tarttui täysi pistepotti, kun joukkue voitti vieraskentällä niin Sotshin (1–4) kuin jatkoajalla AK Bars Kazanin (1-2ja).

Lokomotiv Jaroslavl aloittaa vieraskiertueensa Moskovasta

Lokomotiv Jaroslavl lähti kauteen suurin satsauksin. Kolmen ottelun jälkeen joukkue on onnistunut raapimaan yhden voiton. Lokomotiv pääsi aloittamaan kautensa kolmen ottelun kotipelisarjalla, josta joukkue onnistui voittamaan vain avausottelussa vaivoin Dinamo Riikan (3–2), sen jälkeen tukkaan on tullut niin SKA Pietarilta (3-4rl) kuin viimeisimpänä Dinamo Minskiltä (3–4).

Lokomotiv aloittaa Moskovasta kolmen ottelun mittaisen vieraskiertueen, jossa joukkue kohtaa vielä TsSKAN lisäksi sunnuntaina Dinamo Riikan ja ens viikon tiistaina Helsingin Jokerit.

Vetokohde lapulle

Kotijoukkue TsSKA lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Andrei Skabelkan Loko ei myy nahkaansa tänään ilmaiseksi CSKA Areenalla. Kotijoukkue saapuu vieraskiertueelta takaisin kotiaskiin ja pelaa seuraavan kerran vasta ensi viikon tiistaina kotiluolassa, kun TsSKAN vieraaksi saapuu Barys Nur-Sultan. Joukkueella on siis aikaa hetki hengähtää.

Vaikka Jaroslavl on ottanut kaksi edellistä peliä tukkaan, on joukkueen hyökkäyspelaaminen ollut kaikesta huolimatta hyvää ja on vain ajan kysymys, koska joukkueen kovatyö palkitaan. Kahden ottelun tappioputkessa liitelevä Jaroslavlin heikoin osa-alue on puolustuspelaaminen, mikä jää välillä hyökkäyspelaamisen varjoon. Tämä avaa myös tontteja TsSKAlle.

TsSKA omaa erittäin hyvin tiiviin puolustuspelin lainalaisuudet, mutta joukkue palaa vieraskiertueelta takaisin kotiin ja pelaa vasta seuraavan kerran tiistaina. TsSKA on myös pelannut kauden alusta alkaen lähes joka toinen päivä, mikä saattaa tänään näkyä herpaantumisena, virheinä ja paketin hajoamisena – pieni ulospuhallus.

Jaroslavlin hyökkäys on alati vaarallinen ja TsSKA voi olla sen kanssa tänään ongelmissa, jos fokus ei ihan ole itse pelissä – jota nyt vähän epäilemme. Tästä syystä ottelussa voidaan nähdä maaliodottamaan nähden enemmän maaleja, kun yleensä TsSKAn otteluissa, ja kun raja on vedetty tarpeeksi alas, on vetokohteemme otteluun selkeä.

» Yli 4,5 maalia (varsinainen peliaika)
1.95
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.95
100 € ilmaisveto
1.95
100 € ilmaisveto
1.92
Talleta 100€, pelaa 200€
1.92
100% ensitalletusbonus 300€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ