Molemmat joukkueet tekevät maalin

2.08

Tänään jatkuvat europelit suomalaisten joukkueiden osalta, kun Honka matkustaa Sloveniaan saaden vastaansa siellä paikallisessa Prva Ligassa tällä kaudella neljänneksi sijoittuneen Domzalen joukkueen. Pelipaikkana toimii Športni park Domžale ja ottelun aloitusvihellys kuullaan klo 18.55.

Kotijoukkue ei myöskään ole mahtava suurseura

Kotijoukkue Domzale lähtee otteluun suurena suosikkina. Vaikka kyseessä onkin Honkaa laadukkaampi joukkue, niin ei tasoero nyt aivan kammottavan suuri ole. Domzale on nimittäin seuran kooltaan suunnilleen samaa luokkaa kotimaisen HJK:n kanssa. Veikkausliigassa pelatessaan joukkue olisikin ehkä voittajasuosikki, mutta ei missään nimessä varma voittaja. Tämän lisäksi joukkue tietysti pelaa kotikentällä, mutta toisaalta paikallisessa sarjassa on menossa kesätauko, joten slovenialaisten pelituntuma ei ole aivan samaa luokkaa, kun tämän päivän vierailijoiden.

Domzalen varmaan tunnetuin jalkapalloilija on joukkueen kapteeni ja kymppipaitaa kantava Senijad Ibricic. Bosnia ja Hertsegovinan maajoukkuetta vielä 2014 vuonna edustanut ylemmän keskikentän paikkaa pelaava Ibricic onkin edelleen todella laadukas pelaaja varsinkin pallollisessa pelaamisessa. Tämän lisäksi nuori kärkipelaaja Dario Kolobaric on näyttänyt olevansa laadukas pelaaja omalla paikallaan.  Näiden lisäksi joukkueesta löytyy jo pari vuotta sitten Itävallan nuorten maajoukkueessa loistanut Arnel Jakupovic, joka on nähty seurajoukkueessaan lähinnä laitamiehen tontilla. Onkin odotettavissa, että kotijoukkue valitsee pelitavakseen tänään 4-2-3-1 tyyppisen ratkaisun, josta hyökkäysvoimaa ei ainakaan puutu. Valmentaja Dejan Djuranovic on välillä käyttänyt myös 4-4-1-1 pelitapaa, mutta tämä on ollut enemmän käytössä vieraskentillä pelattaessa.

Hongan peli takkuilee pahasti jopa Veikkausliigassa

Honka lähtee tämän päivän otteluun altavastaajana ja tämä asema on kyllä ansaittu. Tähän yksinkertaisena syynä on tämän hetken vaisut esitykset jo ihan kotoisessa Veikkausliigassakin. Hongan pelillisestä tasosta paljon kertoo se totuus, että Veikkausliigassa kahdeksantena majaileva joukkue ei ole saanut pistettäkään muilta, kun sarjan kolmelta kehnoimmalta joukkueelta. Kaikkia muita vastaan pelatessa Vesa Vasaran miehistö on tienannut yhteensä nolla pistettä. Voidaankin hyvin mielin todeta, että jos Hongan otteluohjelma ei olisi näin suotuisa heille saattaisi joukkue löytyä vieläkin alempaa sarjataulukosta.

Hongan tämän päivän pelitavaksi voitaisi odottaa joko 3-4-3 tyyppistä miehitystä, tai jopa todennäköisempänä pidettävää 3-4-1-2 tyyppistä ratkaisua, jossa laitapelaajat pelaavat vahvasti Wing Backin roolissa. Tulee kentälle kumpi tahansa miehitys tarvitsee Honka menestyäkseen tänään muutamia pidempiä pallonhallintajaksoja, jolloin laitapelaajien nousuja päästään käyttämään aktiivisesti hyväksi. Honka tarvitseekin nyt keskikentän avainpelaajiltaan Lucas Kaufmanilta ja Duarte Tammilehdolta edellisiä otteluita paremman suorituksen. Tänään kohtalainen taso ei vain riitä vastustajan kukistamiseksi.

Lopulta Hongan hyökkääminen on ollut jopa kohtalaista. Joukkue on tehnyt maalin lähes jokaisessa ottelussa, mutta kun omissa on soinut vähän kolmanneksi eniten koko Veikkausliigassa, ei tästä liikaa ole ollut apua. Domzalen puolestaan oli korkeintaan kohtalainen ensimmäisellä kierroksella luxemburgilaisia vastaan, joten nykyisillä kertoimilla voisimme vilkaista ottelua hivenen jopa sinivalkoisin lasein ja uskoa siihen, että tässä ottelussa Honka tekisi maalin jopa 55-60 varmuudella. Omissa soi aika varmasti, joten kyllä pelivalintamme kerroin tänään juuri riskin kattaa.

 

 

» Molemmat joukkueet tekevät maalin
2.08
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.08
100€ ilmaisveto
2.08
100 € ilmaisveto
2.08
100 € ilmaisveto
2.00
Talleta 100€, pelaa 200€
2.00
100% ensitalletusbonus 300€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ