Alle 3.0 maalia

1.72

Tänään on suomalaisilla jalkapalloihmisillä melkoinen ilon päivä, kun kaksi kotimaista seurajoukkuetta taistelee viimeisellä karsintakierroksella europelejen lohkovaiheeseen pääsystä. Näistä otteluista ensimmäinen pelataan Helsingissä, kun KuPS kohtaa saksalasen jättiseuran Union Berlinin. Ottelun pelipaikkana toimii Helsingin Olympiastadion ja pallo asetellaan keskipisteeseen klo 19.00.

Kotijoukkue KuPS lähtee otteluun valtavana altavastaajana. Esimerkiksi transfermarkt.com sivuston arvioiden mukaan kotijoukkueen pelaajiston arvon pyöriessä viiden miljoonan euron paikkeilla, on tämän päivän vierasjoukkueen arvo kohtalaiset 87,5 miljoonaa euroa. Ero on siis todella valtava. Itse asiassa vieraiden joukkueesta löytyy viisi pelaajaa, joiden arvo on laskettu suuremmaksi, kuin koko KuPS:n joukkueen yhteenlaskettu arvo. Totuus on tietysti edelleen se, että kentällä tasoerot eivät missään nimessä ole tänäänkään aivan näin valtavia.

KuPS teki pienoisen ihmeen jo viime kierroksella, kun joukkue nousi jälkimmäisen ottelun toisella puoliajalla haudan partaalta, lapioi vieraskentällä neljä maalia yhden puoliajan aikana Astanan verkkoon ja eteni jatkoon yhteismaalein 5-4. Tämä antaakin joukkueelle varmasti valtavan itseluottamuksellisen buustin ja kuopiolaiset lähtevät varmasti tosissaan kiusaamaan vastustajaansa myös tämän päivän ottelussa. Totuus kuitenkin on, että tällä kierroksella vastaan tulee noin neljä kertaa suurempi jalkapalloseura suuresta Bundesliigasta. Valmentaja Simo Valakari on kuitenkin ilmoittanut, että KuPS uskoo edelleen mahdollisuuksiinsa, eikä lähde peruuttelemaan saksalaisten edessä.

Vierasjoukkue Union Berlin aloittivat kautensa kahdeksas päivä tätä kuuta todella vaatimattomalla esityksellä Saksan Cupissa Saksan kolmannella sarjatasolla operoivan Türkgücü Münchenin vieraana voittaen ottelun ainoastaan 0-1. Bundesliigan otteluiden osalta joukkueen kausi alkoi sitten lauantaina kotiottelulla Leverkusenia vastaan. Ottelu oli pelitilanteiden valossa vieraiden juhlaa, mutta taululla seissyt lopputulos 1-1 oli juuri sitä, mitä Union Berlin saattoi ottelusta toivoa. Fakta on kuitenkin se, että myöskään vierasjoukkue ei lähde tämän päivän otteluun täysin ilman pelituntumaa.

Saksalaiset ovat myöskin lisänneet omaan loukkaantumislistaansa kasan mielenkiintoisia pelaajia, joista suurimmat nimet ovat ilman muuta Leverkusenia vastaan maalinteossakin onnistunut hyökkääjä Taiwo Awoniyi, sekä keskikentän pelinrakentajan tontille kaavailtu Grischa Prömel. Tämän lisäksi joukkueen hyökkääjistä poissa on myös ainakin viime paljon peliaikaa saanut Sheraldo Becker, joka olisi ollut selkeästi tarpeeliinen pelaaja Awoniyin ollessa sivussa. Loput loukkaantumislistalla olevat pelaajat ovatkin lähinnä syvyyspelaajia ja heidän luetteleminen tähän ei tee meistä ketään yhtään viisaammaksi.

Tämän päivän ottelun juoni lienee aika selvä. KuPS pyrkii palloon päästessään antamaan aina ainakin muutaman syötön omille ja näin rikkomaan vastustajan pelaamisen rytmitystä. Sama ottelusuunnitelma nähtiin itse asiassa jo kertaalleen Olympiastadionilla, kun Astana kävi suomalaisten vieraana. Tuossa ottelussa maalipaikat käytettiin todella tehokkaasti ja alle 2,5 maalin odottamalla taululle saatiin kolme osumaa, kun ottelu päätti 1-2 lukemiin. Tänään vieraat kärsivät pelinrakentelun ja hyökkäyksen osalta loukkaantumisista ja kotijoukkue laadun puutteesta. Nykyisellä maaliodottamalla meidän valintamme onkin selkeä.

5€ ilmaisveto pelkästään rekisteröitymällä!

Jalkapallofanien todellinen pyhiinvaelluskohde Betsson tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 5€ ilmaisvedon pelkästään rekisteröitymällä sivustolle. Voit rekkaamisen ohessa toki hyödyntää myös 100 % ensitalletusbonuksen aina 100 € asti.

 • Avaa ilmainen pelitili Betssonille tästä tai alla olevasta napista
 • 5 €:n ilmaisvetosi odottaa tililläsi ja voit käyttää sen mihin tahansa vedonlyönnin kohteeseen!
 • Voita halutessasi hyödyntää 100% bonuksen.
 • Aktivoi talletusbonus tilisi Bonukset-osiosta ja saat tuplana talletuksesi 100 € asti.
» Alle 3.0 maalia
1.72
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.72
100€ ilmaisveto
1.72
100 € ilmaisveto
1.72
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ