Molemmat joukkueet tekevät maalin

2.00

Kun torstai-ilta koittaa jatkuu jälleen suomalaisten jalkapallojoukkueiden europelit, kun ukrainalaiset pääsevät tutustumaan savolaiseen mielenlaatuun. Toisin sanoen Kuopion Palloseura saa tänään vieraita Ukrainasta, kun Euroopan Konferenssi Liigassa vastakkain ovat KuPS ja Vorskla. Ottelupaikkana toimii Savon Sanomat Areena ja pallo asetellaan keskipisteeseen klo 19.00.

Kotijoukkueessa on potentiaalia voittaa tämä ottelu

Kotijoukkue KuPS lähtee otteluun mukavista asetelmista, sillä joukkueen pelillinen tekeminen on ollut oikein laadukasta viimeiset viikot ja Simo Valakarin valmentaman joukkueen 3-4-3 pelitapa on tällä hetkellä erittäin toimiva keksintö. KuPS pelaakin oikeastaan juuri sillä tasolla, mitä tällä miehistöllä voi odottaa. Suuri kysymys kuitenkin kuuluu, että kuinka pitkälle se riittää tämän vuoden euro-otteluissa. Sillä jo tällä kierroksella joukkueen vastus vaikeutuu huomattavasti, kun vastaan tulee Suomen mittapuulla katsottuna suurseuran virkaa kantava Vorskla.

KuPS tarvitseekin tänään jokaiselta pelaajaltaan hivenen venymistä ja oikeastaan kauden parasta jalkapalloa, jotta joukkue taistelisi voitosta kotikentällään. Potentiaalia joukkueelta kyllä löytyy, sillä joukkueessa on monta pelaajaa, joiden ura saattaa jatkua vielä suuremmissa paikoissa, kun Kuopiossa. Esimerkiksi Urho Nissilän, Nana Boatengin, Anton Popovitchin, Aniekpono Udohin, tai Henry Uzochokwun kohdalla pomppu suurempiin sarjoihin ei olisi mikään ihme, eikä Juho Pirttijoenkaan ura ulkomailla ole välttämättä nähnyt vielä viimeistä päiväänsä. Näillä miehillä onkin tänään todella hyvä mahdollisuus muun joukkueen ohessa antaa tarvittavia näyttöjä suurempien seurojen edustajille.

Vierasjoukkue liikkeellä ilman suurempaa pelituntumaa

Vorsklan joukkueesta voitaisi kertoa muutamia tunnuslukuja. Heidän joukkueensa arvo esimerkiksi Transfermrkt-sivuston mukaan joukkueen arvo on 12,9 miljoonaa, kun Suomen Veikkausliigan arvokkain joukkue on HJK, jonka arvo on noin 5,5 miljoonaa. Vorsklan jalkapallotoiminnan budjetti on noin kahdeksan miljoonaa, joka taas on neljä kertaa suurempi, kuin kuopiolaisten vastaava. Eli vaikka kyseessä ei olekaan meille suomalaisille kaikista tutuin seura, niin silti kyseessä on melkoinen suurseura Veikkausliigan mittapuulla.

Vorskla on totuttu näkemään kentällä 3-4-2-1 tai 3-4-3 muodostelmassa, mutta toisaalta kun joukkue on lomaillut edelliset reilut kaksi kuukautta ja ovat oikeastaan nyt valmistautumassa uuteen kauteen, niin heidän taktiikkansa on erittäin hankala veikkailla. Vorsklan joukkueen suurin tähti on keskikentän laidalla toimiva Luxemburgin maajoukkuemies Oliver Thill, joka on urallaan pelannut esimerkiksi Venäjän Liigassa toimivan Ufan joukkueessa. Myöskin kymppipaitaa kantava Vladyslav Kulach on ollut viime kaudella loistavassa kunnossa. Esimerkiksi Ukrainan pääsarjassa mies naputteli 21 otteluun 15 maalia ja voitti koko sarjan maalipörssin. Joukkueen toiseksi paras maalintekijä viime kaudella oli Ruslan Stepanyuk, joka seikkailee yleisesti kymppipaikan tietämillä.

Vedonlyönnin kannalta vieraat ovat tämän otteluparin suosikki, mutta kotiottelussaan myös KuPS:lla on varmasti omat mahdollisuutensa. Vedonlyöntiyhtiöiden papereissa ottelu onkin veivattu täysin tasabookiksi ja tämä on aika lähellä myös todellisuutta. Kotijoukkueen mahdollisuuksia ottelussa parantaa myös se, että Vorsklan kohdalla kausi alkaa vasta kuukauden kuluttua ja joukkueellaan on tämän kauden osalta takanaan vasta yksi harjoitusottelu, joten pelituntuma ei välttämättä ole aivan viimeisen päälle hiottua vielä. Tästä syystä me uskommekin kotijoukkueen pärjäävän tänään, mutta vieraiden hyökkäysvoima huomioon ottaen voi maalinteko odottaa myös heiltä.

» Molemmat joukkueet tekevät maalin
2.00
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.00
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.00
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.00
100 € ilmaisveto
2.00
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.00
100€ ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ