Alle 3.0 maalia

2.03

Tänään jatkuu suomalaisten joukkueiden matka jalkapallon eurocupeissa, kun Union Berlin kohtaa omalla kotikentällään Kuopion Palloseuran. Otteluparihan naulattiin arkkuun jo ensimmäisessä osaottelussa, kun Union Berlin nappasi Olympiastadionilta mukaansa 0-4 vierasvoiton ja näin ollen tämän päivän ottelu on joukkueelle lähinnä kosmeettinen, kun taas KuPS:n pelaajilla kyseessä on kuitenkin olemassa oleva näyttöpaikka omista kyvyistä Euroopassa. Ottelun pelipaikkana toimii Berliinin Olympiastadion ja ottelu alkaa klo 21.15.

Kotijoukkue Union Berlin lähtee tämän päivän otteluun valtavana ennakkosuosikkina, mutta toisaalta myös asetelmista, jossa kentälle voidaan laittaa vahvasti reservipainotteinen miehistö. Joukkue kairaa myös keskellä pienehköä peliruuhkaa, joten kentällä voidaan tänään nähdä varsin mielenkiintoinenkin kokoonpano. Toisaalta pelaajat on tietysti valittava niiden joukosta, jotka ollaan näihin peleihin rekisteröity, joten varsinkin hyökkäyssuuntaan tarjolla on aika mielenkiintoisia vaihtoehtoja, jotka tosin eivät välttämättä ole kauhean laadukkaita.

Union Berlin onkin tähän vaiheeseen karsintoja nimennyt rohkeasti yllättävänkin monta nuorta pelaajaa ja nyt Olympiastadionin nakkimukien lisäksi joukkueen fanit saattavatkin nähdä silmiensä edessä muutamiakin tulevaisuuden lupauksia, jotka takaavat lepoaikaa joukkueen avausmiehistölle. Olisi ihana ajatella, että Berlinin valmentaja Urs Ficher laittaisi kaikki parhaat pelaajat kentälle, mutta todellisuudessa kyse on kokonaisuudesta ja tätä tilannetta tuskin tulemme näkemään.

KuPS pelaa ylpeydestään ja näyttöpaikoista

KuPS:n panoksena tänään on jonkinlainen ammattiylpeys. Ensimmäisen ottelun tapainen peräraiskaus ei saisi mielellään toistua, tai muuten herää jälleen kysymys miksi nämä isojen sarjojen joukkueet täällä karsivat, koska tulokset ovat tutumpia käsipallosta, kun jalkapallosta. Simo Valakarin suojateilla on tämän lisäksi hyvä näyttöpaikka tasostaan eurokentillä, joten jokainen kentälle pääsevä pelaaja ottaa tämän ottelun vastaan varmasti hyvänä näyttöpaikkana ja loistavana elämyksenä. Totuus on kuitenkin se, että suurimmalle osalle pelaajista tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus pelata Bundesliigajoukkuetta vastaan heidän kotistadionillaan.

Pelillisesti on vaikea sanoa mitä KuPS pystyy tänään pöytään tuomaan. Varmasti joukkue pyrkii pelaamaan taas omaa pallollista pelaamistaan ja se saattaakin onnistua paremmin, sillä vastustaja tuskin avaa kovimmalla mahdollisella kokoonpanollaan. Toisaalta jos kotijoukkue lähtee painamaan pelin tempoa alas, niin se saattaa sopia varsin hyvin myös kuopiolaisille, joille mukava lopputulos saattaisi olla myös maalin tai kahden tappio. Totuus on kuitenkin se, että kunhan KuPS selviää totaaliselta nöyryytykseltä, niin sillä on kaikki hyvin kauden jatkoa ajatellen.

KuPS:n euro-otteluissa on nähty kasa maalijuhlia, mutta tänään sellaisia on vaikea nähdä, koska kotijoukkue tulee määrään ottelun temmon ja se tuskin on päätä huimaava. Totuus vaan on, että isossa kuvassa Bundesliigassa pelaavan joukkueen ei kannata rasittaa itseään pätkääkään enempää, kun on pakollista.

» Alle 3.0 maalia
2.03
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.03
100€ ilmaisveto
2.03
100 € ilmaisveto
2.03
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ