Barcelona DNB tai AH 0

2.11

Sunnutaina alkuillasta potkaistaan käyntiin hivenen uudistunut El Clasico, sillä tänään kentällä ei viiletä sitä enempää, Ronaldo,Ramos, kuin Messikään. Käytännössä siis El Clasico siirtyy aikaan, jolloin suurten tähtien kohtaamisesta siirrytään suurten seurojen ja joukkueiden kohtaamiseen. Vaikka joukkueista puuttuvatkin viime vuosien suurimmat tähdet, niin Camp Noun viheriöllä sunnuntaina klo 17.15 järjestettävän tarunhohtoisen tapahtuman pääesiintyjinä toimii silti kaksi joukkuetta suoraan maailman kirkkaimmalta huipulta. Betsson TV näyttää ottelun suorana ja voit samalla hyödyntää 100 % bonuksen!

VEDONLYÖNTISIVUSTOBONUS & LIVESTREAMBETSAA JA KATSO
EL Clasico suorana + 100 % Bonus

Barcelonan peliesitykset ovat parantuneet selvästi

Kun kauden alusta oli vasta muutamia otteluita pelattuna, niin Barcelonassa huhuttiin jo valmentaja Ronald Koemanin potkuista. Hollantilainen on kuitenkin osoittanut, että kun muutamia pelaajia saadaan takaisin terveeksi, niin Barcelonan pelitapa antaa kyllä mahdollisuuden voittaa jalkapallo-otteluita. Tosin joukkueen pelaaminen ei ainakaan toistaiseksi ole ollut mitään maali-ilottelua, mutta esimerkiksi keskiviikkoinen 1-0 voitto Dynamo Kievistä tuli varsin vakuuttavan esiintymisen päätteeksi, jonka jälkeen esimerkiksi maaliodottama kirjattiin Barcelonan hyväksi lukemin 2,44 – 0,11. Eli käytännössä vierasjoukkueen ainoana tehtävänä oli ainoastaan olla toisena osapuolena tapahtumassa.

Kotijoukkueen huolena on jälleen kasa loukkaantumisia. Viime ottelussa loukkaantunut Jordi Alba ei osallistunut eilisiin harjoituksiin joukkueen mukana ja on oikeastaan varmasti poissa huomisesta kokoonpanosta. Sama kohtalo näytti olevan myös Pedrillä jonka mukana oloa on arvailtu pitkin internettiä. Muita varmoja poissaolijoita ovat AraujoBraithwaite ja Wague. Tämän lisäksi kun Dembelen pelikunto on suuri kysymysmerkki, niin aivan parhaalla mahdollisella miehistöllä ei Barcelona ole huomenna liikkeellä. Toisaalta Koeman sai keskiviikkona annettua hivenen huilia Fatille ja Agüerolle joita voitaisi odottaa huomiseen avaukseen. Sama koskee myös keskiviikkona vaihdosta startannutta Coutinhoa.

Barcelonan pelisysteemi on vahva 4-3-3 pohjainen ratkaisu, jossa palloa pelataan aika suoraviivaisestikin kohti hyökkääjiä. Tämä palvelee joukkuetta ainakin juuri tällä hetkellä, kun Pedri on poppareilla ja näin ollen joukkueen pelinrakennusvaiheen taitavin pelaaja on kentän sivussa. Myöskin Barcelonan puolustus on parantanut otteitaan viimeisten viikkojen aikana ja tämä varmasti palvelee joukkuetta paremmin kuin hyvin huomisessa ottelussa. Barcelona taisteleekin nykyisellä miehistöllään varmasti pallonhallinan voittamisesta myös Real Madridia vastaan.

VEDONLYÖNTISIVUSTOBONUS & LIVESTREAMBETSAA JA KATSO
EL Clasico suorana + 100 % Bonus

Real Madrid tarvitsee hiljalleen voiton

Vierasjoukkue Real Madrid lähtee otteluun takanaan kolme ei niin loistavaa esitystä ja sen lisäksi viime ottelussa tullut 0-5 voitto heikosti esiintynyttä Shakdar Donetskia vastaan. Joukkueen peliesitys on kuitenkin ailahdellut valtavasti ja se on näkynyt varsinkin edellisissä La Liga otteluissa, joista tuloksena ovat olleet 0-0 tasapeli Villarealia vastaan kotikentällä, sekä 2-1 tappio Espanyolin vieraana. Tähänkään otteluun joukkue ei saa kentälle aivan parasta mahdollista kokoonpanoa, sillä sivussa on varmasti kasa nimimiehiä, kun BaleIsco, Ceballos, ja Jovic ovat varmasti poppareilla tämän kertaisesta El Clasicosta. Heidän lisäkseen myös Benzeman pelikunto on täysi arvoitus ja miehen osallistuminen otteluun varmistuu vasta aivan ottelun alla.

Itse odotan Realin ilmestyvän kentälle jonkinlaisessa 4-4-2 sommitelmassa, josta todennäköisin on 4-1-3-2 muodostelma. Tämän muodostelman haasteeksi tulee kuitenkin tarpeeksi laadukkaat kärkipelaajat, mikäli Bentzema ei kentälle sunnuntaina pääse. Myös joukkueen keskikenttä on viime aikoina törmännyt haasteisiin varsinkin puolustuspään pelaamisessa, sillä varsinkin puolustajien nousujen täyttö on ollut erittäin haasteellista viimeisissä kamppailuissa. Tätä ongelmaa ei tietysti myöskään nykyiset poissaolot helpota yhtään.

Kun otamme huomioon vierasjoukkueen pelaamisen haasteet on hyvin vaikea nähdä nykyistä asetelmaa, jossa vierasjoukkue on merkattu lieväksi suosikiksi. Mielestämme tämä kyseinen ottelu voi päättyä mieluiten ihan miten vaan ja tästä syystä me lähdemme varovaisella linjalla kotijoukkueen kelkkaan.

Betsson TV näyttää Barcelona – Real Madrid -ottelun suorana – Betsit sisään ja El Clasico live stream auki

Betsson TV näyttää ottelun suorana omassa livestream -palvelussaan ja tarjoaa myös uusille asiakkaille 100 % vedonlyöntibonusta. Kierrätysvaatimus on inhimillinen ja bonus tarvitsee kierrättää kuusi kertaa 1,50 kertoimella bonusrahalla. Barcelona – Real Madrid -ottelu aukeaa myös vanhoille asiakkaille, jos pelitillillä on yksi sentti rahaa!

» Barcelona DNB tai AH 0
2.11
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.11
Talleta 100€, pelaa 200€
2.10
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.10
100€ ilmaisveto
2.10
100 € ilmaisveto
2.10
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ