Espanyol

1.95

Tänään jatkuu varmasti vuosikymmeniin kiinnostavin La Liga kausi, kun kahden suurimman seuran talousongelmat ovat tehneet mahdolliseksi kaikkien muidenkin joukkueiden menestymisen. Meidän päivän vihjeemme sijoittuu kuitenkin toiseen päähän sarjataulukkoa, jossa kaksi pistettä omistava Espanyol isännöi vielä pisteittä tarpovaa Alavesta. Ottelun pelipaikkana toimii Barcelonassa sijaitseva Nou Estadi de Cornellà-El Prat ja siannahka täräytetään keskipisteeseen klo 20.30.

Kotijoukkueella mahdollisuus napata ensimmäinen voittonsa

Kotijoukkue Espanyol nappasi siirtomarkkinoilta yhden koko kesän hienoimmista siirroista, kun joukkueen tasoon nähden todellinen tähtipelaaja Yangel Herrera saapui Barcelonaan ja Espanyolin joukkueeseen. Hänestä ei enempää kannata kuitenkaan vielä kirjoitella, sillä murtunut jalka pitää miehen poppariosastolla vielä jonkin aikaa. Tämän lisäksi joukkueen kokoonpanosta puuttuu tänään Javi Puado ja isolla todennäköisyydellä myös Aleix Vidal. Näiden lisäksi myös David Lopezin ja Fernando Caleron pelikunto selviää vasta juuri ennen pelin alkua. Valmentaja Vicente Moreno lähteekin otteluun tilanteesta, jossa hänen unelma-avauksestaan puuttuu pahimmillaan neljä pelaajaa. Tämä näkyy myös kotijoukkueen peliesityksissä, sekä tämän päivän kertoimessa.

Moreno läväyttänee joukkueen kentälle jälleen 4-1-4-1 tai 4-4-2 miehityksessä. Jotenkin on jäänyt sellainen kuva, että Moreno haluaisi nykyisten ongelmien edessä käyttää 4-1-4-1 pelitapaa, mutta alemman keskikentän rooliin ei löydy täysin mitat täyttävää pelaajaa. Viime ottelussa kyseisessä roolissa aloitti Manu Morlanes, mutta miehen peliesitys ei kyllä riittänyt alkuunkaan ja vaihtopenkki kutsuikin jo 45 minuutin kohdalla nuorta espanjalaista. Rikkinäiselle joukkueelle 4-4-2 pelitapa onkin hivenen selkeämpi, vaikka varsinkin puolustusvastuiden kanssa joukkue on tälläkin pelitavalla hivenen hukassa. Myös Puadon puuttuminen kärjestä on ongelmallinen, sillä toiselle kärkihyökkääjän paikalle ei tunnu löytyvän laadukasta vaihtoehtoa.

Alaves on tähän mennessä ollut täydellinen roskistulipalo

Vierasjoukkue Alaves on ollut koko kauden alun aivan paska. Joukkue surffaileekin tällä hetkellä sarjassa tasan nollassa pisteessä maalieron näyttäessä yhtä tehtyä ja kymmentä päästettyä maalia. Tämän päivän urakkaa ei yhtään helpota myöskään se, että joukkueen ykköstopparin paikkaa havitteleva Lejeune istuu poppareilla loukkaantumisen vuoksi. Leujenelle seuraa tekevät myös keskikenttämiehet Pere Pons ja Edgar Mendez, sekä puolustaja Javi Lopez. Onkin aiheellista kysyä millä ihmeellä joukkue meinaa paikata keskikentälle tulevan aukon ja kuka pystyy ottamaan Lejeunen tontin topparina. Vaikka nämäkään miehet eivät ole alkukaudesta loistaneet, niin Alavesin penkki ei suoranaisesti myöskään herätä luottamusta.

Alaves tulee lähtemään otteluun melkein varmasti 4-4-2 taktiikalla, jossa kärjestä löytyvät Sylla ja Joselu. Tämä tutkapari kertookin olennaisen joukkueen tasosta. Syllan joku saattaa muistaa korkeintaan 2018 vuoden tienoilta Gentistä, missä mies ei tosin saanut mitään aikaiseksi, mutta pääsi kentälle. Joselu taasen kneppaili jopa Valioliigaa Newcastlessa yli 40 ottelun verran tehden kaikkiaan kuusi maalia ja mies muistetaan Castlessa vieläkin varsinaisena hutihankintana. Sen jälkeen Joselu on nähty Alavesissa, jossa viime kaudella joukkueen ykköskärkenä mies teki 11 maalia. Tätä samaa tasoa joukkue on aivan täynnä ja näin ollen onkin sanomatta selvää, että Alaves taistelee tällä kaudella ainoastaan sarjassa säilymisestä. Kaikki muu vaatisi pienen ihmeen.

Kotijoukkue on tällä hetkellä sekaisin, mutta vierasjoukkue on aivan paska

Vaikka kotijoukkue onkin tällä hetkellä sekaisin loukkaantumisista, niin ei vieraiden tilanne ole yhtään parempi myöskään niiden osalta. Kaiken lisäksi vierasjoukkue pelaa todella huonoa jalkapalloa, joka varsinkin vieraskentällä on ollut täysin katastrofalista. Kotijoukkue voittaakin tänään laskelmiemme mukaan jopa 54% todennäköisyydellä, joka antaa meille rajakertoimeksi 1.83. Tämän yli kaikki kertoimet ovat pelattavissa.

 

» Espanyol
1.95
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.95
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.95
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.95
Talleta 10€ Pelaa 60€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ