Atletico Madrid

1.90

Niin kuin kaikki jalkapalloa seuraavat ihmiset maailmassa tietävät, niin Espanjan La Liga on kokenut melkoisen mullistuksen, kun kaksi mahtiseuraa Real Madrid ja Barcelona ovat talousvaikeuksiensa takia joutuneet luopumaan kasasta pelaajia. Molemmat myös luopuivat suurimmista tähdistään, jotka matkasivat Pariisiin. Tämän takia sarjasta kaavaillaan tasaisempaa kuin koskaan. Mestarisuosikeihin tällä kaudella kuuluukin myös Atletico Madrid, jonka matka jatkuu tänään Espanyolin vieraana. Pelipaikkana on RCDE Stadium ja alkuvihellys kuullaan klo 15.00

Espanyol taistelee pysymisestä La Ligassa

Tämän päivän kotijoukkue Espanyol kuuluu tämän kauden nousijajoukkueisiin. Viime kaudella La Liga2 voittaja omistaakin tällä kaudella kaikki mahdollisuudet sarjapaikkansa säilyttämiseen, mutta mitään tätä enempää joukkueelle ei kannata luvata. Joukkue sai kuitenkin jollain ihmeellä pidettyä riveissään Raul de Tomasin, sekä Javi Puadon, joten hyökkäysvoimaa joukkueesta löytyy edelleenkin. Muutenkaan joukkue ei siirtomarkkinoilla kokenut suuria menetyksiä ja toisaalta Yangel Herreran lainaaminen Citystä vahvistaa mukavasti joukkueen keskikenttää. Tämän lisäksi Betisistä lainalle tuli Loren Moron, jonka saapumiselle ei löydy oikeastaan yhtään järkevää syytä, sillä hyökkäyspään ei pitänyt Espanyolin suurimpia ongelmia. Moronin johdolla joukkue onkin ollut kolme sarjaottelua mukavasti tekemättä yhtään maalia.

Espanyol on lähtenyt tämän kauden La Ligaan aika puhtaalla 4-4-2 systeemillä, jossa toinen kärki pelaa hivenen alempana ja molemmat keskikentän keskustan pelaajat makaavat aika syvällä omassa päässä. Varsinkin tällä hetkellä, kun Herrera parantelee murtunutta jalkaansa, on keskikentän pelaajien taitotaso vähän vaillinainen sarjan kärkijoukkueita vastaan. Muita poissaoloja joukkueelta löytyy muutama, kun toppari Sergi Gomez katseli viime ottelussa joulukorttia ja laitapakki Adria Pedrosa on ilmeisesti murtanut kätensä ja on poissa kokoonpanosta. Eli käytännössä nousijajoukkueelta puuttuu ottelusta kolme avauksen pelaajaa, joten jokainen voi sitten miettiä kuinka hyvin näiden pienempien seurojen miehistö moista kestää.

Atletico Madrid tarvitsee jokaisen pisteen mestaruustaistossa

Kun Real ja Barca joutuivat heikentämään joukkuettaan talousvaikeuksiensa takia alkoi hiljalleen näyttämään siltä, että Atletico Madrid alkaa nousemaan koko sarjan suurimmaksi ennakkosuosikiksi ja näin taisi melkein käydäkin. Sympaattinen Madridin kakkosseura olikin hetkessä jo isoveljen rinnalla ja kun toinen joutui kauppaamaan tähtiään, niin pikkuveli samalla hankki riveihinsä Barcelonasta Madridiin saapuneen Antoine Griezmannin. Nyt Madridin kakkosseura haistaneekin veren ja pyrkii vahvasti sysäämään isoveljen alas valtaistuimeltaan.

Madridin pelityyli piirretään muotoon 5-3-2, mutta eipä nuo laitapakit ihan liikaa tuolla puolustajan tontilla huseeraa, vaan molemmat pelaavat todella hyökkäävien wing backien rooleissa. Käytännössä pelitapa on erittäin armoton heikommille vastustajille, vaikka edellisessä ottelussa lukemat taululla olivatkin 2-2. Pelin oikean kuvan voi lukea esimerkiksi laukauksista, jotka merkittiin Atleticon hyväksi lukemin 23-2. Käytännössä joukkue ei ole antanut yhdellekään vastustajalleen hippaakaan, eikä tule antamaan tänäänkään.

Vetokohteessa ei tarvitse tänään kikkailla

Kotijoukkue ei ole vielä tällä kaudella maalia tehnyt ja vaikka se sen tänään kyhäisi, niin se tuskin joukkuetta pelastaa. Kyllähän totuus on se, että tänään vierailijat tekevät suunnilleen mitä haluavat ja kotijoukkue vähän sitä mitä osaa. Espanyolilla ei vaan ole varaa laittaa kolmea miestä avauksesta katsomoon ja sen jälkeen haastaa sarjan suurimpia voittajasuosikeita. Tämän ei pitäisi olla kenellekään valtava yllätys. Madridin kerroin saattaisi kestää tasoitustakin, mutta nykykertoimilla sitä ei tarvita.

Koppaa 500% bonus

BOOM! Vedonlyöntisivusto NordicBet hemmottelee uusia asiakkaita koko syyskuun ajan tarjoamalla 500 % ensitalletusbonuksen. Saat 10 € talletuksella 60 € pelirahaa. Kierrätysvaatimus on 8Xbonusraha 1,50 kertoimella, eli tässä tapauksessa sinun tarvitsee kierrättää 480 € kotiuttaaksesi voitot – ei paha.

NordicBet näyttää myös urheilua suorina lähetyksinä omassa livestream -palvelussaan ja pääset nauttimaan Euroopan huippufutiksen lisäksi KHL– ja CHL-kauden ottelut suorana. Hyvien kohteiden lisäksi on siis tarjolla myös urheilua suorina lähetyksinä. Voitot voit kotiuttaa omalla tilille viidessä minuutissa.

» Atletico Madrid
1.90
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.90
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.90
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.90
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.86
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.86
Talleta 100€, pelaa 200€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ