Suomi -1.5 erää

2.02

Tänään jatketaan Tampereella lentopallon EM-kisojen lohkovaihetta myös Suomen osalta, kun Veljekset kohtaavat Espanjan. Ottelun panokset ovat kisaisäntien kannalta kohtalaisen korkeat, sillä kolmenpisteen voitto Espanjasta tarkoittaisi suurella varmuudella sitä, että Suomi nähtäisi myös tämän vuoden EM-kisojen jatko-otteluissa ja sekös kotijoukkueen kannattajia ilahduttaisi. Pelipaikkana toimii Hakametsän Jäähalli ja ensimmäinen syöttölupa annetaan klo 14.00

Espanjan joukkueen pelillinen tilanne vähintäänkin sekava

Suomen vastustaja Espanja lähtee otteluun allaan jopa kymmenen ottelua, jotka on pelattu tämän vuoden aikana. Toisaalta joukkueen pelillinen esitys on ollut vähintäänkin sekava ja voittoja näistä kymmenestä ottelusta onkin kertynyt vain kaksi. Myöskään 11 erävoittoa kymmenestä ottelusta ei ole kovin mairitteleva tilasto. Varsinkaan kun näissä otteluissa on pelattu kolmasti Viroa vastaan, joka pitäisi olla voitettavissa oleva joukkue Espanjan miehistölle. Tämän lisäksi ainoat voittonsa näistä otteluista Espanja on ottanut Latviaa vastaan, jota ei kannata kutsua lentopallon suurmaaksi.

Espanjan joukkueen suurimmat haasteet ovat tässäkin turnauksessa olleet vastaanottopelaamisessa. Molemmissa otteluissa tappion napannut joukkue on ollut hivenen vaikeuksissa vastustajan syöttämisen kanssa ja joukkueen passari Trinidad de Haro on joutunut operoimaan muutaman metrin irti verkosta, joka on vaikeuttanut huomattavasti omaa hyökkäyspelaamista ja toisaalta helpottanut vastustajan torjunnan työskentelyä. Tämä onkin näkynyt siinä, että esimerkiksi Turkkia vastaan vastustaja nappasi huikeat 13 torjuntapistettä neljään erään, jossa on reilusti puolet liikaa. Tämän lisäksi jo Hollantia vastaan pelatussa ottelussa Espanjalaiset olivat vaikeuksissa hyökkäyspelinsä kanssa, koska vastustajan puolustus sai aina hivenen lisäaikaa organisoitumiseen, kun Espanjan nostopelaaminen oli vähän sinne päin.

Veljekset avasivat turnauksen pirteästi

Suomen maajoukkue, eli Veljekset puolestaan avasivat kotikisat todella pirteällä esityksellä Pohjois-Makedonian vieraana. Suomen joukkueen suurin kysymys ennen turnauksen alkua pyöri hakkuripelaamisen ympärillä, kun Lelu Ojansivu joutui jäämään kisajoukkueesta pois parantelemaan kroppaansa kesän ajaksi ja Urpo Sivulan pelikunto oli viime kauden Mestaruusliigassa hivenen hakusessa. Jotkut jopa ihmettelivät Upin nimeämistä joukkueeseen, mutta ihmettelijöiden suut saatiin tukittua varmasti jo ensimmäisessä ottelussa, jossa Sivula oli koko kentän paras pelaaja. Mies tuntuukin olevan melkein elämänsä kunnossa ja se tietää kyllä hyvää Suomen lentopallomaajoukkueen kannattajille ja tietysti myös joukkueelle.

Muuten Suomen peli oli kohtalaisen hyvin uomissa. Libero Lauri Kerminen pelasi jälleen hyvän ottelun ja Suomen joukkueen syöttö/vastaanottopeli oli kohtalaisen hyvää. Tämän seurauksena Eemi Tervaportti pääsi pyörittelemään omaa rulettiaan tarpeeksi läheltä verkkoa ja kun vielä Sari Mäkinen onnistui mainittavan hienosti omassa hyökkäyspelaamisessaan oli Suomen kolmen pisteen voitto tässä ottelussa vähintäänkin ansaittu. Tänään vastassa on ehkä ihan vähän laadukkaampia yksilöitä, mutta joukkuetason suoritus Espanjalla on viime aikoina ollut hyvin lähellä Pohjois-Makedonian tasoa.

Markkinoilla ollaan hivenen ihmeissään ottelun kertoimien kanssa ja juuri kirjoitushetkellä kohteeseen onkin tarjolla 2.2% arbitraasi kohteelle jossa Espanja saa 1.5 erän tasoituksen. Käytännössä arbitraasin mahdollistaa Unibet, joka antaa Suomen -1.5 erää voitolle kertoimeksi hulppeat 2.02, kun matkkinoiden toiseksi korkein kerroin löytyy Coolbetilta, joka antaa Suomelle kerrointa 1.90. Markkinoiden mediaanikerroin taas menee suunnilleen 1.83 tasolla, joka mielestämme olisikin oikea taso kyseiselle kohteelle ja näin Unibetin puhaltama kupla on sitä luokkaa, että tarjolla on jopa 15% tuotto-odottamaa, johon ei edes joka kuukausi vedonlyönnissä törmää.

» Suomi -1.5 erää
2.02
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.02
100€ ilmaisveto
2.02
100 € ilmaisveto
2.02
100 € ilmaisveto
1.87
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.87
Talleta 100€, pelaa 200€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ