Lukko

3.55

Liigassa pelataan tänään viiden ottelun kierros. Ensimmäisenä kiinnitämme katseemme Stadiin, missä hallitseva mestari Rauman Lukko saapuu Nordenskiöldinkadulle haastamaan Helsingin HIFK:n. Ottelu käynnistyy luonnollisesti klo: 18:30 ja halli on myyty loppuun rajoituksien puitteissa.

HIFK aloittanut uuden aikakautensa mollivoittoisesti

Helsingin HIFK lähti tulevaan kauteen kovin satsauksin ja joukkueelle ei kelpaa muu kuin mestaruus. Ville Peltosen suojatit ovat aloittaneet kautensa muusta liigaseuroista poiketen jo elokuun lopussa CHL-otteluilla, jotka alkoivat uuden päävalmentajan alaisuudessa loistavasti, kun tilille kertyi alkusarjan neljästä ottelusta kolme voittoa.

HIFK aloitti Liigakauden viime viikonloppuna back to back -otteluilla vieraskentällä, kun perjantain avauskierroksella joukkue kohtasi JYPin LähiTapiola Areenalla ja lauantaina joukkue kohtasi Pelicansin Lahdessa. HIFK otti takkiinsa JYPiltä jatkoajan jälkeen lukemin 2–1, mutta käänsi kurssinsa Lahdessa voittaen Pelsut runsasmaalisen ottelun jälkeen lukemin 3–6.

HIFK saa tänään kokoonpanoonsa kauan kaivatun vahvistuksen, kun viime kaudella loukkaantumisten takia lähes koko kauden sivussa ollut ja pieniä vammoja alkukaudesta kärsinyt puolustaja Yohann Auvitu avaa tänään liigakautensa. Maalissa aloittaa kanadalaiskassari Michael Garteig.

Lukko pesi kasvonsa juhlallisuuksien jälkeen

Lukko on niin ikään aloittanut kautensa CHL-otteluilla ja uuden päävalmentajan Marko Virtasen alaisuudessa joukkue pitää hallussaan C-lohkon jaettua kärkipaikkaa kahdeksalla pisteellä. Joukkue on Euroopan kentillä onnistunut voittamaan neljästä ottelusta kaksi sekä saalistanut pisteitä jokaisesta ottelusta.

Lukko aloitti liigakautensa viime vuoden finaaliuusinnalla, jossa vastaan asettui TPS. Ennen ottelua suoritetut juhlallisuudet näyttivät vaikuttavat raumalaisten otteisiin – ja miksi ei vaikuttaisi, olihan kyseessä historiallinen hetki. Lukon peli TPS-ottelussa oli ajoittain todella sekaista niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaan ja TPS pääsi monesti yrittämään läpiajosta maalia Lassi Lehtisen vartioimaan maaliin. TPS vei raumalaisten juhlaottelun lopulta nimiinsä lukemin 3–5.

Lukko pesi kasvonsa nopeasti seuraavassa ottelussa, kun Kivikylän Areenalle saapui rakas arkkivihollinen Porin Ässät. Lukko ei antanut porilaisille palaakaan kontrolloiden jokaista pelin osa-aluetta, ja kun viimeisenä lukkona maalissa operoi kasvojen pesuja suorittanut Lehtinen, oli lopputuloksena maukas voitto raumalaisille lukemin 5–1.  Lukon maalissa aloittaa myös HIFK-ottelussa Lehtinen. Joukkueelta on edelleen sivussa puolustaja Thomas Gregoire.

HIFK suurena suosikkina illan otteluun

Helsingin HIFK pelaa liigakauden ensimmäisen ottelun Nordiksella. Tuore HIFK saa siis ensimmäisen tulikasteensa kunnolla HIFK-fanien silmissä tänään. Hallissa on porukkaa noin 4100 silmäparia – ja odotukset kotijoukkueen suuntaan ovat pilvissä uusine hankintoineen, joita ohjeistaa HIFK-ikoni Peltonen.

Rauman Lukko lähtee otteluun suurena altavastaajana, ja kertoimienlaskijat ovat antaneet todella suuren edun HIFK:n kotiedulle – vähän liiankin suuren. Kotijoukkueella on kaikki paineet tänään, mikä helpottaa hallitsevan mestarin lähestymistä otteluun huomattavasti.

Mitä tulee pelillisiin asioihin, niin HIFKn paketti on edelleen vähän levällään, mikä on toki ihan suotavaa, kun joukkue on muuttunut huomattavasti viime kaudesta. HIFK hyökkäyspelaamisessa on paljon hyviä elementtejä, mutta puolustuspelaamisessa on puutteita.

Lukko pesi kasvonsa Ässiä vastaan ja ennen kaikkea viisikkopelaaminen oli loistavan ylivoiman lisäksi jälleen raumalaisten omaista, joka teki Lehtisen työskentelyn maalinsuulla jälleen helpoksi – kuten hyvän puolustuspelaamisen tuleekin tehdä.

Koska HIFK:lla on tänään kaikki paineet kotiavauksessa, on joukkueella enemmän hävittävää kuin voitettavaa. Lukko ei missään nimessä ole näin suuri altavastaaja, mitä kertoimet antavat ymmärtää. Tähän kun lisätään HIFK-hyökkäysarsenaali, jolla voi maila tänään puristaa paineiden ja näyttämisen halun alla, jotka lisäävät turhautuisen alttiutta, on Lukolla tarvittavat elementit hakea suoravoitto tänään Stadista, johon tuskin tarvitsee ylitöitä ahertaa.

Koppaa 500% bonus

BOOM! Vedonlyöntisivusto NordicBet hemmottelee uusia asiakkaita koko syyskuun ajan tarjoamalla 500 % ensitalletusbonuksen. Saat 10 € talletuksella 60 € pelirahaa. Kierrätysvaatimus on 8Xbonusraha 1,50 kertoimella, eli tässä tapauksessa sinun tarvitsee kierrättää 480 € kotiuttaaksesi voitot – ei paha.

NordicBet näyttää myös urheilua suorina lähetyksinä omassa livestream -palvelussaan ja pääset nauttimaan Euroopan huippufutiksen lisäksi KHL– ja CHL-kauden ottelut suorana. Hyvien kohteiden lisäksi on siis tarjolla myös urheilua suorina lähetyksinä. Voitot voit kotiuttaa omalla tilille viidessä minuutissa.

» Lukko
3.55
Talleta 10€ Pelaa 60€
3.55
100% ensitalletusbonus 100€ asti
3.55
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
3.40
100% ensitalletusbonus 300€ asti
3.40
Talleta 100€, pelaa 200€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ