X2

1.77

Liigan runkosarja lähenee loppuaan ja maanantain ainoassa ottelussa kohtaavat Stadin kirkkaissa valoissa Helsingin HIFK ja Rauman Lukko. Kiekko tippuu jäähän klo: 18:30 ja pelipaikkana on tietysti legendaarinen Nordiksen jäähalli.

HIFK päättää runkosarjansa – panokset tapissa

Ville Peltosen piiskuroima Helsingin HIFK päättää runkosarjansa tänään kotiaskissaan. Viidentenä majaileva petolauma pelaa isoista panoksista, sillä joukkue tarvitsee vähintään pisteen säilyäkseen kuuden joukossa ja suorassa puolivälieräpaikassa. Kotiedun ansaitsemiseksi HIFK tarvitsee tänään suoran kolmen pisteen voiton säilyttääkseen mahdollisuudet kotietuun ja neljän parhaan joukkoon. Siihen tosin tarvitaan huomenna Saipalta apuja.

TPS:n voittaessa huomenna Saipan, on HIFK omalla voitollaan silloin viides. Pisteitä siis tarvitaan ja tappio tänään olisi vähintään katastrofi, jos HPK ja Lukko onnistuisivat huomenna voittamaan oman pelinsä. Näin HIFK putoaisi kuuden joukosta ulos!

HIFK saapuu viimeiseen runkosarjaotteluun kolmen ottelun tappioputkessa, ja joukkueen viimeaikaiset otteet kaukalossa ovat asettaneet helsinkiläisten ylle tummia pilviä joukkueen todellisesta iskukyvystä, vaikka HIFK haali huippuvahvistuksia siirtoikkunan alla sekä Euroopasta, Liigasta että Jokereista.

HIFK saa takaisin kokoonpanoon maaliruisku Olli Palolan ja puolustaja Kasper Kotkasalon. Hyökkääjä Roni Hirvonen palaa myös kokoonpanoon yhden huilatun pelin jälkeen. Maalissa aloittaa Niilo Halonen (88.66/2.32)

Lukko päättää runkosarjansa kahteen vierasotteluun

Marko Virtasen luotsaama hallitseva mestari Rauman Lukko päättää runkosarjansa kahteen vierasotteluun, kun joukkue kohtaa HIFK lisäksi vielä huomenna vieraskaukalossa sensaatiomaisesti pelanneen Mikkelin Jukurit. Raumalaiset majailevat tällä hetkellä seitsemäntenä ja joukkue on menossa vähintään säälipleijareihin, mutta kahdella voitolla mahdollisuudet ovat vielä kuuden parhaan joukkoon. Eli joukkueella on kaikki omissa käsissä.

Lukko pelasi neljä edellistä ottelua kotona ja voitti niistä kaksi ja sai pisteitä kolmesta matsista. Ainoa suoratappio tuli kovassa iskussa olevalle TPS:lle, joka onnistui kellistämään raumalaiset maalein 2–4 Kivikylän Areenassa.

Lukko on jalkeilla hyvällä rosterilla ja poissa on vain pitkäaikaispotilas puolustaja Ondřej Slováček. Maalissa aloittaa Artjom Zagidulin (91.05/2.07).

Kaikki paineet kotijoukkueella

Joukkueet kohtaavat nyt kolmatta kertaa toisensa tällä kaudella ja voitot ovat tasan 1–1. Molemmat joukkueet ovat onnistuneet ryöstöretkessään. Kotijoukkue Helsingin HIFK:lla on ottelussa kaikki paineet ja petopaidat eivät ole löytäneet vieläkään pelillistä identiteettiä, mikä on vähintäänkin huolestuttavaa. Tässä vaiheessa kautta pelin pitäisi olla jo muotissaan ja helsinkiläisillä näin ei ole.

Vierasjoukkue Lukko on parantanut otteitaan viime aikoina paljon jokaisella osa-alueella sekä joukkueen hyökkäyspelaaminen on parantanut. Hallitseva mestari saa myös osittain pelata paineettomassa tilassa, kun joukkueella on käytännössä vain voitettavaa. Tänään voikin olla niin, että kotiyleisö luo vielä yhden lisäpaineen jo valmiiksi paineen alla pelaavan kotijoukkueen työkalupakkiin ja siitä syystä pelivalintamme on tähän otteluun yllättävänkin selkeä. HIFK peli ei ole sillä tasolla, millä sen pitäisi olla suhteessa vierasjoukkueen peliin. X2-merkillä tarjoillaan liian hyvää kerroin olosuhteisiin nähden, että sitä ei voi olla painamatta kupongille!

» X2
1.77
100 € ilmaisveto
1.77
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ