TPS yli 2.0 maalia

1.78

HIFK:n ja TPS:n välinen puolivälieräsarja jatkuu tänään legendaarisella Nordiksella, jossa kotijoukkue hakee sarjan ensimmäistä voittoaan. Ensimmäisessä ottelussa nollille jäänyt HIFK onkin todella suuren paineen alla, sillä jos turkulaiset saavat tänään tehtyä ryöstöretken Helsinkiin, niin kotijoukkueen taival alkaa näyttämään todella vaikealta näissä pudotuspeleissä. Monet voisivatkin väittää, että tämän päivän ottelussa kotijoukkue olisi jopa lievästi pakkovoiton edessä. Tämän päivän ottelupaikkana toimii siis Helsingin Jäähalli ja kiekko läväytetään keskiympyrään klo 18.30.

Peltosen johtama valmennus muokkasi hieman kärkiketjuja uuteen uskoon

HIFK:n valmennus on edelleen Ville Peltosen vastuulla, vaikka mies ei koronan takia taida vielä tänäänkään seistä itse vaihtoaitiossa. Vastuuta valmentaja ei kuitenkaan voi pakoilla ja voidaankin odottaa juuri Peltosen olevan tämänkin päivän kokoonpanomuutoksien takana. HIFK:n kärkiketjut menivätkin vahvasti uusiksi, kun viime ottelussa nelosvitjassa viilettänyt Miikka Salomäki heitetään suoraan ykkösvitjan oikeaan laitaan Iiro Pakarisen tilalle, joka korvaa kakkosvitjan laidasta ylimääräseksi hyökkääjäksi siirretyn Reid Gardinerin. Tosin on todettava tässä, että viime ottelun otteillaan Gardiner kyllä ansaitseekin paikkansa vilttivitjan vasemman paitsion paikalla. Kolmosvitja pysyi ennallaan ja nelosen muodostavat tänään Väänänen, Wirtanen ja Karvinen, joten Sebastian Dyk löytyy tänään täysin poppariosastolta. Joku voisikin todeta Helsinkiläisten hivenen epäonnistuneen ulkomaalaisvahvistusten kanssa kun Gardiner ja Dyk ovat molemmat tupinsyöntikilpailuissa tosipelien ollessa käynnissä.

TPS jatkanee suhteellisen varovaista jääkiekkoa

Vierasjoukkue TPS teki ensimmäisestä kotipelistään jopa hivenen tylsän, kun joukkue alkoi aika vahvastikin puolustamaan omaa kahden maalin johtoaan jo toisen erän aikana. Valmentaja Jussi Ahokas tekikin ottelussa oikeastaan aivan kaiken oikein ja HIFK jäi ottelun aikana aika vähille maalipaikoille. Lisäksi joukkueen maalivahti Andei Kareyev pelasi jälleen juurikin niin laadukkaan ottelun, kun mitä mieheltä voi odottaa. TPS:n pelillinen ilme onkin tällä hetkellä todella hyvä. Joukkue ei juurikaan menetä kiekkoja väärissä paikoissa ja pelin painopiste oli ainakin kotikaukalossa varsin hyvin kohdallaan kaiken aikaa. Suuria riskejä siis tuskin on tänäänkään odotettavissa, mutta kyllä joukkue tuppaa joka ottelussa aina muutaman maalin sylkemään

Tänään maaliodottama onkin laitettu aika alhaiseksi, eli markkinat odottavat pelissä tulevan noin 4.5 maalia. Tämän lisäksi kotijoukkueen suosikinasema on kansainvälisillä markkinoilla hivenen ylikorostunut ja Liigasta hyvin perillä oleva kotimainen Veikkaus tarjoaakin maailman markkinatopin kotijoukkueelle. Tätä parempi kohde mielestämme löytyy kuitenkin kansainvälisiltä markkinoilta, jossa vierasjoukkueen altavastaaja-asetelmaa on ylikorostettu ja TPS:n yli kahdelle maalille tarjotaan melkein 1.8 tyyppisiä kertoimia. Tässä pelitavassa, jossa jo kahdella maalilla saamme panoksemme takaisin ovat tällaiset kertoimet yksinkertaisesti liikaa, kun otetaan huomioon HIFK:n maalivahtitilanne jossa kaikki lasti on kaatunut ailahtelevan Niilo Halosen niskaan.

» TPS yli 2.0 maalia
1.78
100 € ilmaisveto
1.78
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ