Alle 5.0 maalia

1.77

Tänään Rinkelinmäellä sijaitsevassa Pohjan-Tähti Areenassa on jälleen aika pelata Liigakiekkoa, kun HPK:n vieraaksi saapuu Porin Ässät. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa kohtalaisen hyvin ja tänään jaossa onkin tärkeitä pisteitä pleijari paikoista haaveileville joukkueille. Taistelu sarjapisteistä alkaa tänään klo 18.30.

Kotijoukkue puolustaa tiiviisti ja hyökkää jos hyökkää

Kerhon kausi on alkanut pelillisesti aika odotetulla tavalla, kun joukkueen maalivahti Eetu Laurikainen on napannut ihan aidon hien molemmissa joukkueen peleissä. Tapparaa vastaan Laurikainen ei vielä loistanut, mutta Kärppiä vastaan mies mahdollisti joukkueensa voiton muutamalla aika laadukkaalla kopilla. Myöskin joukkueen hyökkäyspelaaminen onneksi parani Kärppiä vastaan käytyyn otteluun, sillä sarjan avauksessa HPK ei juurikaan erehtynyt vastustajan alueella pyörimään ja jos sinne eksyttiin, niin peli pyöri täysin kulmissa ja poissa vaarasektoreilta. Nämä asiat oli onneksi saatu korjattua edelliseen otteluun ja HPK jopa ansaitsi kaksi pistettä Oulun matkaltaan.

Kerhon valmentaja Matti Tiilikainen pyrkii valmentamaan joukkuetta sen vahvuuksilla, eli joukkue puolustaa tiiviisti ja antaa vastustajan laukoa vaarasektoreiden ulkopuolelta luottaen siihen, että yksi sarjan parhaista maalivahdeista kuittaa nämä laukaukset hanskaansa. Hyökkäyksessä joukkue pyrkii liikkuvaan peliin, jossa taitokiekon puutteita korvataan kovalla liikkeellä ja taistelulla. Tosin kiekon alapuolella pyritään pitämään aina vähintään kaksi pelaajaa kiekollisen lisäksi, joten joukkueen peliä voi varmasti kuvailla vähintäänkin varovaiseksi jääkiekoksi.

Ässät ei tunnu periksi antavan, ennen kun sydänkäyrä on suora

Porin Ässät ovat tälle kaudelle ehtineet kneppailla jo kolme ottelua, joissa voitot on kairattu KalPasta ja Sportista, kun taas paikallisvastus Lukko paukautti porilaisia käkättimeen lukemin 5-1. Joukkueen yksi mielenkiintoisimmista nimistä on ollut Derek Barach, joka pelasi lupaavat ottelut jo Sporttia ja Lukkoa vastaan, mutta viimeisessä kohtaamisessa hän johdatti melkein yksin joukkueensa voittoon KalPasta. Barachin tehoiksi ottelussa merkattiinkin vaatimattomat 4+0=4. Viime kaudella Texas Starsia edustanut jenkki tuntuukin olevan loistavassa kunnossa ja hänen johtama kakkosvitja on ollut yksi porilaisten parhaista.

Ässien ykkösvitjassa nähdään myös mielenkiintoinen paluumuuttaja, kun Jarno Kärki palasi Ruotsin matkaltaan takaisin Poriin. Miehen ruuti tuntuukin olevan kohtalaisen kuivaa, sillä kolmeen ensimmäiseen otteluun myös Kärki on kilautellut neljä maalia. Syöttöjä mies ei vielä ole tililleen merkannut, mutta toisaalta mitä sitä syöttämään, jos samalla vaivalla voi kiekon täräyttää suoraan verkkoon. Nyt voidaankin sanoa, että porilaisten sentteriosasto on kohtalaisen laadukas ainakin ensimmäisien kahden kentän osalta. Ongelmia Ässät kohtaavatkin sitten puolustajien saapuessa kentälle, sillä ihan jokaiseen kenttään ei vastaavaa tasoa riitä. Nick Moutreyn taso on juuri hyvä kolmosvitjaan ja muutenkin kolmosen hyökkäyskaluston pitäisi kestää vertailu, mutta puolustuksen osalta jo Lukka ja Matinpalo alkavat olevaan heikompaa keskitasoa. Maalivahti Volkov ei saanut ensimmäisessä ottelussaan edes silmiä kiinni ja Söderström ei oikein vielä ole löytänyt omaa tasoaan, joten myös maalivahtipelissä olisi vielä parantamista.

Tänään jos Ässävahdit saavat mitään kiinni, niin maalijuhlat jää väliin

Tämän päivän otteluun HPK lähtee jälleen puolustamalla laadukkaasti ja hyökkäämällä silloin jos pääsevät. Laurikainen ottaa varmasti taas kasan koppeja ja HPK:n löysähkö hyökkäys on juuri sopivan tasoinen Ässien puolustukselle. Toisaalta myös Kerhon puolustus pystynee jotenkin pitämään Ässien hyökkäyksen kurissa, joten ottelusta saattaa tulla viihdearvoltaan hyvinkin tylsää katsottavaa. No vetokohde tästä löytyy joka tapauksessa.

 

» Alle 5.0 maalia
1.77
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.77
100€ ilmaisveto
1.77
100 € ilmaisveto
1.77
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ