Lukko DNB

1.90

Tänään jatketaan Liigan pudotuspelejä kahden ottelun voimin, joista tässä vihjeessä otetaan tarkasteluun HPK:n ja Lukon välinen ottelu. Ottelun lähtökohdat ovat selkeät. Kotijoukkue tarvitsee ensiksi voiton varsinaisella peliajalla ja sen jälkeen jatko-ottelussa, tai muuten kesäloma kutsuu oranssipaitoja jo tänä iltana. Tänään pelipaikkana toimiikin Pohjantähti-areena ja kiekko paiskataan jäähän klo 18.30.

HPK oli eilen kaikessa vastustajaansa heikompi

Eilinen ottelu oli ritarilauman kannattajille varmasti surullista seurattavaa, sillä HPK oli aivan kaikessa vastustajaansa heikompi. Kulmapelissä tuli hopeat kaulaan, keskialueella jäätiin kakkoseksi ja jopa aloituksissa kerho hävisi selkeästi Lukolle. Tämä on sinällään yllättävää, että runkosarjan 60 ottelun otannalla hämeenlinnalaisten piti olla tällä saralla vastustajaansa parempi. Selkeä yhteenveto eiliseltä onkin, että kyllä Lukko oli valmiimpi joukkue näihin pudotuspeleihin ja HPK:n käskijä Jarno Pikkarainen saa tänään tehdä aika vahvan suorituksen, että kotijoukkue kampeaa itsensä takaisin pelaamaan jatkopaikasta tällä kaudella.

Pikkarainen tekikin täksi päiväksi muutamia muutoksia eilisen kokoonpanoihin. Daniel Lebedeff on edelleen kotijoukkueen luukulla ja muutokset nähdäänkin tällä kertaa joukkueen sentteriosastolla. Sinällään valmennus on poiminut mielestäni muutoksen keskelle oikeat asiat, sillä eilen HPK:n keskiakseli jäi täysin vastustajansa jalkoihin. Tänään ykkösen keskellä nähdäänkin eilen kolmosessa pelannut Aleksi Mustonen. Eilen ykkösvitjassa esiintynyt Tommi Tikka aloittaa kakkosen keskellä ja Henri Kanninen pelailee tänään kolmosvitjan sentterinä. Laitahyökkääjät pysyvät ennallaan ja puolustajien pelaamiseenkaan tuskin enempää kajotaan.

Lukko pääsee jatkamaan siitä mihin eilen jäivät

Lukolla ja sen valmentaja Marko Virtasella on tänään hivenen helpommat lähtökohdat. Vakuuttavan voiton eilen ottaneet raumalaiset eivät välttämättä tarvitse tänään suurempia ihmeitä, vaan heille taitaa riittää eilisen esityksen toistaminen tänään vieraskaukalossa. Tai ainakin kyseisellä esityksellä Lukko on jo hyvin lähellä jatkopaikkaa. Mikään täydellinen esitys tosin ei eilen Lukonkaan pelaaminen ollut aika heikkotasoisessa jääkiekko-ottelussa, mutta joukkuepuolustamisen osalta raumalaiset pääsevät jopa lähelle kiitettävää arvosanaa ja se riittänee tänäänkin aika suurella todennäköisyydellä viemään joukkueen tämän kauden puolivälieriin.

Yksittäisiä pelaajia on ehkä jopa hivenen turha nostaa eiliseltä esiin, mutta Thomas Gregoiren nimen nostaminen ei liene mikään vääryys. Kiekollisena hyvin pelannut Gregoire teki HPK:n karvauspelaamisen kerran kerrasta täysin turhaksi kentällä ollessaan. Tämän lisäksi myös Hämeenlinnassa kiekko-oppinsa saanut Harri Kainulainen oli erittäin hyvällä pelipäällä kasvattiseuraansa vastaan. Kaikesta huolimatta kyllä Lukon vahvuus eilen oli kurinalainen joukkuepelaaminen, jonka lisäksi tänäänkin maalissa aloittava Lassi Lehtinen, joka otti tarvittavat kiekot kiinni pitääkseen eiliset vierailijat nollilla koko ottelun. Tänään vetokohdetta ei tarvitse näistä syistä liian pitkältä kaivaa, vaan me uskomme Lukon eilisen pelaamisen olleen tarpeeksi vakuuttavaa ja veikkaamme raumalaisten talsivan seuraavalle kierrokselle ja lyömme panoksemme vieraiden puolesta vetotavalla, jossa tasapelin osuessa kohdalleen panos palautetaan takaisin.

 

» Lukko DNB
1.90
100 € ilmaisveto
1.90
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ