Voittaa 1. erän - Ilves

2.14

Liigassa pelataan täysi seitsemän ottelun kierros. Meidän katseemme kiinnittyvät Nokia Areenalle, jossa pelataan tänään kaksi ottelua, kun sekä Ilves että Tappara pelaavat lauantaina kotiottelunsa Tampereen kiekkopyhätössä. Ilves käynnistää lauantaipäivän liigakierroksen, kun tupsukorvien vieraaksi saapuu Mikkelin Jukurit. Kiekko putoaa jäähän poikkeuksellisesti klo: 15:00!

Ilves hävisi eilen paikallisottelussa Tapparalle

Tampereen Ilves on aloittanut joulukuun mollivoittoisesti. Tupsukorvat ovat voittaneet joulukuun kolmesta ottelusta vain yhden. Voitto oli jatkumoa joukkueen loistavaan marraskuuhun, jossa Ilves venytti voittoputkensa kahdeksan ottelun mittaiseksi, mukaan lukien joulukuun vierasvoitto Hämeenlinnasta.

Ilves on tällä hetkellä kahden ottelun tappioputkessa. Tupsukorvien voittoputki katkesi viikko sitten lauantaina Rauman Lukkoa vastaan Kivikylän Areenalla maalein 4-1. Ilveksellä oli tappion jälkeen edessään kuuden päivän huili ennen kauden kolmatta paikallisottelua.

Perjantai-illan paikallisottelu oli loppuunmyyty hyvissä ajoin, ja Tampereen kiekkopyhätössä tunnelma taattu. Ensimmäinen erä meni Ilvekselle. Aku Räty siirsi aivan ottelun alkumetreillä tupsukorvat johtoon Henrik Haapalan loistavasta syötöstä. Toisessa erässä Ilveksen ote lipsui, ja Tappara rankaisi kahdesti, kun Veli-Matti Savinainen ja Niko Ojanmäki laukoivat kiekon ohi tshekkikassari Jakub Malekin. Päätöserään siirryttiin Tapparan 1-2-johtoasemassa.

Päätöserässä Ilves sai jälleen kupletinjuonesta kiinni, mutta Tappara teki kovalla prosentilla omista paikoistaan maalit. Viljami Nieminen siirsi loistavalla yksilösuorituksella kirvesrinnat 1-3-johtoon, mutta Räty toi illan toisellaan Ilveksen vielä maalin päähän. Savinaisen illan toinen katkaisi tupsukorvien selkärangan, ja Petri Kontiolan kavennus sekä Ojamäen illan toinen olivat vain kosmetiikkaa. Tappara voitti ottelun lopulta 3-5.

Jukurit vahvassa liidossa

Olli Jokisen piiskuroima Mikkelin Jukurit on saanut kurssinsa kääntymään ja joukkue majailee tasaisessa sarjataulukossa tällä hetkellä kahdeksantena, 41. pisteellä. Jukurit pelasin niin ikään eilen ja jatkoi hyviä otteitaan kotiaskissaan, kun Helsingin HIFK kaatui Ikioma Areenalla maalein 2-1. Jukurit venytti voittoputkensa Liigassa jo neljän ottelun mittaiseksi. Ainoa särö tuli viime tiistaina CHL-ottelussa Luleålle, kun ruotsalaiset näyttivät kaapin paikan Coop Norrbotten Areenalla kellistäen mikkeliläiset maalein 5-1.

Ilves ennakkosuosikkina otteluun

Ottelun alkamisajankohta on poikkeuksellinen ja antaa myös pienen edun kotijoukkueelle. Ilves lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina ja me myös osittain lähdemme tuohon kelkkaan mukaan. Ilveksen on pakko saada kahden ottelun tappioputki poikki. Antti Pennanen on vuorenvarmasti käynyt eilisen Tappara-ottelun huolella joukkueensa kanssa läpi ja tänään näemme kotiyleisön edessä nälkäisen Ilveksen.

Jukureita ei kuitenkaan saa aliarvioida ja joukkueen ilme on parantanut varsinkin puolustuspelaamisen suhteen paljon, sitten alkukauden. Hyökkäys on kuitenkin muutaman runkopelaajan varassa, jos puhutaan pelkästään tulosyksikön pelaajista.

Pelivalmius on isossa roolissa, kun pelataan poikkeukselliseen aikaan. Uskomme vahvasti siihen, että Ilveksen leirissä tämä asia ei ole jäänyt kenellekään epäselväksi eilisen Tappara-tappion jälkeen. Ilves tulee tänään kotiyleisönsä eteen kuin tykinsuusta ja ottaa ottelun virtauksen sekä hallinnan itselleen heti.

» Voittaa 1. erän - Ilves
2.14
100 € ilmaisveto
2.14
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ