Ilves - 1,5

1.97

Tiistaina Liigan ainoassa ottelussa sarjakärki Tampereen Ilves saa vieraakseen Vaasan Sportin Nokia Areenalle. Ottelu käynnistyy klo: 18:30.

Ilves nousi sarjakärkeen – Mörkö hyppää askiin

Tampereen Ilves nousi tiistaina Liigan kärkeen, kun Liigan johtoporras päätti ottaa käyttöön viime kauden tapaan pistekeskiarvon. Syynä oli siirrettyjen otteluiden mahduttaminen runkosarjan loppuun. Ilvekselle päätös oli varmasti mielekäs ja Tupsukorvat siirtyivätkin päätöksen jälkeen Liigan kärkipaikalle parhaalla pistekeskiarvolla (1.878).

Ilves on myös yksi niistä seuroista, joka on riehunut siirtomarkkinoilla ja Tupsukorvat janoavat tällä kaudella menestystä. Viime lauantaina Ilves hankki hyökkääjä Colton Beckin, joka saapui Tampereelle ICEHL-sarjasta. Beck on Ilvekseltä mielenkiintoinen haku ja tuo varmasti syvyyttä joukkueen hyökkäyspäähän. Lauantaina samalla oven avauksella Tupsukorviin liittyi puolustaja Daniel Gazda. Gazda saapui Ilvekseen Tshekin pääsarjasta ja on erittäin mielenkiintoinen hankinta. 24-vuotias pakki tuo Tupsukorvien puolustukseen lisää kiekollista taitoa sekä variaatioita hyökkäyspeliin. Tshekkiläinen operoi ja laukoo oikealta – eli kyseessä on rightin pakki.

Todellinen siirtopommi jysähti Tampereelta maanantaina, kun Ilves tiedotti tehneensä loppukauden kattavan sopimuksen Marko ”Mörkö” Anttilan kanssa. Anttila onkin Ilvekselle melkoinen vahvistus, joka tuo voittamisen ja johtamisen kulttuurin Ilveksen koppiin sekä rutkasti kokemusta että erikoistilanneosaamista. Liigan siirtoikkuna sulkeutuu tänään klo: 00.00 – vieläkö Ilves haalii lisää vahvistuksia mestaruusjahtiin? – KYLLÄ. Tätä kirjoittaessamme Ilves on hankkinut hyökkäyspäähän Henrik Haapalan. Haapalan sopimus kattaa loppukauden.

Päävalmentaja Jouko Myrrä saa tiistaina jalkeille erittäin nälkäisen Ilveksen ja kentät ovatkin kokeneet pieniä viilauksia. Ykköskentän keskellä operoi kapellimestari Petri Kontiola, joka saa laidalleen Anttilan ja sairastuvalta paluun tekevän Panu Miehon. Kakkoskentän keskelle paaluun tekee Balázs Seabok, jonka laiturit ovat Beck ja maaliruisku Nicholas Baptiste. Matias Mäntykiven kenttä pysyy luonnollisesti ennallaan ja neloskentässä Ikosten rinnalla hyökkää Miro Nalli. Maalissa aloittaa venäläiskassari Vadim Zherenko (90.27/2.62).

Ilves tiedotti myös tiistaina, että hyökkääjät Santeri Virtanen sekä Antti Saarela eivät pelaa enää loppukaudella terveyssyistä.

Vaasan Sport tarvitsee kipeästi pisteitä

Risto Dufvan piiskuroima Vaasan Sport tarvitsee kipeasti suoria, kolmen pisteen voittoja pitääkseen hengissä Playoff-unelmaansa. Tällä hetkellä vaasalaiset ovat sarjataulukossa sijalla. 12, pistekeskiarvolla 1.313.

Sport pelasi viime viikonloppuna B2B-ottelut TPS:ää vastaan ja voitti vähämaalisen ottelun kotonaan jatkoajalla maalein 3–2, mutta hävisi seuraavana päivänä Gatorade Centerissä tylysti maalein 6–1. Näin katkesi myös Sportin kolmen ottelun mittaiseksi venynyt voittoputki sekä kahdeksan ottelun mittainen pisteputki.

Sport on kärsinyt myös kauden aikana loukkaantumisista ja joukkue saapuu Tampereelle ilman tehopuolustaja Valtteri Viljasta. Hyökkäyspäästä puuttuvat Roope Talaja sekä Teemu Väyrynen. Viljasen paikan kokoonpanosta ottaa Bobbo Petersson. Michael Keränen ja Jure Povse sen sijaan tekevät paluun kokoonpanoon. Maalissa aloittaa Samuel Jukuri (90.27/2.06).

Sport aloittaa Tampereelta kolmen ottelun viikkonsa ja pelaa seuraavat kaksi ottelua kotona kohdaten huomenna KooKoon ja perjantaina HPK:n Sähkö Areenalla.

Ilves ennakkosuosikkina otteluun

Nokia Areenalle odotetaan tänään melkoista kiekkoiltaa, jos ennusmerkit pitävät yhtään paikkansa. Anttilan paluu Ilves-paitaan nostattaa valmiiksi tiistai-illan tunnelman ääriään myöten kattoon – kiitos loistavien Ilves-fanien.

Ilves ja Sport kohtaavat nyt kolmatta kertaa toisensa tällä kaudella. Sport raapi pisteet kahdesta ensimmäisestä ottelusta, mutta Ilves näytti kaapin paikan tammikuun lopussa vaasalaisille. On sanomattakin selvää, että Liigan tiistain päätös on nostattanut tunnelmat Ilves-kopissa maksimiin ja joukkueella on loistava tilaisuus harjata runkosarjan voitto pitkän tauon jälkeen itselleen.

Ilves saapuu kahden ottelun voittoputkessa faniensa eteen ja kaksi edellistä ottelua ovat olleet tuttua Ilvestä pienen korpivaelluksen jälkeen.

Ilves on luonnollisesti ottelun suuri ennakkosuosikki, ja kertoimet ovat ottelussa sen mukaiset. Uskomme vahvasti Ilveksen hurmoksen jatkuvan tänään, ja jos joukkue pelaa omaa aktiivista, hyvin luistelevaa pystysuunnan kiekkoa, on tänään Sport todellisissa ongelmissa Tupsukorvien kanssa.

» Ilves - 1,5
1.97
100 € ilmaisveto
1.81
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ