Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia - KYLLÄ

1.90

Ilveksen ja TPS:n välinen välieräsarja jatkuu tänään Tupsukorvien kotiaskissa, Nokia Areenalla. Ottelusarjan kolmas matsi käynnistyy normaalisti klo: 18:30 ja se on katsottavissa ilmaiseksi SUB-kanavalla. Lähetys Subilta alkaa klo: 18:00. Ottelusarja on tasatilanteessa 1–1.

Ilves luokkaretkellä Turussa – TPS tasoitti sarjan

Joukkueiden edellinen ottelu pelattiin viime sunnuntaina. Kyseessä oli B2B-otteluiden jälkimmäinen koitos ja TPS:n ensimmäinen kotiottelu Gaterade Centerissä tässä sarjassa. Ilves voitti sarjan avausottelun kotonaan lauantaina ja saapui näin 1–0-johtoasemassa Turkuun.

Ilves oli sunnuntaina mitä ilmeisemmin liikkeellä luokkaretkihengessä Suomen entisessä pääkaupungissa, niin hajuton ja mauton joukkueen esitys kokonaisuudessaan toisessa ottelussa oli. Tupsukorvilla oli poissa avainpelaajia, mutta sen taakse ei voi peliesitystä laittaa, eikä selittelyyn jäänyt jossiteltavaa – Ilves ei ollut ottelussa ollenkaan läsnä.

Toinen ottelu Gaterade Centerissä oli käytännössä ohitse ensimmäisessä erässä, kun TPS latoi avauserässä kolme kaappia Ilveksen tähtikassari Marek Langhamerin selän taakse. TPS:n avauserän maaleista vastasi Jack Rodewald, Mikael Pyyhtiä sekä Samuli Vainionpää.

Toisessa erässä Ilves paransi puolustuspelaamistaan, mutta Tupsukorvien hyökkäyspelaamisessa ei ollut mitään elementtejä, jolla joukkue olisi saanut pitkiä hyökkäyksiä TPS:n päätyyn. TPS sai toisessa erässä mahdollisuuden lisätä johtoaan jopa kahden miehen ylivoimalla, mutta Ilveksen onneksi turkulaisten ylivoimapelaaminen yskii tällä hetkellä todella pahasti. Toisen erän ainoan maalin taituroi illan toisellaan Pyyhtiä erän lopussa, ja TPS siirtyi viimeiselle erätauolle turvallisessa 4–0-johtoasemassa.

Ilves vaihtoi päätöserään maalivahtia, kun tolppien väliin luisteli venäläiskassari Vadim Zherenko, joka sai näin tulikasteensa tämän kevään pudotuspeleissä. Tämä vaihto olisi tosin pitänyt tehdä jo ensimmäisen erän jälkeen. Ilves paransi otteitaan päätöserässä, mutta maaleista vastasi kotijoukkue. Pyyhtiä kruunasi hattutemppunsa päätöserän puolivälissä ja vain reilu minuutti Pyyhtiän knallista Eemeli Liukas lisäsi Ilveksen tuskaa laukoen loppulukemat 6–0 tulostaululle. TPS ylivoimaiseen voittoon tennislukemin 6–0. Ilvekseltä kevään ylivoimaisesti surkein esitys!

Ilves saa runkopelaajia takaisin – TPS jatkaa samalla kokoonpanolla

Jouko Myrrän luotsaama Ilves oli Turussa suurissa ongelmissa TPS:n paineen kanssa ja joukkueella oli suuria ongelmia päästä omalta alueelta pois. Samoin Tupsukorvien viisikkopuolustaminen oli kadonnut yhdessä yössä, ja Ilves teki paljon huolimattomia merkkaus- ja kiekon käsittelyvirheitä. Hyökkäyspelaaminen oli suorastaan luokatonta, mikä ei ole tavanomaista Ilvestä.

Myrrä saa jalkeille kotiotteluun hyvän kokoonpanon, kun Henrik Haapala palaa takaisin ykköskenttään ja Balazs Sebok kakkoskentän keskelle. Miro Nalli putoaa pois kokoonpanosta. Eetu Päkkilä tulee kolmoskentän laitaan ja Panu Mieho ottaa paikkansa neloskentän laidassa. Ruotsalaispakit Simon Johansson sekä Leo Lööf eivät ole pelikunnossa. Kolmosparin muodostaa Aleksi Elorinne ja Juuso Pulli. Seiskapakki on Daniel Gazda. Maalissa aloittaa Langhamer.

Jussi Ahokas ei muuta kokoonpanoaan, vaikka pelikiellosta vapautui hyökkääjä Jonne Tammela. Ahokas luottaa edellisen voitto-ottelun rosteriin, eikä tee muutoksia. Maalissa aloittaa Andrey Kareev.

Ilveksellä edessään kasvojen pesu, mutta riittääkö se?

Edellinen ottelu oli Ilvekseltä totaalinen ohipeli, josta ei kannata vetää suuria johtopäätöksiä tiukan ottelutahdin takia. Ilveksen peli ja taidot eivät katoa yhdessä yössä mihinkään, ja Turun reissu voi toimia loistavana herätyksenä Tupsukorville. Ilveksellä on silti ongelmia, joihin joukkueen täytyy Myrrän johdolla reagoida ja välipäivä tuli varmasti Tupsukorville tarpeeseen. Ilveksen tarvitsee parantaa kamppailupelaamista ja oman alueen avauspelaamista, tai noutaja tulee yllättävänkin nopeasti. Myrrältä kysytään myös nyt taktista osaamista.

On sanomattakin selvää, että Ilves tulee parantamaan luokkaretkireissusta huomattavasti, eikä Tupsukorvat ikinä pelaa maagisen kotiyleisön edessä huonosti. Tosiasia on kuitenkin se, että tällä hetkellä Flow-tilassa pelaava TPS:n ykköskenttä Pyyhtiä – Juuso PärssinenMarkus Nurmi on saatava kuriin, ja uskommekin Myrrän käyttävän viimeistä vaihto-oikeutta tänään Nokia Areenalla trion eliminoimiseksi. TPS on kaikesta huolimatta alati vaarallinen ja luisteluvoimainen haalarijoukkue, joka saa Ilveksen puolustuksen varpailleen, mutta kun Ilves saa myös omalla hyökkäyspelillä turkulaiset pinteeseen, niin uskommekin vahvasti siihen, että tänään molemmat joukkueet heiluttavat maaliverkkoa vähintään kahdesti. Luvassa on varmasti vauhdikas ottelu.

» Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia - KYLLÄ
1.90
30 € ilmaisveto
1.90
100 € ilmaisveto
1.90
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ