Jukurit

2.20

Perjantai-illan Liigakierroksella pelataan kuudella paikkakunnalla. Meidän ensimmäinen vihjeemme suuntautuu Mikkeliin, missä kotijoukkue Mikkelin Jukurit saa vieraakseen HPK:n. Illan estradina toimii viikinkipaitojen kotipyhättö Ikioma Areena ja kiekkoa putoaa jäähän klo: 18:30.

KooKoo kävi niistämässä Jukurit kauden avausottelussa

Päällikkö Olli Jokinen aloitti toisen kautensa Mikkelin Jukureiden peräsimessä ja viime kaudella sensaatiomaisesti toiseksi runkosarjassa sijoittunut, mutta puolivälierissä lauluun lähtenyt Jukurit janoaa tältäkin kaudelta menestystä.

Seurahistorian ensimmäistä kertaa CHL-sarjassa mukana olevat mikkeliläiset aloittivat kautensa tosipelien osalta jo syyskyyn alussa, kun joukkue pääsi haastamaan Euroopan huippuseuroja kovatasoisessa Mestarien liigassa. Viikinkipaidat ovat edelleen kiinni jatkopaikassa, kun joukkue onnistui voittamaan kaksi kertaa tanskalaisseura Aalborgin. Takkiin sen sijaan tuli kahteen otteeseen viime vuoden Ruotsin finalistilta Luleålta.

Jukurit kohtasivat liiga-avauksessa Ikioma Areenalla keskiviikkona rakkaan arkkivihollisen Kouvolan KooKoon. Viime vuonna Jukurit puolivälierissä pudottanut KooKoo oli jälleen kerran mikkeliläisiä parempi ja pisteet matkasivat Kouvolaan maalein 3-4.

Ottelun ehdoton ykköspyssy oli Kouvolaan Ruotsin SHL-sarjasta siirtynyt hyökkääjä Linus Andersson, joka naulasi kaksi maalia ja saalisti yhden syöttöpisteen. Myös toisen kauden Kouvolassa aloittanut laituri Heikki Liedes (1+2) vietti kolmen pisteen iltapuhdetta. Mikkeliläisten peli kaatui puolustusalueen huolimattomuus- ja merkkausvirheisiin.

HPK aloitti kautensa tappiolla Helsingin kirkkaissa valoissa

Jarno Pikkaraisen piiskuroima HPK kohtasi kauden avausottelussa vieraskentällä Helsingin HIFK:n. Nordiksen kirkkaissa valoissa kautensa aloittanut hämeenlinnalaislauma sai kokea HIFK:n vahvuuden heti kättelyssä, ja joukkue poistui Helsingissä 4-1-tappio niskassaan.

HPK pysyi ottelussa ensimmäisen erän mukana ja siirtyi ottelussa 0-1-johtoon, kun tähtihyökkääjä Michael Joly siirsi läpiajon päätteeksi vieraat johtoasemaan. HIFK tuli tasoihin ensimmäisen erän lopussa, kun Olli Palolan laukaus ohitti loistavasti torjuneen HPK-kassari Daniel Lebedeffin. Lebedeff piti HPK:ta pystyssä toisen erän ja erä oli HIFK loistavista tonteista huolimatta maaliton.

Viimeisessä erässä Kerhon selkäranka sitten katkesi, ja HIFK latoi päätöserässä kolme maalia HPK:n verkkoon voittaen ottelun lopulta 4-1. Maalivahti Lebedeff oli kerhon ainoa pelaaja, joka saa ottelusta synninpäästön, muuten joukkueen pelaaminen kaikilla osa-alueilla oli ajoittain luokatonta ja Pikkaraisella on paljon tekemistä, että joukkue saadaan hyvään formiin.

Jukurit lapulle – HPK:n peli ei ole valmista

Vaikka Jukurit hävisi avausottelun, oli joukkueen pelissä paljon hyviäkin elementtejä. Hyökkäyspelaaminen oli joukkueelta vahvaa ja ylivoimakin toimi heti kauden avauksessa. Tänään nähdään varmasti huomattavasti huolellisempi mikkeliläisryhmä, ja edellisessä ottelussa tulleet puolustuspään virheet on vuorenvarmasti käyty kahden päivän aikana huolella läpi.

HPK:n peli kauden avauksessa oli todella luokatonta, niin hyökkäyspelin kuin puolustuspelaamisen suhteen. Joukkueen peli hakee tässä vaiheessa vielä muotoaan, ja on todella vaikea uskoa, että HPK pystyisi tänään vielä Jukurit kokonaisvaltaisesti haastamaan. Jukurit on hyökkäyssuuntaan todella vaarallinen ja luisteluvoimainen joukkue, ja se tulee olemaan tänään HPK:lle todella suuri haaste.

HPK:n hyökkäyspelistä puuttuu kaiken lisäksi tarvittavia elementtejä, eikä siinä ole välille edes jatkumoa, niin se helpottaa myös Jukureiden puolustuspelaamista. Pisteet jäävät tänään Ikioma Areenalle!

» Jukurit
2.20
100 € ilmaisveto
2.20
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ