Alle 4 maalia varsinainen peliaika

2.23

Mikkelin Ikioma Areenalla ratkaistaan kotijoukkue Mikkelin Jukureiden ja Kouvolan KooKoon välinen puolivälieräsarja niin ikään seitsemännessä ottelussa. Toinen runkosarjan yllättäjistä etenee historiallisesti Liigan välieriin ja toinen aloittaa kesäloman välittömästi. Mikkelissä trilleri käynnistyy normaalisti klo: 18:30.

Jukurit - KooKoo 06.04.2022

KooKoo menetti mahdollisuutensa – Jukurit nousi sillasta tasoihin

Eilen KooKoolla oli ensimmäistä kertaa mahdollisuus laittaa sarja poikki ja edetä välieriin Tampereen Tapparaa vastaan. Olli Jokisen luotsaama Jukuri-lauma oli kuitenkin toista mieltä. Jokinen rysäytti eilen aamupäivällä pommin, johon ei moni olisi edes villeimmissä unissaan uskonut. Jukureiden maalia kuudennessa pelissä vartioi vain neljä ottelua runkosarjassa torjunut, mutta kaksi kertaa nimenomaan KooKoon kaatanut Karolus Kaarlehto.

Kuudesottelu eteni tasaisissa merkeissä molempien joukkueiden saaden etsikkoaikansa kertaalleen ylivoimalla, mutta tuloksetta. Ottelun ensimmäistä maalia saatiin odottaa aina päätöserän puoliväliin asti, josta vastasi lopulta vierasjoukkue Jukurit. Tanskalaispakki Oliver Joakim Larsen siirsi vieraat 0–1-johtoon Petrus Palmun ja Pekka Jormakan esityöstä. KooKoo oli päätöserässä hallitsevampi osapuoli ja haki vimmatusti tasoitusta, mutta Kaarlehto oli Jukureiden maalinsuulla loistavassa vireessä.

KooKoo haki tasoitusta päätöserän lopussa ilman maalivahtia, ja Jukureiden tähtihyökkääjä Patrik Puistola löi vierasjoukkueen voitolle lopullisen sinetin reilu minuutti ennen loppua tyhjään maaliin. Heikki Liedes pilasi vielä Kaarlehdon loistavan illan tehden kavennuksen 16 sekuntia ennen loppua, mikä oli lopulta laiha lohtu Jukureiden voittaessa kuudennen pelin maalein 1-2 ja siirtäen sarjan ratkaisun seiskapeliin, Mikkelin Ikioma Areenalle.

Jukurit vai KooKoo? – toinen tekee seurahistoriaa

Äärimmäisen tasainen sarja huipentuu tänään Mikkelin Ikioma Areenalla, jossa toinen tekee seurahistoriaa etenemällä välieriin. Olli Salo sekoittaa hieman kentällisiä ja Liedes siirtyy ykkösen laidasta neloskentän keskelle, ja Teemu Rautiainen nousee ykköskentän laidalle. Kolmoskentän laitaan Rautiaisen tilalle nousee Leevi Aaltonen. Kim Koivisto putoaa kokoonpanon ulkopuolelle. Maalissa aloittaa sensaatiokassari Nick Malik

Jukurit jatkaa täysin samalla koostumuksella kuin eilen ja maalissa aloittaa toistamiseen kolme voittoa KooKoosta napsinut ja eilen loisto-ottelun pelannut Kaarlehto.

Molemmat joukkueet ovat täysin uudessa tilanteessa. Jukurit on osoittanut sitkeydellään joukkueen todellisen luonteen, ja mikkeliläisillä on vuorenvarmasti muistissa edellinen kohtaaminen Ikioma Areenalla, joka meni valmistautumisen suhteen joukkueelta täysin vihkoon. Tämä kokemus on oltava tänään mukana – ja uskomme myös näin tapahtuvan.

Luvassa on varmasti puolustuspelaamisen kannalta tärkein ottelu, ja molemmat joukkueet välttävät turhia virheitä ja riskejä matsissa pelaten puolustuspää edellä. Kokemus on molemmille vieras ja uskommekin sen vaikuttavan ottelun kulkuun, kun kyseessä on tulos tai ulos – mentaliteetti.  Odotamme ottelusta todella tarkkaa, joka ratkeaa pieneen virheeseen tai tapahtumaan ottelun sisällä. Vähämaalinen ottelu luvassa Ikioma Areenalla.

» Alle 4 maalia varsinainen peliaika
2.23
100 € ilmaisveto
2.23
100 € ilmaisveto
2.15
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ