Jukurit

1.96

Mikkelissä pelataan torstaina isoista asioista, kun Jukurit ja KooKoo kohtaavat sarjan kolmannessa ottelussa Jukureiden kotiaskissa, Ikioma Areenalla. Sensaatiojoukkue Jukurit on ahtaalla, kun rakas arkkivihollinen Kouvolan KooKoo on sysännyt mikkeliläiset kuilun partaalle johtaen ottelusarjaa jo 2–0. Matsi käynnistyy klo: 18:30.

KooKoo otti toisen voittonsa Lumon Areenalla

Ensimmäinen osaottelu meni molemmilta tunnustellessa, ja varsinkin Jukurit oli ottelussa todella huolimaton ja sortui virheisiin. Oli sanomattakin selvää, että mikkeliläiset parantaisivat otteitaan ensimmäisestä ottelusta. Näin myös tapahtui, kun Jukurit tuli ryminällä toiseen otteluun Lumon Areenalla pelaten omaa peliään ja luomalla tukun loistavia maalipaikkoja, joiden seurauksena Jukurit siirtyi avauserässä johtoon, kun ruotsalaispakki Linus Nässén siirsi vieraat 0–1-johtoon ylivoimalla avauserän viimeisellä neljänneksellä.

Jukureille tarjottiin vielä erän lopussa loistava tilaisuus lisätä johtoaan, kun norjalaispakki Alexander Bonsaksen istui jäähyboksissa, mutta KooKoon tshekkikassari Nick Malik piti joukkuettaan pystyssä loistavilla torjunnoillaan.

Toisen erän teemaan sopii hyvin ”jos et itse tee, kaveri tekee”. Aatu Rädyn istuessa jäähyllä kotijoukkue tuli tasoihin Samuli Ratisen ylivoimamaalilla, josta kotijoukkue sai hallinnan itselleen, ja Kasperi Ojantakanen siirsi kotijoukkueen reilu minuutti edellisestä 2–1-johtoon.

Jukurit kuitenkin taisteli itsensä vielä tasoihin selvittyään ensiksi joukkuerangaistuksensa, jonka voi laittaa täysin huolimattomuuden piikkiin. Seniori Jarkko Immonen toi mikkeliläiset jälleen tasoihin, kun toistaa erää oli pelattu noin puolet.

Maalitalkoot eivät kuitenkaan ottanut laantuakseen ja vain kolme minuuttia Jukureiden tasoituksesta Eero Teräväinen vei kotijoukkueen jälleen johtoon. Tauolle KooKoon johdossa lukemin 3–2.

Päätöserä oli KooKoolta selviytymistaistelu ja joukkue puolusti omaa aluettaan, tiivisti viisikkona, jonka viimeisenä lukkona operoi joukkueen ykköstähti ja voiton takuumies Malik. Malik torjui ottelussa 38 kertaa. KooKoolle taisteluvoitto Jukureista ja 2–0-johtoasema.

Jukurit ahtaalla – saako joukkue ketsuppipullon auki?

Sensaatiojoukkue Mikkelin Jukurit lähti tähän sarjaan ennakkosuosikkina, mutta Olli Salon luotsaama KooKoo on ollut todella vahva ja ennen kaikkea tiivis puolustussuuntaan, jonka viimeisenä lukkona on ollut Malik. Jukurit ei missään nimessä ollut toisessa pelissä huono, vaan todella vahva, mutta kun näissä Playoff-otteluissa pelit ratkeavat yleensä pieniin virheisiin ottelun sisällä tai yksittäiseen tilanteeseen.

Olli Jokinen on uuden haasteen edessä, ja moni spekuloi, että lähteekö Jukurit muuttamaan omaa peliään ja puolustamaan keskialuetta tiiviimmin – Me emme tähän usko. Jukurit pystyy haavoittamaan KooKoota ja ripaus huolellisuutta, niin on vain ajan kysymys, milloin ketsuppipullo aukeaa.

Sarja siirtyy nyt Mikkeliin, jossa on lupa odottaa loistavaa kiekkoiltaa ja oikein latautuneena Jukurit tulee saamaan kotiyleisöstä lisäenergiaa. KooKoolla on myös taakkanaan erittäin raskas pelikuorma, ja jossain vaiheessa se väistämättä tulee eteen Jukureiden rumputulen lyödessä alkutahdit. Jukurit on viimeksi hävinnyt kaksi ottelua putkeen viime vuoden marraskuussa. On siis sanomattakin selvää, että Ikioma Areenalle jää viimeisenkin soturin viimeinenkin hikipisara kaukaloon. Jukurit ottaa ensimmäisen voittonsa.

» Jukurit
1.96
100 € ilmaisveto
1.96
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ