Alle 4,5 maalia varsinainen peliaika

1.92

Mikkelin hornankattilassa Ikioma Areenalla kohtaavat peräkkäisenä pelipäivänä kotijoukkue Mikkelin Jukurit ja Kouvolan KooKoo. Sarja on tilanteessa 2–2 ja kiekko putoaa jäähän klo: 17:00.

Jukurit haki eilen ryöstön Kouvolasta

Mikkelin Jukurit haki eilen sarjan kannalta elintärkeän voiton ja ison ryöstön Lumon Areenalta, kun viikinkipaidat tasoittivat sarjan 2-2:een ja samalla kotietu tuli ryöstöretken päätteeksi takaisin Mikkeliin. Jukurit aloitti ottelun vahvasti ja kaikkien yllätykseksi maalinsuulla operoinut Oskari Setänen joutui antautumaan ensimmäisen kerran, kun Simon Stransky rannelaukaus yllätti Setäsen ensimmäisen erän vanhentuessa vain reilu neljä minuuttia. KooKoo pääsi yrittämään tasoitusta rangaistuslaukauksesta aivan 1. erän lopussa, mutta loistavan torjuntavireen Jukureiden maalilla löytänyt Oskari Salminen torjui Radek Koblizekin yrityksen. Tauolle Jukureiden 0–1-johdossa.

Toisessa erässä KooKoo paransi huomattavasti ja loi vaarallisia maalipaikkoja Salmisen maalille. KooKoon työ lopulta palkittiin, kun maaliruisku Ville Meskanen tasoitti ottelun 1–1:een toisen erän puolivälissä. Aivan erän lopussa Jukurit loi painetta KooKoon alueella, ja puolustaja Stanislav Gareyev lähetti viivalta kaaliperhosen, jonka ohjasi ohi Setäsen Petrus Palmu vain kaksi sekuntia ennen toisen erän päättymistä. Jukurit 1–2-johtoasemassa päätöserään.

Päätöserässä Jukureille tarjottiin ylivoimalla mahdollisuus naulata ottelu, mutta Setänen kesti. KooKoo sen sijaa avasi peliään ja sai luotua painetta Jukureiden kenttäpäätyyn, mutta viikinkipaitojen parantunut puolustuspelaaminen ja Salmisen loistavat otteet pitivät mikkeliläiset voitonsyrjässä kiinni aivan päätöserän loppuun asti, kunnes Teemu Engberg toi kotijoukkueen tasoihin pienellä onnenkantamoiselle kolme minuuttia ennen loppua – sarjan ensimmäinen jatkoerä oli tosiasia.

Jatkoerä oli Jukureiden hallintaa ja vierasjoukkue laittoi sinetin ottelulle tasoittaen sarjan, kun jatkoerän neljännellä minuutilla Pekka Jormakka sivalsi tämän kevään ensimmäisellä pudotuspelimaalilla voiton mikkeliläisille.

Sarja käynnistyy alusta

Jukureiden ja KooKoon välinen sarja käynnistyy tänään alusta paras kolmesta – teemalla. Jukureiden piiskuri Olli Jokinen nostaa pelaavaan kokoonpanoon hyökkääjä Kirill Maksimovin ja Markus Oden putoaa 13. hyökkääjäksi. Muuten Jukurit jatkaa samalla kokoonpanolla.

Olli Salo ja KooKoo saavat takaisin huippukassari Nick Malikin, jolla oli ilmeisesti pientä vammaa, mikä esti pelaamasta eilen. Teemu Rautiainen ottaa paikkansa kolmosen laidassa ja Leevi Aaltonen on ylimääräinen hyökkääjä.

Jukurit on laitettu tähän otteluun suureksi ennakkosuosikiksi. Täytyy kuitenkin muistaa, että sarjan kannalta ottelu on äärimmäisen tärkeä ja toinen pääsee yrittämään ensimmäistä kertaa katkaisua tiistaina. Jukurit on parantanut puolustuspelaamistaan, mutta Salon luotsaama KooKoo on saanut omalla tiiviillä viisikkopelaamisella tyrehdytettyä Jukureiden hyökkäyksen keihään terävimmän kärjen. Salon täytyy olla joukkueensa otteistaan huolissaan, ja uskommekin, että KooKoo on tänään entistä tiiviimpi.

Luvassa on varmasti tiukka ja tarkka peli, jossa puolustuspeli korostuu ja ottelu tulee ratkeamaan pelin sisällä pieneen virheeseen. Maalijuhlia tästä ottelusta on turha odottaa.

» Alle 4,5 maalia varsinainen peliaika
1.92
100 € ilmaisveto
1.92
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ