Jukurit

2.25

Liigan runkosarja päättyy tänään seitsemän ottelun kierrokseen, jossa panokset ovat edelleen kovat osalla joukkueista. Meidän ensimmäinen kohteemme keskittyy Mikkeliin, missä sensaatiomaisen kauden pelannut Mikkelin Jukurit saa vieraakseen Rauman Lukon. Pelipaikkana on vierasjoukkueelle aina vaikea Ikioma Areena ja kiekko tippuu jäähän klo: 18:30.

Jukurit taistelee edelleen runkosarjan voitoista – siihen tarvitaan muiden apua.

Olli Jokisen luotsaama Mikkelin Jukurit on ollut eittämättä kauden suurin yllättäjä. Päällikkö ja viikinkipaidat ovat näyttäneet kauden aikana kaikille epäilijöilleen sekä kriitikoille, että Jokinen todellakin osaa valmentaa ja kaiken kukkuraksi vienyt nuoria lupauksia pelillisesti ja kehitysasteittain eteenpäin. Jokinen on eittämättä saanut joukkueen pelaamaan yliodotuksien, noudattamaan omaa pelitapaansa, jonka kaikki pelaajat ovat ostaneet ja luonut Mikkelistä todella hyvän paikan pelaajille positiivisella ilmapiirillään.

Jukurit on jo varmistanut paikkansa kolmen parhaan joukossa, mutta pieni mahdollisuus viikinkipaidoilla on kivuta Ilveksen ohi toiseksi ja muiden avulla jopa runkosarjan voittoon. Tapparan on jäätävä tiistaina pisteittä ja Ilveksen on saatava maksimissaan kaksi pistettä ja Jukureiden voitettava Lukko varsinaisella peliajalla, että viimeinen skenaario on edes mahdollinen. Ilveksen sukeltaminen tänään Vaasassa ja Jukureiden voitto, nostaisi mikkeliläiset kuitenkin toiseksi – siitä kannattaa edelleen tänä iltana pelata.

Jukurit on ollut hyvässä formissa jo pidemmän aikaa, ja joukkue on erittäin vaikea voitettava kenelle tahansa. Jukurit saapuu runkosarjan viimeiseen kotiotteluun kahden ottelun voittoputkessa ja viimeiseen 10 otteluun joukkue on kärsinyt vain kaksi tappiota.

Jukureiden maalilla aloittaa tänään kakkoskassari Karolus Kaarlehto (90.00/2.40), jolle ottelu on kauden neljäs tolppien välissä.

Lukko saapuu Mikkeliin Helsingistä

Rauman Lukko saapuu Mikkeliin Helsingistä, missä joukkue pelasi eilen todella rikkonaisen pelin Helsingin HIFK:n vieraana ottaen stadilaisilta pahasti käkättimeen maalein 5–1. Lukko sai otteluun loistavan alun, kun Pavol Skalicky ohjasi vieraat johtoon heti avauserän kynnyksellä, mutta jäähyt sotkivat Lukon pelirytmin aivan totaalisesti.

Maalintekijä Skalicky oli mukana niin hyvässä kuin pahassa, kun slovakkihyökkääjän avojääpommi osui ensimmäisen erän lopussa HIFK-hyökkääjä Reid Gardineria päähän, sillä seurauksella, että slovakkitaituri lensi suihkuun ja on tänään poissa kokoonpanosta Liigan asetettua hyökkääjän väliaikaiseen pelikieltoon. Gardiner ei enää pelannut ottelussa. HIFK meni toisessa erässä menojaan ja joukkue värkkäsi kolme maalia raumalaisten verkkoon. Viimeinen erä oli pelkkä muodollisuus ja näin HIFK varmisti paikkansa viiden parhaan joukossa.

Lukolla on edelleen ohuet saumat nousta kuuden parhaan joukkoon, mutta se vaatii tänään suoraa voittoa Mikkelistä, ja HPK:n sekä KooKoo:n sukeltamista omissa otteluissaan.

Lukon maalinsuulla aloittaa tänään Artyom Zagidulin (90.41/2.22).

Kauden neljäs kohtaaminen

Joukkueet kohtaavat nyt neljättä kertaa toisensa tällä kaudella. Jukurit on vienyt kaksi edellistä kohtaamista ja lähtee otteluun myös suurena ennakkosuosikkina. Lukko käytännössä pilasi omat mahdollisuutensa eilen, kun kärsi tappion Helsingissä. Näin varmistui myös, että kuuden joukkoon kipuaminen ei ole enää omissa käsissä.

Jukurit on ollut pitkään jo pelillisesti valmis joukkue ja sitä vastaan on erittäin vaikea pelata. Joukkue kääntää peliä todella nopeasti Pohjois-Amerikkalaistyyliin ja on erittäin luisteluvoimainen joukkue, joka on tänään Lukolle erittäin iso haaste.

Myös Jukureiden erikoistilannepelaaminen on ollut erittäin hyvällä tasolla, ja ylivoimapelaaminen liigan neljänneksi parasta. Lukko on hävinnyt kaksi edellistä ottelua, eikä sarjasijoittuminen ole enää omissa käsissä, mikä saattaa vaikuttaa tämän päivän valmistautumiseen negatiivisesti. Jos Jukurit jatkaa omalla tasollaan, on Lukko tänään vaikeuksissa, ja uskommekin, että Jukurit kairaa tänään voiton kotonaan.

» Jukurit
2.25
30 € ilmaisveto
2.20
100 € ilmaisveto
2.20
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ