Kärpät -1,5

2.30

Liigan toinen kohteemme löytyy Oulusta, jossa isäntäjoukkue Oulun Kärpät kohtaa HPK:n. Ottelun estradina toimii Kärppien kotiluola Oulun Energia Areena ja ottelu käynnistyy luonnollisesti klo: 18:30.

Kärpät aloitti kautensa vakuuttavasti

Oulun Kärpät aloitti liigakautensa vakuuttavasti, kun kauden avausottelussa joukkue kellisti kotonaan JYPin murskaavasti 6–2. Kärpät oli avaukseen enemmän kuin valmis uuden päävalmentajan Lauri Mikkolan alaisuudessa, vaikka joukkueen harjoitusottelut antoivat odottaa jotain aivan muuta. Kärppien voiton takuumiehinä häärivät ykköskentän sentteri ja paluumuuttaja Saku Mäenalainen (0+2), joka muodostaa pelottavan ykkösnyrkin yhdessä Ville Leskisen ja seniori Mika Pyörälän kanssa. Onnistujista mainittakoon vielä kahden maalin mies Aku Räty, joka sai varmasti tarvittavan itseluottamusbuustin heti kauden avaukseen. Kärppien maalissa aloittaa tänään KHL-jyrä Stanislav Galimov.

HPK aloitti kautensa tappiolla

Viime kauden päätteeksi avainpelaajansa menettänyt HPK kohtasi liigakauden avausottelussa kotiluolassaan Tampereen Tapparan. Matti Tiilikaisen HPK:lta ottelu oli todella rikkonainen ja joukkueesta puuttui tyystin pelikuri, mikä näkyi ennen kaikkea jäähyjen määrässä. Virheherkkä HPK kompastui lopulta omaan näppäryytensä ja joukkue taipui lopulta Kirvesrinnoille maalein 1–3.

Joukkueen ulkomaalaishankinnat keskushyökkääjä Matt Marcinew sekä puolustaja Mario Grman olivat vielä sivussa joukkueen avausottelussa, mutta saavat tänään tulikasteensa Oulussa. Marcinew ottaa paikkansa kakkoskentän keskellä, jossa laidoilla viilettää Henri Kanninen ja Kerhoon takaisin Saksasta palannut Philippe Cornet. Maalissa aloittaa ykkösmolari ja joukkueen tärkein pelaaja Eetu Laurikainen.

Kärpät lapulle

Kotijoukkue Kärpät lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Kärpät on jälleen liikkeellä todella vahvalla joukkueella ja menestystä janotaan taas Oulussa viime vuoden alisuorituksen jälkeen. Kärpät oli todella vakuuttava kauden ensimmäisessä ottelussa, ja hyökkäyspelin vaarallisuus sekä tehokkuus olivat elementtejä, jotka saatiin kuntoon ennen liigakauden alkua, sillä harjoitusotteluissa joukkue ei saanut maaleja oikein mistään. Toki JYP ei antanut parasta mahdollista mittaria vielä Kärpille, mutta onnistuminen laajalta rintamalta edesauttaa joukkueen toimintaa jatkossa – mikä on aina vahvan joukkueen merkki. Ylivoimapeli tuotti Kärpille vielä ongelmia – mutta paranee varmasti kauden edetessä.

Tiilikainen joutuu sekoittamaan hyökkäyskentällisiä vierasotteluun, mikä ei tuo jatkumoa joukkueen peliin. Ensimmäinen peli oli joukkueelta viisikkopelaamisen suhteen huono, vaikka joukkue paransi viimeiseen erään peliään, on Kerho todella suuren haasteen edessä tänään Oulussa.

Uskallamme väittää, että ketjuruletti sotkee jo ennestään HPK.n peliä, ja vaikuttaa sitä kautta tänään myös pelillisiin asioihin. Kärppien hyökkäyspelaaminen oli erittäin tehokasta jo avausottelussa ja hyvällä itseluottamuksella saapuva kotijoukkue jatkanee hyvällä liikkeellä myös tänään, joka tuottanee repaleiselle HPK:n puolustukselle isoja haasteita, mikä näkyy tulostaululla.

KOPPAA 500% BONUS

BOOM! Vedonlyöntisivusto NordicBet hemmottelee uusia asiakkaita koko syyskuun ajan tarjoamalla 500 % ensitalletusbonuksen. Saat 10 € talletuksella 60 € pelirahaa. Kierrätysvaatimus on 8Xbonusraha 1,50 kertoimella, eli tässä tapauksessa sinun tarvitsee kierrättää 480 € kotiuttaaksesi voitot – ei paha.

NordicBet näyttää myös urheilua suorina lähetyksinä omassa livestream -palvelussaan ja pääset nauttimaan Euroopan huippufutiksen lisäksi KHL– ja CHL-kauden ottelut suorana. Hyvien kohteiden lisäksi on siis tarjolla myös urheilua suorina lähetyksinä. Voitot voit kotiuttaa omalla tilille viidessä minuutissa.

» Kärpät -1,5
2.30
100 € ilmaisveto
2.22
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.20
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.20
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.20
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ