Ilves moneyline

2.14

Oulun Kärpät ja Tampereen Ilves jatkavat heti omaa pudotuspeliurakkaansa peräkkäisenä pelipäivänä, kun sarja siirtyy tänään Kärppien kotiaskiin, Energia Areenalle. Kiekko putoaa jäähän normaalisti klo: 18:30.

Ilves näytti kaapin paikan avausottelussa

Tampereen Ilves toivotti oululaiset sydämellisesti tervetulleeksi Tampereen uuteen kiekkopyhättöön Nokia Areenalle Tupsukorvien iskiessä avauserän ensimmäiseen reilu seitsemään minuuttiin kolme häkkiä Kärppien venäläiskassari Stanislav Galimovin selän taakse, joka oli liikaa kokeneelle veräjänvartijalle. Maalinsuulle luisteli nuori Joel Blomqvist, joka pelasi runkosarjan lopun loistavasti, kun Galimov toipui vammastaan.

Kärpät ei koskaan toipunut Ilveksen shokki alusta ja oululaiset olivatkin koko pelin vastaantulija Ilveksen tehtyä kentällä lähestulkoon mitä tahtoi. Ilves lisäsi johtoaan toisessa erässä, kun Nicholas Baptiste vei Tupsukorvat ylivoimalla 4–0-johtoon illan toisellaan. Kolmas erä oli vierasjoukkueelta jo parempaa tekemistä, ja oululaiset saivatkin palsamia Ilveksen raatelemiin haavoihin, kun neloskentän työmyyrä Arttu Hyry yllätti tshekkikassari Marek Langhamerin tuoden vieraat jo kolme maalin päähän.

Kärpät yritti päätöserässä kavennusta riskillä, kuten Playoff-ottelussa pitääkin, mutta tämä kostautui lopulta, ja Joona Ikonen naulasi 5–1-loppulukemat Marko Anttilan syötöstä tyhjään maaliin – Ilvekselle ensimmäinen kiinnitys välieräpaikkaan.

Löytääkö Kärpät jostain työhaalarit?

Kärppien penkin taakse helmikuussa siirtynyt päävalmentaja Lauri Marjamäki oli syystäkin ottelun jälkeen kriittisellä päällä. Kärpät oli haluton, hävisi kaksinkamppailut, pelikuriton ja joukkueen peli-ilmeestä puuttui Playoff-kevään kiima – työhaalareista puhumattakaan, jotka olivat jääneet mitä ilmeisemmin Oulun lentokentän lähtöselvitykseen. Kärppien kokeneet pelaajat Saku Mäenalaisen, Mika Pyörälän ja Atte Ohtamaan johdolla oli suoraan sanottua lapasia.

Ilves piiskuri Jouko Myrrä vei Marjamäkeä satanolla ensimmäisessä ottelussa, josta päävalmentaja ansaitsee erityismaininnan. Ilves pelasi hyvin auki Kärppien keskialueen ”Träpin” ja johtoasemassa käytti sitä Kärppiä vastaan itse hyväkseen. Ilves pelasi tuttua omaa ja energistä peliä, eikä ensimmäisen ottelun voittajasta jäänyt epäselvyyttä.

Kärpät pienin viilauksin toiseen otteluun – Ilves jatkaa samalla kokoonpanolla

Marjamäki tekee pieniä viilauksia kentällisiin, kun kakkoskentän laidassa ensimmäisessä ottelussa operoinut venäläishyökkääjä Kirill Slepets putoaa kokoonpanon ulkopuolelle ja venäläisen paikan kakkoskentän laidassa ottaa 18-vuotias Ville Koivunen. Taneli Ronkainen tulee pakkien kolmospariin ja seitsemäs pakki on Mikko Niemelä. Maalissa aloittaa itseoikeutetusti Blomqvist. Myrrä ei muuta voittavaa kokoonpanoa, vaikka Ilveksellä on reservissä heittää kentällinen hyökkääjiä askiin milloin tahansa. Tehopakki Les Lancaster on edelleen poissa Tupsukorvien kokoonpanosta, ja maalissa jatkaa Langhamer.

Työnteko lienee Kärppien päivän teema, kun sarja siirtyy Ouluun. Kärpät ei missään nimessä ole vielä myynyt turkkiaan, ja tänään nähtäneen Energia Areenalla työläs Kärppälauma. Mitään ihmeitä Kärpät ei pysty yön aikana tekemään ja tämän tiedostaa myös Marjamäki, joka tuskin on nukkunut edellisenä yönä kovinkaan hyvin. Kärpät on vedonlyöntisivustojen silmin ottelun ennakkosuosikki, mutta me emme sitä ihan osta omissa papereissamme, jos katsoo Kärppien pelillisiä asioita pitkällä aikavälillä.

Ilveksen pystysuunnan kiekko höystettynä hyvällä luistelulla on Kärpille todella iso haaste. Myrrä myös pystyy reagoimaan pelin sisällä tapahtuviin asioihin todella nopeasti ja laadukkaasti, ja uskommekin, että Ilveksen työkalupakista löytyy vielä aseita Kärppiä vastaan – jos sille on tarvetta. Ilveksen omapeli on todella hyvin kasassa, ja se tuskin ottaa takapakkia yhden nukutun yön jälkeen. Ryöstöretki Ouluun onnistunee tänään.

» Ilves moneyline
2.14
100 € ilmaisveto
2.14
100 € ilmaisveto
2.10
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ