Kärpät

1.88

Torstain ainoassa liigaottelussa kohtaavat kaksi tuuliajolle ajautunutta seuraa, kun Oulun Kärpät saa vieraakseen Energia Areenalle Lahden Pelicansin. Ottelu käynnistyy klo: 18:30.

Kärpät kriisissä?

Liigassa neljäntenä majaileva Oulun Kärpät saapuu illan otteluun kahden ottelun tappioputkessa. Joukkueen trendi on ollut jo pidemmän aikaa laskeva ja viimeisestä kymmenestä ottelusta petopaidat ovat saalistaneet vain kolme voittoa. Edellisessä ottelussa maanantaina Kärpät taipui hurmoksessa pelaavalle Tampereen Ilvekselle puhtaasti 4–0-lukemin Nokia Areenalla, joka oli päävalmentaja Lauri Mikkolalle liikaa. Ottelun jälkeen Kärppiä ei median edessä nähty ja joukkue piti saman tien kriisipalverin Nokia Areenan uumenissa.

Mikkolalla on käsissään laaja pelaaja materiaali ja herätystä koitetaan joukkueen sisällä tehdä pienin viilauksin, kun kokoonpanoon Pelicans-otteluun tulee puolustajat Axel Rindell sekä Taneli Ronkainen, jotka muodostavat kolmosparin. Kolmoskentän keskelle palaa Aleksi Mustonen, joka saa laidoilleen taikuri Juha-Matti Aaltosen ja Ville Koivusen. Jesse Koskenkorva ottaa paikkansa neloskentän keskellä. Maalissa aloittaa venäläiskassari Stanislav Galimov (90.92/2.52).

Pelicans lentää matalalla

Tommi Niemelän luotsaama Lahden Pelicans on ajautunut Kärppien ohessa pieneen kriisiin ja joukkue saapuu Ouluun kolmen ottelun tappioputkessa. Sarjataulukossa yhdeksäntenä majaileva Pelicans on voittanut edellisestä kymmenestä ottelusta kolme.

Edellisessä ottelussa Pelicansin lennon tielle tuli hallitseva mestari Rauman Lukko, joka suoraan sanottuna nylki pussileuat Isku-Areenalla 1–6-lukemin, eikä lahtelaisilla ollut ottelussa kuin katsojan rooleja tarjolla.

Lukko-ottelu oli kohusiirron saattelemana Lahteen siirtyneen Brad Lambertin ensimmäinen ottelu Pelicans-paidassa. 18-vuotias taitoniekka pelasi kolmosen keskellä, mutta Kärppiä vastaan nuorukainen on asetettu ykköskentän laitaan. Sentterinä häärii Henri Nikkanen ja toisessa laidassa pistelinko Jiri Smejkal. Pelicansin riesana on edelleen loukkaantumiset ja illan ottelusta sivussa ovat runkopelaajista Iikka Kangasniemi sekä paras pistemies Lukas Jasek. Maalissa aloittaa Emil Larmi (91.21/2.29).

Kärpät lapulle

Joukkueet kohtaavat nyt kolmetta kertaa toisensa. Kaksi ensimmäistä ottelua pelattiin lokakuussa. Ensimmäisen ottelun vei Isku-Areenalla nimiinsä Pelicans, mutta Kärpät otti revanssin lokakuun lopussa Energia Areenalla. Kärpät lähtee illan otteluun suosikkina, vaikka viimeaikaiset otteet ovat olleet heikkoja.

Pelicans on kärsinyt koronakaranteenista ja avainpelaajien loukkaantumisista, jotka ovat tehneet Niemelän työstä vähintäänkin haastavaa – ellei mahdotonta. Kokoonpano elää jatkuvasti ja pelille on vaikea löytää jatkumoa. Pelicans saapuu Ouluun siipirikkoisena ja on ison haasteen edessä. Vastassa on erittäin nälkäinen Kärppälauma, joka haluaa palata takaisin voittojen tielle ja tuoda uskottavuuden takaisin peliesityksiin.

Kärpät lähtee katkaisemaan kolmen ottelun kotitappioputkea, ja me uskomme näin myös tapahtuvan. Pelicans on yksinkertaisesti tällä hetkellä pelillisten asioiden kanssa niin paljon tuuliajolla erikoistilannepelaamisesta puhumattakaan, että ärsytetty Kärpät on liian kova pala lahtelaisille.

» Kärpät
1.88
100 € ilmaisveto
1.88
100 € ilmaisveto
1.83
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ