Jukurit

2.30

Kouvolan Lumon Areenalla kohtaavat lauantaina neljännessä puolivälieräottelussa kotijoukkue KooKoo ja Mikkelin Jukurit. Kiekko putoaa jäähän klo: 17:00. KooKoo johtaa ottelusarjaa 2-1 ja neljällä voitolla toinen joukkueista etenee historiallisesti välieriin.

KooKoo - Jukurit 02.04.2022

Jukurit otti ensimmäisen voittonsa sarjassa

Sarjan kolmanteen otteluun lähdettiin Kouvolan KooKoon 2–0-johtoasemassa, ja Olli Salon luotsaama kouvolalaisryhmä oli laittanut Olli Jokisen piiskuroiman sensaatiojoukkue Mikkelin Jukurit puun ja kuoren väliin. Jukurit tarvitsi ehdottomasti voiton kotiaskissaan Ikioma Areenassa, että sarja heräisi henkiin.

Jukurit aloitti kolmannen ottelun todella vahvasti ja hallitse kenttätapahtumia mielin määrin luoden loistavia maalipaikkoja, mutta kuten tässä sarjassa on niin monta kertaa nähty, että KooKoon maalinsuulla huippukassari Nick Malik on ollut se viimeinen loppuvastus viikinkipaidoille. Ensimmäinen erä oli Jukureiden hallintaa, ja erää sävytti jäähyt, johon mahtui myös Jukureiden tähtihyökkääjä Aatu Rädyn 2+10min.

Toisessa erässä Jukurit lisäsi kierroksia ja sai jatkuvasti hyvällä liikkeellä pelin painopisteen KooKoon puolustusalueelle, mikä tuotti suuria ongelmia vierasjoukkueelle, sillä seurauksella, että KooKoo kulutti jäähyboksia. Jukureiden työnteko lopulta palkittiin, kun tähtihyökkääjä Petrus Palmu sivalsi kotijoukkueen 1–0-johtoon ylivoimalla pelikellon näyttäessä 35.35.

Samassa ajassa nähtiin myös todella kyseenalainen tilanne, missä Räty meni tuulettamaan johtomaalia Malikin nenän eteen. Tämän tuomarit katsoivat epäurheilijamaiseksi käytökseksi ja Räty pihalle toisen kymppinsä takia! Tästä tilanteesta puhuttiin paljon vielä ottelun jälkeen, mutta emme ota siihen sen enempää kantaa.

Päätöserä oli Kookoolta ottelun paras erä, ja joukkue sai pitkiä hyökkäyksiä Jukureiden kenttäpäätyyn. Vierasjoukkueelle tarjottiin tasoitusta ylivoimallakin, mutta Jukureiden maalissa operoinut Oskari Salminen oli mies paikallaan, ja torjui kouvolalaisten pyristelyt. Jukureille tärkeä voitto sarjan kannalta futislukemin 1-0.

Jukurit tarvitsee ryöstön – riittääkö KooKoolla virta?

Jukurit sai kauan kaivatun voittotilin auki ja saapuu nyt itseluottamusta uhkuen Kouvolaan Lumon Areenalle tavoitteena ryöstää kotietu takaisin itselleen. Jukurit on ollut sarjan aikana hyvä, ja joukkue sai viimein ansaitsemansa palkinnon edellisessä ottelussa.

Salon luotsaama KooKoo on noudattanut tarkasti omaa viisikkopelaamistaan ja puolustanut tiivisti, mutta jo viime pelissä oli nähtävissä, että pitkässä juoksussa Jukureiden pelitapa tulee tuottamaan ongelmia, jos joukkue ei saa omaa hyökkäysalueen hyökkäyspelaamista toimimaan. Toki Jukurit on myös parantunut puolustuspelaamista sarjan edetessä.

Tosiasia on kuitenkin se, että mitä pitemmälle sarja etenee, on se Jukureille etu, koska KooKoon ottelukuorma on huomattavasti mikkeliläisiä raskaampi ja joukkue ei missään nimessä pysty vastaamaan Jukureiden luistelukilpailuun.

Jukurit lähtee neljänteen osaotteluun ennakkosuosikkina, ja me myös tartumme siihen. Jukureiden omapeli on sen verran laadukasta, että se pystyy haavoittamaan KooKoon viisikon ja luomaan maalipaikkoja liukuhihnalta. KooKoo on joutunut kahdessa edellisessä ottelussa puolustamaan todella paljon, ja se on vienyt energiaa joukkueen hyökkäyspelistä. Jukurit sai kaipaamansa voiton, ja siitä loistavan itseluottamusbuustin, joka varmasti tuo positiivista energiaa joukkueen tekemiseen ja toivottavasti aukaisee myös kadoksissa olleet tehot. Jukurit hakee vierasvoiton Kouvolasta – ilman ylitöitä.

» Jukurit
2.30
30 € ilmaisveto
2.18
100 € ilmaisveto
2.18
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ