KooKoo Moneyline

2.05

Kouvolassa Lumon Areenalla kotijoukkue KooKoo pääsee ensimmäistä kertaa yrittämään sarjan katkaisua, kun KooKoon ja Jukureiden välinen puolivälieräsarja on edennyt kuudenteen otteluun. KooKoo johtaa ottelusarjaa 3–2 ja matsi käynnistyy klo: 18:30. Vieläkö Jukurit nousee taistelemaan? – vai meneekö kouvolalaiset historiallisesti välieriin, jossa vastaan asettuu Tampereen Tappara.

KooKoo näytti kyntensä kreivin aikaan – Jukureiden lataus petti

Sarjan viides ottelu pelattiin viime sunnuntaina Mikkelin Ikioma Areenalla. Viidenteen otteluun lähdettiin kutkuttavassa 2–2-tasatilanteessa Jukureiden noustessa 2–0-tappiotilanteesta tasoin ja herätettyä sarjan uudelleen henkiin.

Viidenteen peliin lähdettäessä, oli Mikkelin Jukureista leivottu suuri ennakkosuosikki ja moni kuvitteli, että KooKoon eväät oli totaalisesti syöty ja joukkue ei enää pystyisi haastamaan sensaatiojoukkue Jukureita tässä sarjassa. Viidesottelu ottelu tuli todella nopeasti joukkueiden pelattua nelosottelun lauantaina ja edessä oli jälleen peräkkäinen ottelupäivä – kiitos Liigan otteluohjelman.

KooKoo aloitti ottelun todella väkevästi ja Olli Salon luotsaama ryhmä painosti Jukureiden puolustusta korkealta vahvalla karvauspelaamisella. KooKoon uusi lähestymistapa otteluun tuotti saman tien tulosta, ja ykköskentän sentteri Kasperi Ojantakanen siirsi vieraat 0–1-johtoon, kun ottelua oli pelattu reilu kolme minuuttia. KooKoo jatkoi rummutustaan ja lisäsi vielä avauserän lopussa johtoaan Aleksi Ainalin viedessä KooKoon 0–2-johtoon.

Jukureiden tähtihyökkääjä Petrus Palmun avauserän lopun jäähy koitui lopulta kohtalokkaaksi, kun Joose Antonen siirsi Kim Strömbergin upeasta syötöstä KooKoon jo kolmen maalin johtoon ylivoimalla toisen erän alussa. Teemu Henritius kavensi vielä toisessa erässä 1–3 ja loi uskoa omiinsa.

Päätöserän alussa Jukurit sai lopullisen kuoliniskun, kun Antonen siirsi illan toisellaan KooKoon uudelleen kolmen maalin johtoon päätöserän vanhentuessa vain 49 sekuntia. Jukurit ei tästä enää noussut ja Ville Meskanen laukoi loppulukemat 1–5 upealla rannelaukauksella, mikä yllätti Jukuri-kassari Oskari Salmisen etukulmasta. KooKoolle iso ryöstö maalein 1–5.

Jukureiden kannalta joukkue ei ollut missään vaiheessa valmis taistelemaan ja kentällä nähtiin sarjan heikoin suoritus mikkeliläisiltä. Päävalmentaja Olli Jokinen oli ottelun jälkeen todella pettynyt siihen, että ei saanut joukkuetta ladattua ja pyysi vielä omilta faneiltaan anteeksi heikkoa esitystä.

Sarja katkolla KooKoolle – kuinka paljon Jukurit parantaa

KooKoo ja Salo ottivat niskalenkin edellisessä ottelussa Jukureista ja Jokisesta käyttäen Jukureiden omaa asetta niitä vastaan. On sanomattakin selvää, että Jukurit tulee parantamaan kuudenteen otteluun huomattavasti, mutta riittääkö se enää? Taktisella puolella Salo on vienyt nyt Jokista ja onkin mielenkiintoista nähdä, miten ja millai Jukurit reagoivat tähän.

Jukurit lähtee edelleen ennakkosuosikkina otteluun ja bookkereilla on vahva luotto mikkeliläisten tekemiseen. Me emme usko enää, että Jukurit tästä nousee. Jukureiden matka runkosarjasta tähän päivään on ollut hieno ja tervetullut liigakartalle, mutta joukkueelta puuttuvat yhteiset kokemukset, jotka tukisivat menestystä Playoffeissa.

Tänään KooKoo pääse yrittämään katkaisua kotiluolassa, mikä on ollut vuosien ja historian saatossa todella vaikea paikka Jukureille. Taktisella puolella Salo on ottanut hyvän otteen kollegastaan ja pystyy reagoimaan pelin sisällä asioihin Jokista nopeammin. KooKoo sai myös tarvittavan ylivoiman toimimaan, ja ykköskorin ukot ovat nousseet vaadittavalle tasolle tulosyksikön suhteen – niin kuin pitääkin. Hyvästä kaudesta huolimatta Jukureiden matka päättyy tänään Kouvolassa.

Jokinen koittaa herätellä vielä omiaan vaihtamalla maalinsuulle Karolus Kaarlehdon, joka pelasi vain neljä ottelua runkosarjassa. 24-vuotias maalivahti joutuu liian kovaan paikkaan, joka koituu viimeistään Jukureiden kohtaloksi.

» KooKoo Moneyline
2.05
100 € ilmaisveto
2.05
100 € ilmaisveto
1.95
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ