Jukurit

2.40

Liigan pudotuspelikevät puksuttaa täydellä koneistolla eteenpäin, kun tiistaina kolme otteluparia jatkaa taisteluaan pääsystä neljän parhaan joukkoon. Kouvolassa Lumon Areenalla kohtaavat eilen tulikasteensa Playoff-karkeloissa saaneet Kouvolan KooKoo ja Mikkelin Jukurit. Kiekko putoaa jäähän normaalisti 18:30.

KooKoo kävi ryöstöretkellä Mikkelissä

KooKoo ja Jukurit käänsivät eilen omat sivunsa joukkueiden historiassa, kun kumpikin seura pelasi ensimmäistä kertaa Liigassa todellisia pudotuspeliotteluita. Mikkelissä pelattu ensimmäinen ottelu ei jättänyt ketään kylmäksi ja ottelun alku sai loistavan startin, kun Sakari Kuosmanen täräytti ilmoille Finlandia-hymnin.

Ensimmäisestä erästä ei maalipaikkoja puuttunut ja ottelu käynnistyi kovalla sykkeellä molempien joukkueiden luodessa maalipaikkoja liukuhihnalta. Hurlumhei-erästä huolimatta, ensimmäistä maalia saatiin odottaa aina ottelun puoliväliin asti. Jukureiden puolustaja Niklas Peltomäen jäähy toimi lopulta punalampun sytykkeenä, kun KooKoon ykköspyssy Joose Antonen siirsi vieraat johtoon ylivoimalla.

Jukurit vastasi toisen erän lopussa, kun ykköskentän kovasta painostuksesta ja sen tuomasta jatkopelistä puolustaja Libor Zabransky toi kotijoukkueen tasoihin. Toisen erän käydessä loppuaan KooKoo siirtyi jälleen johtoon. Eero Teräväisen viivatoimitus muutti suuntaa Aleksi Ainalin mailasta ja näin Oskari Salminen oli yllätetty toistamiseen.

Päätöserässä KooKoo puolusti todella mallikkaasti ja eliminoi Jukureiden hyökkäyspelaamisen. Viimeisenä lukkona operoinut tshekkikassari Nick Malik oli jälleen kerran mies paikallaan tolppien välissä. KooKoo oli siirtyä 1–3-johtoasemaan viimeisen kympin aikana, mutta Toni Suurosen survoma maali lopulta hylättiin maalinvahdin häirinnän takia. Suuronen pääsi kuitenkin viimeistelemään vieraiden 1–3-loppulukemat tyhjään maaliin, ja näin KooKoo haki tärkeän ryöstön Mikkelistä – ja johtaa sarjaa 1–0.

Jukurit hakee revanssia

Sensaatiovalmentaja Olli Jokinen oli syystäkin pettynyt omiensa esitykseen eilen. Jukurit ei ollut oma itsensä, ja hermostuneisuus, epävarmuus ja huolimattomuus paistoi vahvan runkosarjan pelanneen viikinkipaitojen pelistä. Olli Salo puolestaan myhäili tyytyväisenä omiensa esitykseen, jolle oli ihan aihetta. KooKoo pelasi eilen hyvän pelin ja ansaitsi voittonsa.

Kertoimien valossa Jukurit lähtee pienoisena ennakkosuosikkina otteluun, johon myös me tartumme. KooKoo pelaa nyt viikon sisään viidennen ottelunsa ja viiteen päivään neljännen. Pelitahti on kouvolalaisille ollut kova, ja uskommekin sen näkyvän tänään. Jukurit tietää, että eilinen peli kokonaisuutena joukkueelta ei ollut sitä, mitä olemme mikkeliläisiltä tottuneet näkemään, ja siellä on myös vuorenvarmasti aihe ollut ”framille” joukkueen sisällä.

Ensimmäinen ottelu voidaan vielä laittaa jännityksen ja kokemattomuuden piikkiin. Uskomme vahvasti tänään, että Jukurit saa oman pelinsä toimimaan ja pystysuunnan kiekko höystettynä vahvalla luistelulla tulee tuottamaan KooKoolle ongelmia. Jukurit tasoittaa tänään sarjan ja ryöstää kotiedun takaisin!

» Jukurit
2.40
30 € ilmaisveto
2.40
100 € ilmaisveto
2.40
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ