Alle 5.0 maalia

1.51

Tänään jatkuu Tapparan ja KooKoon välinen välieräsarja joka alkoi melkoisella yllätyksellä, kun KooKoo kävi nappaamassa jatkoaikavoiton Tampereelta Petteri Nikkilän iskemän jatkoaikamaalin turvin. Nyt ottelusarja saikin aivan uudet lähtökohdat sillä eilinen voitto oli etenkin henkisesti todella tärkeä vierailijoille. Kouvolalaisten itseluottamus onkin nyt saanut varmasti melkoisen buustin ja jokainen pelaaja on osoittanut pystyvänsä pelaamaan tässä ottelusarjassa voitosta. Tapparan kannalta tämän ottelun voitto olisikin todella tärkeä, jotta kirvesrinnat saisivat jälleen etulyöntiaseman itselleen.

KooKoo lähtee tänäänkin otteluun altavastaajana

KooKoo on varsinkin vedonlyöntitoimistojen papereissa todella suuri altavastaaja myös kotikaukalossaan. Kouvolan ylpeys saisikin tänään suorasta kotivoitosta yli 3.5 tyyppisiä kertoimia jotka ovat eilisen perusteella ainakin ihan kokeilun arvoisia. KooKoo ei nimittäin ollut myöskään pelillisesti vastustajansa perässä muuta kuin aivan ottelun alussa. Toisaalta toisessa erässä KooKoo oli melkein ylivoimainen vastustajaansa nähden. Olli Salon valmennustiimi nimittäin oli keittänyt sellaiset käärmesopat kopissa erätauolla, että vastustaja joutui melkoiseen tivoliin. KooKoo ottikin eilisen voiton jopa ansaitusti, joten sinällään mitään jeesustelemista asian kanssa ei kenenkään tarvitse pitää.

KooKoon eilisen ottelun parhaat pelaajat löytyivät mielestämme kakkoskentästä ja tolppien välistä. Toisaalta myös puolustaminen ja varsinkin viisikkona puolustaminen ja pelin painopisteen pitäminen tuntuvat olevan KooKoon vahvuuksia näissä pleijareissa. Kouvolasta annettiinkin eilen aivan selkeä signaali, että mitään ylimarssia Tapparan joukkueelle ei helposti anneta. Päinvastoin Kouvolasta annettiin sellainen myrskyvaroitus kohti Pirkanmaata, että se kannattaa ottaa kirvesrintojen kopissa aivan tosissaan.

Tappara tarvitsee pienen ryhtiliikkeen mennäkseen finaaliin

Tapparan pelaaminen lopahti eilen toisessa erässä täysin. Syynä saattaa olla hieman helposti saatu 2-0 johto. Sen jälkeen tuntuikin siltä, että kirvesrinnat odotti ottelun hoituvan lähes omalla painollaan ja tamperelaiset eivät olleet ihan parhaalla jalalla valmiina ottamaan vastaan KooKoon toisen erän rynnistystä. Tämän jälkeen omasta pelaamisesta olikin vaikea saada enää koppia ja ottelun loppu merkattiin vieraiden nimiin. Tänään Jussi Tapolan täytyykin puristaa joukkueestaan esiin ehjä 60 minuuttia, mikäli Tappara haluaa näyttää ansaitsevansa nykyisen ennakkosuosikin asemansa. Miehistöön ei tänäänkään suuria muutoksia saada, mutta Kristian Kuusela nähdään tänään Tapparan kakkosessa ja toinen Kristian, eli Kristian Tanus siirtyy kakkosen laidalta kolmosvitjaan.

Vedonlyönnillisesti eilisestä jäi mieleen todella kova laukaisuprosentti. Molemmissa päissä on todella luotettavat maalivahdit, mutta siitä huolimatta eilen tehtiin maaleja kyllä kovalla prosentilla ottelun maalipaikkoihin verrattuna. Tänään Tappara tulee varmasti olemaan oman pään osalta vielä varovaisempi ja KooKoon pelityyli ei ole koko pleijareissa ollut mitään hyökkäyspään ilotulitusta. Tästä syystä varmin tapa saada tuotto-odottamaa onkin tänään eilisen ottelun lopputuloksen myötä hivenen liikaa noussut maaliodottama, jossa kaikissa under-vaihtoehdoissa on noin 3-4% tuotto-odottamaa. Itse valitsemme tästä hieman hillitymmän linjan, jossa viidellä maalilla saamme vielä omamme takaisin.

» Alle 5.0 maalia
1.51
30 € ilmaisveto
1.50
100 € ilmaisveto
1.50
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ