Tappara

1.95

Tänään jatkuu jälleen Tapparan ja KooKoon välieräsarja, koska Liigan päättäjät ovat päättäneet, että välierien taso pudotetaan niin alas kuin mahdollista pelaamalla joka päivä näitä otteluita. Nyt siis kyseessä on neljäs välieräottelu viiteen päivään, joten turhan tuoreita jalkoja ei tänään kentällä nähdä. Otteluparia jatketaan tänään Lumon Areenalla klo 18.30. Lähtökohdat ovat sellaiset, että Tappara johtaa sarjaa otteluvoitoin 2-1 ja tänään ottelupariin altavastaajana lähteneellä kotijoukkueella olisikin vuorossa melkein pakkovoitto, jos he haluavat finaaliin matkustaa.

KooKoo on pitänyt jokaisen ottelun jännittävänä melkein loppuun saakka

Kotijoukkue on joka tapauksessa tehnyt tästäkin otteluparista hyvän sarjan pitämällä jokaisen ottelun elossa melkein ottelun loppuun saakka. Toisaalta joukkueen ottelukuormitus alkaa hiljalleen näkymään ja joukkue onkin otteluiden lopussa kaksi edellistä ottelua enemmän tai vähemmän aina viennissä. Myöskin Nokia Areenalla eilen pelatussa ottelussa joukkueen loppukiri jäi aloittamista vaille valmiiksi ja tänään joukkueen ollessa melkein pakkovoiton edessä pitäisi KooKoon jaksaakin pelata myös kolmas erä parhaalla mahdollisella tasollaan. Tosin Liigan johtoporras ei tähän turhan paljoa mahdollisuuksia anna, vaan ison ottelukuorman jo ennen sarjan alkua niskassaan kantaneet kouvolalaiset lähtevät jälleen otteluun ilman turhia lepopäiviä.

KooKoon kokoonpano ei juuri eilisestä ole mihinkään muuttunut. Petteri Nikkilä on loppukauden poissa ja puolustuksen kiekollinen on saanut tästä kyllä suuren kolauksen. Tänään ykkösvitjan kiekollisena pakkina on Eero Teräväisen vuoro kokeilla omia siipiään Petro Seppälän pakkiparina. Maaliin palaa jälleen Nick Malik, joka oli joukkueen varmaankin tärkein pelaaja puolivälierissä Jukureita vastaan.

Tapparalla mahdollisuus katkaista kotijoukkueen selkäranka

Tämän päivän vierasjoukkueella on oikeastaan koko sarjan voitonavaimet omissa käsissään. Joukkue lähtee sekin väsyneenä otteluun, mutta silti kotijoukkuetta tuoreemmilla jaloilla. Joukkueen materiaali on astetta vastustajaa parempi ja ottelusarjan johtoasema takaa aika paineettoman lähtökohdan tämän päivän otteluun. Lisäksi myös maalivahti Christian Heljanko sai alle hyvän ottelun Tampereella, joka oli todella tärkeä varmasti miehen itseluottamukselle penkin alle mennen Kouvolan reissun jälkeen. Jussi Tapolan johtamalla miehistöllä onkin tänään loistavat lähtökohdat otteluun. Lisäksi kotiottelussa Tappara myös pysyi ensimmäistä kertaa koko 60 minuuttia mukana pelissä ilman yhtään pimeää hetkeä.

Tapparan kokoonpano on hyökkäyksen ja maalivahdin osalta aivan sama kuin edellisetkin ottelut, mutta jostain syystä näyttäisi ainakin paperilla siltä, että pakkiparit olisi sekoitettu täysin. Käytännössä yksikään pakkipari ei kokoonpanoissa pysyisi samana vaan pakkiparit olisivat Austin-SeppäläLeskinen-Jürgens ja Viitasmäki-Hamara. Toisaalta tälle sekoittamiselle on löydettävissä syy myös edellisistä otteluista, mutta katsotaan nyt mitkä pakkiparit oikeasti kentälle luistelevat. Totuus on nyt silti kuitenkin se, että tämä ottelupari tuntuisi lipuvan kaiken aikaa enemmän ennakkosuosikeiden laariin ja tästä syystä tänään ei vedonlyöntivalinnan kanssa turhia kikkailla.

» Tappara
1.95
30 € ilmaisveto
1.92
100 € ilmaisveto
1.92
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ