KooKoo Moneyline

2.82

Kotimaisessa Liigassa pelataan seitsemän ottelun kierros ja meidän katseemme liigakierroksella siirtyvät Kouvolaan, jossa kohtaavat Kotijoukkue KooKoo ja Tampereen Tappara. Ottelu käynnistyy klo: 17:00 ja pelipaikkana on KooKoon kotiluola Lumon Areena.

KooKoo kovassa iskussa

Kouvolan kiekkoylpeys KooKoo on noussut kuin varkain Liigan sarjataulukossa toiseksi ja joukkue saapuu kotiyleisönsä eteen kolmen ottelun voittoputkessa. Olli Salon luotsaaman kouvolalaisryhmän jalkoihin on viime aikoina jääneet niin Sport (4–2), JYP (2–3) kuin eilen Mikkelin Jukurit (0–2). Kotiaskissa KooKoo on ollut kerrassaan loistava ja joukkue on voittanut viisi edellistä kotiotteluaan.

Eilisen Jukurit-voiton takuumiehenä hääri nollapelin pelannut tshekkikassari Nick Malik, joka availee tänään luukkua, kun torjuntavastuun ottaa Oskari Setänen.

Joukkueen vahvuudesta puuttuu ykköspakki Petteri Nikkilä, jonka paikan ykkösparissa ottaa HIFK-paidasta Kouvolaan siirtynyt Eero Teräväinen.

Kestomenestyjä Tappara ailahtelee

Kestomenestyjä Tampereen Tappara on valahtanut sarjataulukossa kellariosastolle ja kirvesrintojen sijoitus on tällä hetkellä 11:sta. Tappara otti torstaina kirvelevän tappion Helsingin HIFKlta, kun kirvesrinnat taipuivat vähämaalisen ottelun päätteeksi stadilaisille rankkareilla maalein 1-2rl.

Tapparan peli on viime aikoina ailahdellut todella paljon. Joukkue pystyy pelaamaan CHL:ssä todella laadukkaasti ruotsalaisia Euroopan huippuseuroja vastaan, mutta Liigassa pelilliset esitykset eivät vakuuta. Tappara on voittanut Liigassa edellisestä viidestä ottelusta vain kaksi ja kymmenestä neljä.

Tapparalta puuttuu illan ottelusta tähtihyökkääjä Tyler Morley, Pitkäaikaispotilas Otso Rantakari, hyökkääjä Jukka Peltola, sentteri Otto Rauhala sekä puolustaja Casimir Jürgens. Maalissa aloittaa Christian Heljanko.

Tappara saapuu Kouvolaan ennakkosuosikkina

Bookkerit ovat jostain kumman syystä leiponeet Tapparasta aivan järkyttävän suuren ennakkosuosikin otteluun, jota emme osta. Toki KooKoo pelasi eilen ja Nikkilä on pois, mutta Tapparalle ottelu viikon toinen ja kirvesrintojen ohjelma muutenkin on ollut sangen verkkainen ja joukkue pelaa viikon sisään vasta toisen ottelun.

Jussi Tapolan luotsaama Tappara on tällä hetkellä pienessä kriisissä, jota olemme voineet seurata valtamedioista. Joukkueen sisällä ei tällä hetkellä kaikki ole kunnossa ja se tulee näkymään ennemmin myös kentällä. Tappara saapuu Kouvolaan myös erittäin siipirikkoisena, mikä ei edesauta joukkueen pelillistä toimintaa millään tavoin. Tapola ei nauti pelaajien luottamusta tällä hetkellä ja se on seuran kannalta todella suuri farssi.

KooKoon suuri kotikerroin selittyy osittain sillä, että joukkue pelasi eilen, mutta täytyy muistaa, että Tapparalla on puolestaan erittäin haastava ohjelma ollut tällä viikolla ja joukkue pelaa vasta toisen ottelun viikon sisään, eli pelaamattomuus saattaa myös näkyä kirvesrintojen pelissä.

Yhtä kaikki! Salo on tehnyt todella hyvää työtä KooKoon peräsimessä ja joukkueen viisikkopelaaminen on tiivistä. Kotona joukkue on pelannut vielä hyökkäysvoittoisempaa lätkää, mikä on alkanut näkymään myös tulostaululla positiivisesti.

Lumon Areenalla vastakkain ovat kaksi joukkuetta, joiden erikoistilannepelaaminen on suorastaan luokatonta, jos otamme vertailuun NHL:ssä tutun 100 % säännön. Molempien alivoima toimii, mutta tulosyksikön kannalta ylivoimapelaaminen on surkeaa.

Tapparasta puuttuu kokoonpanosta todelliset pelilliset johtajat, joiden läsnäolo Tapparan pelillisiin ominaisuuksiin on välttämätöntä. Kun joukkueen sisällä vielä palaa pienellä liekillä roskistulipalo, jota media koittaa lietsoa kunnon liekkeihin ilman todellista sammutustyötä, on vaikea uskoa, että Tappara lähtee Kouvolasta täyden pistepotin kanssa Tampereelle. KooKoo on kotiaskissaan erittäin vaikea voitettava tällä hetkellä, ja joukkueen pelillinen ilme on vierasjoukkuetta paremmassa formissa.

» KooKoo Moneyline
2.82
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.82
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.82
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.82
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.70
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.70
Talleta 100€, pelaa 200€
2.65
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ