Tappara

2.18

Tänään Raumalla jatkuu Lukon härkäviikot kun jo kuudetta otteluaan yhdeksään päivään pelaava kotijoukkue saa vastaansa ottelusarjaa 1-0 johtavan runkosarjan voittajan Tapparan. Jotkut voisivatkin väittää tämän pelitahdin olevan hivenen epäreilu kotijoukkueelle, mutta toisaalta Lukolla oli 60 ottelua runkosarjassa aikaa pelata itsensä kuuden parhaan joukkoon ja välttyä neljännesvälieräotteluilta HPK:ta vastaan. Tänään pelipaikkana toimii Kivikylän Areena Raumalla ja musta tippuu keskipisteeseen klo 18.30.

Kotijoukkue saa hivenen lisää tulivoimaa tänään kentälle

Kotijoukkueen tämän päivän paras uutinen on se, että joukkueen kakkosvitjaan palaavan Pavol Skalickyn ottelukielto on kärsitty ja mies on jälleen käytettävissä muuhunkin kun nakkimukien myymiseen. Toisaalta nyt myös kesken ottelusarjan on saatu tietää Skalickyn ja Ilomäen vaihtavan maisemaa tämän kauden jälkeen. Aina kun tällaisia uutisia kerrotaan kesken pudotuspelien se laittaa miettimään onko joukkueen kopissa ja seuran medianhallinnassa kaikki kunnossa, mutta viime vuosina nämä uutiset ovat paljon yleistyneet ja se tuskin enää vaikuttaa ammattiurheilijoiden tekemiseen. Se mikä kotijoukkueen elämään kuitenkin varmasti vaikuttaa on melkoinen otteluruuhka, joka saattoi näkyä jo edellisen ottelun toisessa erässä, jossa vaihtovälit pitenevät ja pelaajilta vaaditaan hivenen pidempiä vaihtoja. Lukko olikin eilen pelillisesti huonompi ainoastaan ottelun toisessa erässä, joka maksoikin lopulta koko ottelun voiton. Kokoonpanojen osalta suurimmat muutokset Lukolla ovatkin Skalickyn palaaminen kaukaloon ja Artem Zagidulinin ilmestyminen raumalaisten tolppien väliin.

Tappara teki kehnon alun jälkeen sen mitä siltä vaadittiin

Tampereen Tappara lähti eiliseen otteluun yllättävän huonolla jalalla ja joukkue saikin täysin ansaitusti kuroa toisessa erässä kiinni kahden maalin takaa-ajoasemaansa. Tämän jälkeen kuitenkin tahti muuttui ja toisessa erässä kentällä nähtiin hyvinkin erilainen nippu kirvesrintoja, jotka käänsivät ottelun omiin nimiinsä tehden viisi seuraavaa maalia. Täytyy kuitenkin todeta, että samanlaiseen alkuun joukkueella ei enää ole varaa, sillä kyllähän Tappara eilen teki maalin vähän jokaisesta maalipaikastaan ja välillä jopa hivenen ilman paikkojakin. Toisaalta ainakaan oman kokemukseni mukaan ei ole odotettavissa, että Jussi Tapolan luotsaama joukkue astelisi toistamiseen kentälle heikohkon valmistautumisen jälkeen. joten eiköhän tänään kaukaloon saavu hivenen toisenlainen joukkue.

Tänään raumalaiset pääsevät lähtemään otteluun kotijoukkueena ja joku voisikin sanoa eilisen ottelun perusteella Lukko ei ansaitse tämän päivän altavastaajan asemaansa, mutta toisaalta joukkueen pelitahti taisi näkyä jo eilen ottelun toisessa erässä, sillä Lukon pelaajien luistin alkoi painamaan heti, kun vaihdot venyivät vähänkin pitkäksi. Me valitsemmekin tänään omalle lapulle jälleen luotettavamman maalivahtipelin, tuoreemmat jalat ja tasaisemman suorittamisen.

» Tappara
2.18
100 € ilmaisveto
2.18
100 € ilmaisveto
2.05
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ