Tappara

2.25

Tänään jatketaan Liigan pudotuspelien puolivälieriä täyden kierroksen merkeissä, kun kaikki neljä otteluparia ovat tulessa. Tässä vihjeessä matkustamme Raumalle, jossa Lukko kohtaa Tapparan. Ottelupari on tilanteessa 2-1, kun molemmat joukkueet ovat ottaneet voitot omista kotiotteluistaan. Näin ollen Lukolla onkin tänään varmasti kyseessä lähes pakkovoitto. Muussa tapauksessa Tapparalle riittää jo yksi voitto kahdesta kotiottelustaan, joten tämän sarjan kotistatistiikoilla tätä tilaisuutta ei kannata vastustajalle antaa. Ottelupaikkana on tietty Kivikylän Areena ja kiekko tippuu keskelle 17.00.

Lukko pelasi vahvan ottelun Tampereella, mutta sekään ei riittänyt

Tämän päivän kotijoukkue Lukko on pelannut oikeastaan koko tämän ottelusarjan ajan oman pelillisen odottamansa ylärajoilla, mutta siitä huolimatta he ovat ottelusarjassa takaa-ajajan roolissa. Oikeastaan ainoa asia mihin Lukolta odotamme parannusta on ykkösvitjan pelaaminen. Tähän myös joukkueen valmentaja Marko Virtanen tuntuu hakevan ratkaisua ja tänään ykkösen laidalla nähdäänkin Arttu Ilomäen ja Sevastian Revon kaverina viime ottelussa kolmosessa pelannut Henri Ikonen. Lukon parhaana ketjuna pari ottelua häärännyt kakkonen pysyy samana kuin ennenkin ja viime ottelussa ykkösessä pelannut Linus Nyman hakeutuu kolmosvitjaan. Pirteästi pelannut nelosvitja Petman, Kainulainen ja Suni jatkavat edelleen samassa koostumuksessa. Maalille monet odottivat tänään hivenen muutosta, mutta tolppien välissä jatkaa edelleen Artyom Zagidulin.

Käytännössä Lukko ei siis muuta juuri mitään ja aivan heti nähtävää pelillistä tarvetta siihen ei heti olekaan. Tämä tosiaan johtuu edelleen siitä, että joukkue pelaa kaiken aikaa melkein kauden parasta jääkiekkoa ja näin ollen raumalaisten suurin toive olisikin, että tänään kiekko laitettaisi paikoista maaliin. Toisaalta myös laukaisupaikkoja olisi mukava saada muutama enemmän ihan parhaille maalipaikoille, mutta kyllä sen lisäksi Lukon täytyy nostaa myös laukausten laatua. Muuten joukkueen viisikkopeli on edelleen mallillaan. Ainoa suuri kysymysmerkki on tosiaan ykkösvitja, jonka pelaamisesta raumalaisten täytyy saada enemmän irti, jos he haluavat tämän ottelusarjan vielä edukseen kääntää.

Tappara pelaa tällä hetkellä erittäin laadukasta jääkiekkoa

Tämän päivän vierasjoukkue Tappara on tällä hetkellä yksi koko sarjan laadukkaimmista pakkauksista ja tässä ottelusarjassa onkin nähty erittäin tasokasta jääkiekkoa samoin kuin Ilveksen ja Kärppien välisessä sarjassa. Tappara saakin joka päivä tuotua kentälle esityksen jonka voittaminen vaatii todella laadukkaan esityksen vastustajalta ja silti joukkueen maalivahti Christian Heljanko saattaa antaa Tapparalle edelleen mahdollisuuden voittoon. Heljanko onkin ottelusarjan kokonaisuutta katsoessa ottanut pienen niskalenkin Lukon maalivahtiparista ja tämä on selkeästi ollut yksi seikka joka on kääntämässä tätä otteluparia Tapparan hyväksi. Toinen selkeä ero on ollut kärkivitjojen tehokkuus, sillä Tapparan ykkösvitja on kantanut oman kortensa kekoon selkeästi vastustajan ykköstä paremmin.

Tapparan kokoonpanossa ainoat muutokset ovat pienet viilaukset joukkueen nelosvitjaan, jossa Joona Luoto ottaa Sami Moilasen paikan pelaavassa miehistössä. Muuten joukkueen kokoonpano on täysin sama kuin Nokia Areenalla. Toisaalta mitään suuria muutoksia ei kukaan varmasti odottanutkaan, sillä Jussi Tapolan valmennustyyli on kaikkea muuta kuin kovin räiskyvä ja toisaalta ei ole olemassa yhtäkään syytä miksi Tapparan valmennus tekisi tällä hetkellä mitään kovin räväköitä ja näyttäviä liikkeitä. Totuus kuitenkin on se, että tällä hetkellä Lukon täytyy keksiä uusia keinoja ottelusarjan kääntämiseksi. Me valitsemme paperille tänään luotettavuutta ja uskomme Tapparan voittoon.

 

» Tappara
2.25
30 € ilmaisveto
2.18
100 € ilmaisveto
2.18
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ