Alle 4 maalia varsinainen peliaika

2.20

Liigassa käynnistellään pudotuspelikevät, kun neljä joukkuetta taistelevat pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon ja puolivälieriin. Lahdessa toisistaan mittaa ottavat yhdeksänneksi runkosarjassa sijoittunut Lahden Pelicans ja kahdeksanneksi sijoittunut Kouvolan KooKoo. Kiekko putoaa jäähän klo: 18:30 ja pelipaikkana on aina haastava pussileukojen kotiaski, Isku Areena.

Pystyykö Pelicans kääntämään kurssin kreivin aikaan?

Pelicans ja KooKoo kohtasivat runkosarjassa kuusi kertaa ja kouvolalaiset voittivat kuudesta ottelusta neljä. Pelicans onnistui voittamaan ainoastaan kaksi kotiotteluaan Lahdessa, mutta vieraissa joukkue ei onnistunut ryöstöretkissään kertaakaan.

Tommi Niemelän Pelicans vahvistui merkittävästi runkosarjan lopussa, kun omapoika Hannes Björninen saapui Lahteen Jokereiden kauden katkettua valitsevan maailmantilanteen takia. Björninen toi tarvittavaa syvyyttä pussileukojen hyökkäysarsenaaliin ja oli osasyy Pelicansin nousujohteiseen loppukauteen.

Olli Salon piiskuroima KooKoo sen sijaan pelasi mollivoittoisen runkosarjan lopun, ja joukkueelta karkasi suora pudotuspelipaikka huonojen peliesityksien takia. Joukkue onnistui voittamaan vain neljä ottelua viimeisestä 10 ottelusta.

Salolla on myös iso ongelma joukkueen erikoistilannepelaamisen kanssa, sillä kouvolalaisten alivoimapelaaminen oli koko kauden luokatonta, eikä ylivoima ottanut tuulta siipiensä alle. KooKoo omaa kuitenkin erittäin hyvin viisikkopelaamisen ja puolustuspelaaminen on myös joukkueen vahvuus, maalivahti Nick Malikista puhumattakaan, joka oli ehdotonta eliittiä runkosarjassa.

Niemelän isoin haaste tule olemaan joukkueen viisikkopelaaminen, joka ajoittain repsahti runkosarjassa todella pahasti, sillä seurauksella, että vastustaja piti pussileukoja pilkkanaan. Pelicansin maalia vartioiva Patrik Bartosak on kuitenkin liigatasolle eliittimolari, joka antaa lahtelaisille jokaisena iltana mahdollisuuden voittaa.

KooKoo haastajana Lahdessa

Lahden Pelicans lähtee ensimmäiseen osaotteluun suurena ennakkosuosikkina, joka osittain selittyy molempien viimeaikaisten otteiden ja Isku Areenan pienen kaukalon takia. Isku Areenalla on yksi sarjan pienimpiä kaukaloita, joka on kotijoukkue Pelicansille suuri etu. Kouvolassa sen sijaan on sarjan suurimpia kaukaloita, mikä on ollut lahtelaisille erittäin vaikea paikka pelata.

Joukkueiden edellisestä kohtaamisesta on vain viisi päivää, kun Kouvolassa Lumon Areenalla pelattiin viimeksi suurista asioista. Tuolloin KooKoo oli parempi maalein 2–1. Uudet säännöt tuovat myös oman lisämausteen säälipleijareihin, sillä ensimmäistä ottelua ei pelata ratkaisuun asti, vaan kaikki panokset siirtyvät huomiseen toiseen osaotteluun, missä vasta ratkaistaan jatkoon menijä. Luvassa on siis erittäin tarkkaa pelaamista molemmilta joukkueilta, ja ottelu ratkennee pelin sisällä tapahtuvaan virheeseen. Odotettavissa on erittäin vähämaalinen ottelu.

» Alle 4 maalia varsinainen peliaika
2.20
100 € ilmaisveto
2.20
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ