Ilves

2.15

Tänään Vaasassa päättyy yksi viime vuosien kiinnostavimmista pelaajaurista, kun Jonne Virtanen laittaa hokkareita jalkaan viimeistä kertaa ammattijääkiekkoilijan roolissa. Samassa ottelussa myös vierasjoukkue Ilves pyydystää ensimmäistä runkosarjan voittoa liian moneen vuoteen, joten vanhan rikoskomisaari Routalemmen mukaan olemmekin tänään vahvasti jännän äärellä. Näytelmän esityspaikkana toimii Vaasan Sähkö Areena ja kiekko tippuu keskipisteeseen klo. 18.30

Kotijoukkueen osalta panokset ovat lähinnä näennäisiä

Kotijoukkue Vaasan Sport on tämän päivän ottelussa käytännössä ilman panosta. Tietysti joukkue haluaa varmasti tehdä kaikkensa päättääkseen kauden kunnialla ja antaakseen uransa lopettavien Filip Riskan ja Jonne Virtasen nauttia vielä kerran voittavasta jääkiekosta, mutta toisaalta kyllä näihin panoksettomiin otteluihin on aina hivenen vaikeaa hakea latausta, kun joka tapauksessa kausi päätyy aivan liina aikaisin. Joukkueen valmentaja Risto Dufvalla onkin varmasti melkoinen työ mikäli hän haluaa viedä kentälle tänään taistelevan ja hyvin liikkuvan Sportin.

Sportin maalissa tänään aloittaa Rasmus Reijola, jonka tämä kausi on ollut oikeastaan juurikin odotetun heikko. Alle 89% torjuntaprosentilla touhuava Reijola on kuitenkin tällä haavaa oikeastaan ainoa vaihtoehto tolppien väliin, sillä nuori Juho Helander ei aivan vielä valitettavasti täytä pelaavan maalivahdin vaatimustasoa oikeastaan millään osa-alueella. Vaasalaisten parhaat pelaajat tällä kaudella ovat olleet selkeästi 36 vuotiaat veteraanipelaajat puolustaja Shaun Heska, sekä ykkösvitjan keskellä hääräävä Turo Asplund. Mielenkiintoinen kysymys onkin, että nähdäänkö tänään myös tämän kaksikon viimeiset luistelumetrit ammattilaisina vai vieläkö miehet ensi kaudella kentällä luistelevat.

Runkosarjan voitto taidetaan ratkaista tamperelaisten kesken

Tämän kauden liigan runkosarjan voitto jää Tampereelle, mikäli Ilves ja Tappara eivät molemmat häviä omaa otteluaan. Tässäkin tapauksessa Jukurit tarvitsevat tänään kolmen pisteen voiton Lukosta. Voisinkin väittää runkosarjan voittajan tulevan tällä kaudella noin 90% varmuudella Tampereelta, sillä myös Tappara on Ässiä vastaan selkeä ennakkosuosikki tänään omalla kotikentällään. Myös Ilves lähtee tänään ennakkosuosikkina omaan otteluunsa Vaasassa ja on varmasti valmiina käyttämään tilaisuuden hyväkseen, mikäli Tappara kotikentällään innostuu konttaamaan porilaisia vastaan.

Ilveksen pelaaminen on tällä hetkellä erittäin hyvissä kantimissa. Alkukaudesta hivenen kangerrellut ylivoimakin on löytänyt oman muottinsa ja Marko Anttilan ilmestyminen tupsukorviin on tuonut myös lisää erikoistilanneosaamista joukkueeseen. Tosin tänään joukkueen ylivoimapelin ylle voidaan laittaa pieni kysymysmerkki, kun joukkueen ylivoimapelin moottorina toimiva Petri Kontiola viettää ansaittua lepopäivää. Ilveksen maalilla tänään aloittaa Marek Langhamer, joten ainakin maalivahtien välinen taistelu pitäisi tänään olla vierailijoiden heiniä. Tämän päivän vetovalinnan kanssa ei siis juurikaan kikkailla, sillä vierailla on tässä ottelussa parempi materiaali ja enemmän panosta.

 

» Ilves
2.15
100 € ilmaisveto
2.15
100 € ilmaisveto
2.15
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ