Tappara

2.10

Liiga jatkuu jo toisen ottelukierroksen voimin, kun Vaasassa toisensa kohtaavat ensimmäisessä ottelussa Ässiltä kuokkaansa saanut Sport ja Hämeenlinnasta vierasvoiton hakenut Tappara. Ottelun pelipaikkana toimii Vaasa Areena ja kiekko nakataan keskipisteeseen klo 18.30.

Vaasalaisia pidetään hyvänä kotijoukkueena ehkä jopa suotta

Sport on jo muutaman vuoden seilannut hyvän kotijoukkueen maineessa vähän ilman näyttöjä. Jo 2017-2018 kaudella joukkue oli koko sarjan toiseksi heikoin kotijoukkue ja tämän jälkeen suorittaminen kotikaukalossa on ollut suhteessa saman tasosta kuin vieraissa. Viimeisen viiden vuoden aikajänteellä voidaankin todeta, että Vaasan Sport on juurikin samanlainen kotijoukkue, kun sarjan keskiverto suorittajat. Vaasalaiset siis saavat noin 20% enemmän pisteitä kotikentällään, kun vieraskaukalossa. Eli käytännössä voisimme sanoa, että myytti on murrettu ainakin näin tilastollisesti.

Risto Dufva on kerännyt Vaasaan vähemmän yllättäen hivenen kokeneempaa kaartia tälle kaudelle. Näistä mielenkiintoisimmat nimet ovat vuonna 13-14 pistepörssin voittanut Michael Keränen ja myös hivenen kokemusta jo kerännyt Olavi Vauhkonen. Ruotsalaishankinnat Emil Johansson, Axel Holmström ja Henrik Eriksson ovat hivenen raaputtamattomia arpoja, vaikka miehillä jotain suorituksia löytyykin SHL tai AHL tasolta. Viime kauden joukkueen paras pistemies Sebastian Stålberg on jälleen paljon vartijana ja maalivahtikaksikko HovinenReijola varmaan pystyvät tonttinsa hoitamaan. Käytännössä Sportilla on kasassa miehistö, jolla pitäisi säälipleijareiden paikoista taistella, mutta valitettavasti kuuhun tällä ei mennä. Varsinkaan kun valmennus tuskin pystyy joukkueelle pelitavallista etua tarjoilemaan.

Tappara oli Hämeenlinnassa aivan tarpeeksi vakuuttava

Vierasjoukkue Tappara avasi kauden vierasottelulla Hämeenlinnassa HPK:ta vastaan. Tästa ottelusta sivustomme teki myös vihjeen ja sieltä voitte käydä lukemassa mietteitämme Tapparan kesän hankinnoista ja tämän kauden pelaajistosta. Siihen emme tässä tarkemmin puutu, mutta voimme todeta Tapparan puolustuksen olevan juuri niin laadukas, kun mitä ajattelimme. Hyökkäyksestä joukkueelta puuttui ykkösvitjan keskushyökkääjä Tyler Morley, joka tulee isolla todennäköisyydellä puuttumaan tänäänkin. Ykkösvitjan sentterin roolia kantoi kuitenkin kiitettävästi Otto Rauhala, mutta kakkosen keskellä ollut Patrik Virta ei oikein saanut mitään aikaseksi ja kolmosen keskeltä aloittanut Kyle Platzer olikin ottelussa hivenen Virtaa näkyvämpi, vaikka mies ei kovin vaarallista kuvaa itsestään antanutkaan.

Tapparan pelaaminen on kuitenkin ihan ehjän jääkiekon näköistä toimintaa, jossa kiekko ja miehet liikkuu. Tämän lisäksi pakkien avaukset ovat aika hyvin rytmitettyjä ja hyökkääjät saavat kiekkoa mukavasti täyteen vauhtiin. HPK joutuikin eilen jo keskialueella huomaamaan olevansa potkun perässä ja tätä potkua kun ei saa kiinni, niin päättyy tilanne useasti maalipaikkaan tai jäähyyn. HPK nappasikin ensimmäisessä erässä jo kolme jäähyä, joista Tappara olisi saattanut napauttaa kiekon jo kerran tai kaksi hämeenlinnalaisten verkkoon. Kaiken kaikkiaan Tappara pelasi ehjän ottelun ja nappasi siitä täysin hallitun voiton.

Vaikka tänään Tappara saa vastaansa asetta hankalamman vastustajan, niin ei ole mitään syytä uskoa joukkueen kompastuvan vielä tähän esteeseen. Sport oli eilisessä ottelussa Ässiä vastaan kehno, kun taas Tappara pelasi hyvää jääkiekkoa Hämeenlinnassa. Nyt toinen matkustaa Vaasaan Porista ja toinen Hämeenlinnasta, joten valtavaa kotietuakaan ei ole. Urheilussa tapahtuu välillä vuorokaudessa ihmeitä, mutta emme me sen puolesta vetoa lyö, vaan poimimme kiltisti vierasvoiton lapulle.

Koppaa 500% bonus

BOOM! Vedonlyöntisivusto NordicBet hemmottelee uusia asiakkaita koko syyskuun ajan tarjoamalla 500 % ensitalletusbonuksen. Saat 10 € talletuksella 60 € pelirahaa. Kierrätysvaatimus on 8Xbonusraha 1,50 kertoimella, eli tässä tapauksessa sinun tarvitsee kierrättää 480 € kotiuttaaksesi voitot – ei paha.

NordicBet näyttää myös urheilua suorina lähetyksinä omassa livestream -palvelussaan ja pääset nauttimaan Euroopan huippufutiksen lisäksi KHL– ja CHL-kauden ottelut suorana. Hyvien kohteiden lisäksi on siis tarjolla myös urheilua suorina lähetyksinä. Voitot voit kotiuttaa omalla tilille viidessä minuutissa.

» Tappara
2.10
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.10
Talleta 100€, pelaa 200€
2.08
100 € ilmaisveto
2.08
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.08
100€ ilmaisveto
2.08
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ