Ilves

2.60

Perjantain liigakierroksen helmi pelataan Tampereella, missä Tappara ja Ilves kohtaavat kauden toisessa paikallisottelussa todella herkullisista lähtökohdista. Illan estradina toimii Nokia Areena ja kiekko putoaa jäähän klo: 18:30.

Tapparan aika ryhdistäytyä

Jussi Tapolan piiskuroima hallitseva Suomen mestari Tampereen Tappara on ollut alkukaudesta isoissa ongelmissa, ja joukkue on hävinnyt kotimaisessa Liigassa kaksi edellistä ottelua, kun Ässät niisti kirvesrinnat tylysti Nokia Areenalla maalein 1-4 ja saman teki myös viime lauantaina Pelicans Lahdessa, kun pussileuat jättivät Tapparan tylysti nollille Isku Areenalla maalein 3-0.

Tappara kävi keskiviikkona pesemässä kasvojaan Saksassa, kun joukkue kohtasi CHL-ottelussa Red Bull Münchenin. Tappara käänsi tasaisen ottelun lopulta hyväkseen rangaistuslaukauksilla ja voitti matsin lopulta 3-4rl. Tappara on varmistanut paikkansa CHL:n pudotuspeleissä.

Tappara majailee kotimaisessa Liigassa sijalla yhdeksän. Joukkue on onnistunut raapimaan yhdeksästä ottelusta vain kolme suoraa voittoa.

Tappara saa maalinsuulle takaisin Christian Heljangon. Eliittipuolustaja Valtteri Kemiläinen sen sijaan puuttuu edelleen kokoonpanosta.

Kärkijoukkue Ilves jysäytti melkoisen pommiin

Liigan kärkijoukkue Tampereen Ilves jysäytti keskiviikkoaamuna tämän syksyn ensimmäisen todellisen jymypaukun, kun seura ilmoitti, että päävalmentaja Jouko Myrrä saa väistyä ja tilalle tulee välittömästi kovissa keitoksissa marinoitunut Antti Pennanen. Pennanen oli valmentajamarkkinoiden kuumin nimi ja moni seura oli HPK:n mestaruuteen kaudella 2018-2019 valmentaneen valmentajan perässä, mutta Ilves veti pisimmän korren.

Moni on kritisoinut Ilveksen toimintaa, ja seura teki kyseenalaista historiaa erottamalla kärkipaikalta valmentajan, mutta meidän papereissamme Pennasen saapuminen tässä vaiheessa Ilveksen peräsimeen kertoo joukkueen ja johdon kunnianhimosta – vain mestaruus riittää tällä kaudella – ja uskalletaan tehdä vaikeitakin päätöksiä menestyksen eteen.

Ilves pelasi niin ikään CHL-ottelun, kun joukkue kohtasi tiistaina kotiaskissaan norjalaisseura Stavanger Oilersin. Tupsukorvat pitivät ohuet jatkomahdollisuudet elossa voittamalla norjalaisseuran maalein 4-1. Ilves tarvitsee kuitenkin muilta seuroilta apuja selvittääkseen tiensä Mestarien liigan pudotuspeleihin.

Liigassa Ilveksen peli on ailahdellut ja joukkue on hävinnyt kaksi edellistä ottelua. Turpaan tuli niin Niiralan montussa Kalpalle (7-4) kuin edellisessä kotiottelussa HPK:lle (2-3rl). Ilves pitää tappioista huolimatta Liigan kärkipaikkaa halussaan 18 pisteellä.

Ilveksen maalinsuulla aloittaa odotetusti Marek Langhamer. Sivussa kokoonpanosta ovat loukkaantunut tähtipuolustaja Jyrki Jokipakka, Henrik Haapala sentteri Balazs Sebok sekä junnutähti Jani Nyman.

Kauden toinen Mansen Derby

Ilves ja Tappara kohtaavat toistamiseen tällä kaudella toisensa. Ilves isännöi kauden ensimmäistä paikallisottelua ja riisui kirvesrinnat tylysti aseista voittaen ottelun puhtaasti 3-0. Tuore Ilveksen päävalmentaja Pennanen pääse heti loistavaan tulikasteeseen, kun vastaan asettuu rakas vihollinen Tappara. Pennanen tuskin lähtee Ilveksen toimivaa pelisapluunaa muuttamaan, vaan tuo siihen omia pieniä ominaisuuksia peliä parantaen.

Tapolan piiskuroima Tappara on ollut kauden alusta lähtien suurissa ongelmissa hyvin liikkuvien joukkueiden kanssa, ja paineen alta avaaminen on tuottanut suuria vaikeuksia. Tapparan keihäänkärki Jori Lehterän johdolla ei ole vielä sujut Tapolan pelitavan kanssa, ja se näkyy ennen kaikkea 5vs5-pelissä.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat tehneet tästä ottelusta tasabookin, mutta meidän papereissamme Ilveksen liike ja aktiivinen karvauspelaaminen ja sitä kautta hyökkäyspelaamisen jatkumo ovat jälleen kerran avainasemassa, kun Mansen Derbyssä jaetaan pisteitä.

Tapparan 5vs5-pelaaminen saa myös omat haasteensa, kun Ilves on parantanut ja tiivistänyt omaa puolustuspelaamista rutkasti – sitten viime kauden. Ilvekselle riittää tänään, että se on oma itsensä, hyvin liikkuva duunariporukka, joka puolustaa omaa aluettaan kurinalaisesti ja pelaa hyökkäysalueella aktiivisesti.

» Ilves
2.60
100 € ilmaisveto
2.60
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ