KalPa ML

2.70

Liigakierroksen viimeinen ottelu käynnistyy Tampereen Nokia Areenalla klo: 19:32, kun Tappara ja KalPa kohtaavat TBK:n juhlaottelussa. Ottelussa kunnioitetaan TBK:n 90-vuotista taivalta ja Tappara pelaa ensimmäisen erän TBK:n peliasussa.

Tappara jatkaa hyviä otteitaan

Jussi Tapolan luotsaama Tampereen Tappara saapuu juhlaotteluun neljän ottelun voittoputkessa. Voittoputkella tarkoitamme Liigassa pelattuja otteluita, koska Tappara pelaa tällä hetkellä myös CHL-sarjan jatkopelejä.

Liigassa Tapparalla kulkee, ja se todettiin myös eilen kauden kolmannessa paikallisottelussa. Tappara jatkoi eilen voittoputkeaan Liigassa kukistettuaan rakkaan arkkivihollisen Ilveksen maalein 3-5 täpötäydessä Nokia Areenassa. Tappara oli murhaavan tehokas ja kirvesrintojen kapellimestareina häärivät Veli-Matti Savinainen (2+1) sekä Niko Ojanmäki (2+0). Ilman taisteluarpia joukkue ei kuitenkaan ottelusta selvinnyt, ja kapteeni Otto Rauhala jätti ottelun kesken törmäyksen seurauksena, eikä enää pelannut.

Tapparalla on myös puolustuksesta sivussa Veli-Matti Vittasmäki sekä Ben Thomas.

Tappara on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena 52. pisteellä.

KalPan tappioputki sai jatkoa eilen

Tommi Miettisen luotsaama KalPa saapuu viiden ottelun tappioputkessa Tampereelle. Joukkue tulee Tapparan juhlaotteluun Raumalta, jossa kotijoukkue Lukko oli jatkoajan jälkeen parempi maalein 2-1. Ottelu ei missään nimessä ollut KalPalta huono ja joukkue oli vielä suorassa voitossa kiinni kuusi minuuttia ennen loppua, mutta pieni merkkausvirhe omalla alueella ja Lukon maalissa operoineen Artyom Zagidulin huippuotteet maksoivat kuopiolaisille voiton.

Tappioputkesta huolimatta KalPa on sarjataulukossa viidentenä 46. pisteellä. Toki Kalpa on kärkikuusikosta ainoa, joka on pelannut 30. ottelua tähän mennessä.

Vieläkö Tapparalla on bensaa tankissa?

Tappara lähtee juhlaotteluun ennakkosuosikkina, kun katsotaan puhtaasti kertoimia ja keskinäisten otteluiden tuloksia historian aikana. Tappara on kuitenkin ollut marraskuun lopussa ja joulukuun alussa kovalla kuormalla ja joukkue on pelannut 10. päivään viisi ottelua. Joukkueella puuttuu myös muutama avainpelaaja puolustuksesta sekä Otto Rauhalan pelaaminen tänään on hyvin epävarmaa. Tämä kuormittaa tiettyjä avainpelaajia todella paljon.

KalPalla on pohjilla hyvä esitys eilen kärkiseura Lukon vieraana. Joukkueen työnteon jatkuessa tänään Nokia Areenalla samanlaisena, on Tappara ongelmissa. Juhlaottelu tuo myös omat haasteensa ja se sataa vierasjoukkueen laariin. Yleensä kotijoukkue, kun tuppaa olemaan näissä otteluissa se vastaanottava osapuoli. KalPa haluaa tänään hiljentää Nokia Areenan ja lähteä täyden pistepotin kanssa Kuopioon. Kaikki avaimet siihen on olemassa, kun otetaan huomioon Tapparan tilanne, avainpelaajien puuttuminen sekä ottelutahti.

» KalPa ML
2.70
100 € ilmaisveto
2.70
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ