Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia - Varsinainen peliaika | KYLLÄ

1.95

Kotimaisessa Liigassa pelataan neljän ottelun kierros. Meidän katseemme kiinnittyvät Tampereelle, jossa kohtaavat Tappara ja hyvässä vireessä viime aikoina ollut Kalpa. Estradina toimii Tampereen uusi ja uljas Nokia Areena ja kiekko tippuu jäähän normaalisti klo: 18:30.

Tappara käynnistelee kolmen ottelun viikkonsa

Jussi Tapolan piiskuroima Tappara käynnistää kolmen ottelun viikkonsa. Joukkue kohtaa Kalpan lisäksi perjantaina rakkaan paikallisvastustaja Ilveksen ja lauantaina on edessä B2B-ottelu Helsingin HIFK:ta vastaan kotiaskissa, Nokia Areenalla. Tappara saa siis viettää kaikki viikon ottelunsa kotona, ja on vain muodollinen vierasjoukkue Ilves-ottelussa.

Tappara on hinannut itsensä sarjataulukon toiseksi. Kirvesrinnoilla on pelattuja otteluita 47 ja pistepotti on karttunut 88 paunan verran.

Kirvesrinnat ovat viimeksi pelanneet sunnuntaina, kun joukkue kohtasi liigan kärkiottelussa kovassa vireessä olevan Mikkelin Jukurit kotonaan. Pelillisesti Tappara ei ollut ottelussa huono, mutta joutui lopulta taipumaan mikkeliläisille jatkoajalla maalein 2-3ja. Jukureiden voiton takuumiehinä häärivät loistokautta tolppien välissä pelaava Oskari Salminen (91.26/2.28), joka torjui Tapparan rynnistykset ja lukuiset loistavat maalintekopaikat, sekä 1+2 tehot takonut liigan pistepörssin piikkipaikkaa pitävä Petrus Palmu (20+28=48). Jukurit katkaisi samalla Tapparan kolmen ottelun mittaiseksi venyneen voittoputken.

Kalpa saapuu hyvässä lennossa Tampereelle

Tommi Miettisen piiskuroima Kalpa saapuu hyvässä nosteessa ja neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa Tampereelle. Kuopiolaiset saapuvat Nokia Areenalle suoraan Hämeenlinnasta, missä joukkue pelasi eilen HPK:ta vastaan ja venytti voittoputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi Kerhon kustannuksella.

Tasainen ottelu HPK:ta vastaan kääntyi lopulta kuopiolaisille vahvan kolmannen erän jälkeen, kun joukkue onnistui päätöserässä kolmesti: Jaakko Rissanen toi vierailijat tasoihin ylivoimalla, puolustaja Kasper Puutio vei kuopiolaiset johtoon kauden neljännellään ja loppulukemat tyhjään maaliin kaunisteli Sami Tavernier kauden ensimmäisellään. Kalpalle tärkeät vieraspisteet 2–4-lukemin.

Kalpa jatkaa neljän ottelun mittaista härkäviikkoaan kohtaamalla Tapparan lisäksi perjantaina Lukon Niiralan montussa, jos koronatilanne sen sallii, ja lauantaina joukkue matkustaa Lappeenrantaan Saipan vieraaksi.

Kalpa taistelee tasaisessa keskikastissa vielä suorasta pudotuspelipaikasta. Kuopiolaisten pistepussi näyttää 72 paunaa 48 pelatun matsin jälkeen, ja matkaa kuudentena majailevaan Kärppiin on kuusi pistettä.

Kauden kolmas kohtaaminen

Joukkueet kohtaavat nyt kolmatta kertaa toisensa tällä kaudella. Molemmat joukkueet ovat onnistuneet voittamaan omat kotiottelunsa, eli voitot tällä kaudella ovat 1–1. Tappara lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina, ja saa edun myös valmistautumisessa, kun Kalpa pelasi eilen. Hämeenlinnasta ei kuitenkaan ole matkaa Tampereelle kuin reilu tunnin ajomatka, mikä taas helpottaa Kalpan valmistautumista otteluun.

Kalpan hyökkäyspeli on ollut viime aikoina todella tehokasta ja uskommekin sen tuottavan myös tänään tulosta. Samaan hengenvetoon mainittakoon, että puolustuspelaaminen välillä kärsii hyökkäyspelin kustannuksella. Tapparalla on kassassaan vaarallinen hyökkäysarsenaali, jonka tulosyksikön pelaajat tuottavat tänään myös ongelmia Kalpan haavoittuvalle puolustukselle.

Yhtä kaikki! Kalpa pelaa tällä hetkellä todella suurella itseluottamuksella, eikä sen välttämistä tulostaulululla voi aliarvioida tänäänkään. Joukkueiden viidestä viimeisestä kohtaamisesta, molemmat ovat heiluttaneet verkkoa neljässä pelissä vähintään kahdesti ja uskommekin sen jatkuvan tänäänkin. Molempien joukkueiden hyökkäyspelin lainalaisuudet huomioiden.

» Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia - Varsinainen peliaika | KYLLÄ
1.87
100 € ilmaisveto
1.95
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ