Tappara -1.0

1.90

Tänään jatketaan Liigan pudotuspelejä välierien muodossa. Välierien ensimmäinen ottelu nähdäänkin tänään Tampereen uudella Nokia Areenalla, kun Tapparan ja KooKoon välisen ottelusarjan ensimmäisessä osaottelussa pudotetaan kiekko jäähän klo 18.30. Ottelusarjan lähtökohdat ovat selkeät, kun runkosarjan voittaja Tappara saa vastaansa säälipleijareista tiensä välieriin saakka kairanneen KooKoon.

Tappara lähtee otteluun ansaitusti melkoisen suurena suosikkina

Tampereella on käynnissä varsinainen kiekkokevät, kun molemmat Tampereen joukkueet ovat mukana Liigan välierissä. Lisäksi on hyvinkin todennäköistä, että ainakin toinen joukkueista pelaa finaalissa, eikä myöskään Tampereen väliset finaalit tulisi kovin suurena yllätyksenä. Tällä hetkellä meidän papereissamme kuitenkin pienillä eroilla tämän sarjan suurin suosikki on Tappara. Joukkue lähtee tähän sarjaan viiden päivän levosta, kun kaikki muut joukkueet pelasivat vielä toissapäivänä seiskaottelua. Lisäksi Tapparan valmentaja Jussi Tapola on saanut oman joukkueensa pelin todella hyvin kasaan ja joukkueen maalivahti Christian Heljanko on tarpeeksi tasokas mestaruusjoukkueen tolppien väliin. Tapparan suosikin asema saattaa myös kasvaa mikäli Ilves ja TPS pelaavat pitkän sarjan, sillä Tapparalla on kyllä loistava mahdollisuus matkustaa tästä otteluparista jatkoon jopa alle kuudessa ottelussa.

Tapparan kokoonpanossa ei ole ensimmäistäkään muutosta edelliseen Lukko-otteluun verrattuna, mutta toisaalta tämä ei varmasti tule suurena yllätyksenä. Tapparan peli Lukkoa vastaan käydyssä sarjassa oli nimittäin hyvin uomissa ja edelliskauden mestarit pelasivatkin siinä ottelusarjassa kuusi ehjää peliä, mutta se nyt ei vain riittänyt jatkoon tämän hetken kirvesrintoja vastaan. Tänään Tapparan hyökkäys saa vastaansa sarjan varmasti kuumimman maalivahdin ja hyvin organisoidun puolustuksen, joten jos Tappara haluaa tästä sarjasta purjehtia jatkoon, niin joukkueen täytyy olla suhteellisen tehokas maalipaikoissa, joita heille aukeaa.

Vierasjoukkueella takana melkoinen trilleri Jukureita vastaan

Vierasjoukkueen kaksi suurinta nimeä viime kierroksen yllätysvoitossa olivat maalivahti Nick Malik ja valmentaja Olli Salojohtama valmennus. Varsinkin joukkueen puolustaminen koko viisikolla oli todella ihailtavaa katsottavaa. Toisaalta kääntöpuolena oli hyökkäyspelin organisoinnin puute, mutta toisaalta ei siihen taida tälläkään kierroksella kokoonpanon taitotaso riittää, vaan KooKoon toivo on edelleen puolustaa hyvin, saada aikaiseksi laadukas maalivahtipeli ja tehdä muutama maali niistä paikoista joita pelin virtaus joukkueelle eteen tuo. Sen lisäksi ottelusarjan mitassa ajateltuna myös joukkueen kotiottelut ovat erittäin tärkeitä. Kotikentällä KooKoo ei voi hävitä tässä sarjassa kertaakaan, mikäli se haluaa tästä otteluparista jatkoon.

Kokoonpanoon ei joukkue juuri muutoksia tee, eikä tuskin taktiikkaankaan. Joukkue lähtee otteluun vahvan puolustuksen kautta, mutta toisaalta myös jo suuri unelma toteutettuna. Tästä johtuen toissapäivänä päättynyt trilleri voikin aiheuttaa vielä tänään pientä ulospuhallusta, sillä puolivälierien voiton jälkeen on varmasti mennyt hetki ennen kun hengitys on tasattu ja katse siirretty Tapparan kaatoon. Samaan aikaan Tappara huilaili viisi päivää, jonka aikana joukkue on varmasti kerennyt latautumaan täysin tämän päivän otteluun. Tästä syystä me uskomme kotijoukkueen voittoon.

» Tappara -1.0
1.90
100 € ilmaisveto
1.90
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ