Tappara yli 3.5 maalia

2.00

Tänään Tampereella saattaa ratketa jo ensimmäinen finaalijoukkue, kun Liigan välierissä kohtaavat jälleen Tappara ja KooKoo. Edellisessä matsissa Kouvolassa Tappara nappasi aika vakuuttavan 1-5 voiton ja siirtyi otteluparissa johtoon lukemin 3-1. Kouvolassa kotijoukkue KooKoo pystyi olemaan ottelussa mukana oikeastaan tasan ensimmäisen erän jossa joukkue oli parempi nippu kentällä. Tämän jälkeen kuitenkin toistui viime otteluissa tuttu kaava, eli mitä pidemmälle peli eteni, niin sitä enemmän ottelu siirtyy Tapparan hallintaan. Toissapäivänä se tapahtui jo ottelun toisessa erässä, jota vieraat veivät jopa ylivoimaisesti. Kolmas erä oli tasaisempi, mutta toisaalta ei KooKoolla ollut siinä mitään palaa tasoittaa tai oikeastaan edes kaventaa ottelua.

Kotijoukkueelta ei ole muutoksia odotettavissa

Kotijoukkue Tappara lähtee otteluun valtavana ennakkosuosikkina, kun vedonlyöntitoimistojen kertoimet heiluvat 1.4 tyyppisissä lukemissa. Tämä toisaalta on aivan ymmärrettävää sillä kyllähän KooKoon pudotuspelien ottelukuorma on ollut aivan päätön. Tänään sentään joukkueilla on takana yksi lepopäivä, mutta kyllä silti Tapparan viiden huilipäivän etu ennen tätä sarjaa on ollut valtava. Toisaalta täytyy muistaa Tapparan pelaamalla saavuttaneen tämän edun. Joukkue voitti runkosarjan ja laittoi oman puolivälieräsarjansa poikki ennen muita, joten mistään vääryydestä tässä ei ole kyse. Tänään Tapparan panoksena onkin jälleen mukava huili ennen finaaleita ja sen joukkue varmasti haluaa saavuttaa.

Tapparan joukkueen tasosta kertoo jotain se, että joukkueen suurimmaksi ratkaisijaksi on noussut nelosvitjassa elämänsä kevättä pelaava Joona Luoto. Viime ottelussa jälleen hatullisen taikonut Luoto onkin tehnyt nyt kahdeksaan pudotuspeliin veikeät 13 pistettä. Se on lievästi sanottuna paljon nelosen laidalla aikaansa viettävälle pelaajalle. Vielä kun voidaan todeta myös kärkiketjujen pelanneen aika hyvin, niin vaikea on tästä joukkueesta paljoa nyt negatiivista löytää. Myös sarjan hivenen ailahdellen aloittanut maalivahti Christian Heljanko on jälleen pelannut hyvin ja näin ollen kotijoukkueella ei paljoa tänään huolenaiheita pitäisi olla.

Vierasjoukkueella ei vain millään riitä kunto, eikä taso

KooKoo on tällä kaudella pelannut aivan jumalallisen loistavan kauden, mutta nyt on pakko vain sanoa oman tason tulleen vastaan. Kun ei riitä, niin ei riitä. Joukkue kyllä taistelee ja tekee kaikkensa. Olli Salon johtama valmennuskin on kyllä osittain saanut myös välierissäkin aikaiseksi onnistumisia, mutta nyt pelikuormitus säälipleijareineen kaikkineen tuo kouvolalaiset mahdottoman tilanteen eteen. Kaiken lisäksi joukkueen johtavan puolustajan Petteri Nikkilän loukkaantuminen loppukaudeksi taisi sinetöidä KooKoon haaveet finaalista. Vaikka sota ei tunnetusti yhtä miestä saisi kaivata, niin tässä kohtaa kaipuu on kyllä suuri. Tänään miehen paikkaa ykköspakkiparissa saa vuorollaan koittaa Kalle Loponen, sillä edellisessä pelissä kyseisellä paikalla pelaava Eero Teräväinen on myös tänään loukkaantuneiden pelaajien joukossa.

KooKoo on valtavan ottelukuormituksen alla väsynyt ja kaiken lisäksi puolustajapulasta kärsivä altavastaaja. Tämä näkyy myös kertoimissa niin paljon, että kotijoukkueen kautta ottelun pelaaminen tuntuu aika vaikealta. KooKoo saattaakin räpistellä pelin alussa ihan hyvinkin, mutta toisaalta kun sarja taitaa katketa tänään Tampereella saattaa väsynyt joukkue heittää pyyhkeen kehään ennen ottelun loppua. Tästä syystä me lyömme Tapparan maalimäärään mukavaa overia.

» Tappara yli 3.5 maalia
2.00
100 € ilmaisveto
2.00
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ