Voittaa 1. erän - Tappara

2.10

Liigassa pelataan lauantaina täysi seitsemän ottelun kierros. Meidän ensimmäisessä vihjeessämme suuntaamme katseemme jälleen kerran Tampereelle, missä Tappara saa vieraita Lappeenrannasta, kun Saipa saapuu haastamaan hallitsevan mestarin Nokia Areenan hornankattilaan. Ottelu käynnistyy poikkeuksellisesti klo: 15:30.

Tapparan tappioputki sai jatkoa Mansen Derbyssä

Jussi Tapolan piiskuroima Tappara saapuu B2B-otteluiden jälkimmäiseen koitokseen kolmen ottelun tappioputkessa – siis Liigassa. Tapparan tappioputki sai jatkoa eilen kauden toisessa paikallisottelussa, kun Ilves niisti toistamiseen kirvesrinnat Nokia Areenalla.

Ilves oli tasaviisikoin koko ottelun parempi, eikä Tappara lukuisista ylivoimamahdollisuuksista huolimatta saanut kiekkoa ohi tshekkikassari Marek Langhamerin. Ilveksen liike ja tiivis puolustuspelaaminen oli jälleen kerran myrkkyä Tapparalle ja kirvesrinnat poistuvat kauden ensimmäisestä kotipaikallispelistä 1-4 -tappio niskassaan kohti Nokia Areenan uumenia. Näin Tapparan tappioputki Liigassa venyi jo kolmen ottelun mittaiseksi.

Tapparan heikot otteet alkukaudesta ei ole uusi juttu, mutta joukkueessa on tällä hetkellä akuutti maalinteko-ongelma ja ykköskoriin tähtipelaajat Jori Lehterän johdolla häviää vaihdosta toiseen tasaviisikoin omat vääntönsä. Eilen Lehterän johtama ykköskenttä otti jälleen kaksi takaiskua omiin.

Tappara majailee tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 11. Joukkue onnistunut voittamaan 10 ottelusta vain kolme varsinaisella peliajalla.

Saipa pitää hallussaan jumbopaikkaa

Pekka Virran luotsaama Lappeenrannan Saipa pitää hallussaan Liigan jumbosijaa. Joukkue on pelannut yhdeksän ottelua ja onnistunut saalistamaan vain yhden voiton varsinaisella peliajalla sekä vain kuusi pistettä. Saipa saapuu Tampereelle neljän ottelun tappioputkessa, ja ensimmäinen vierasvoitto tällä kaudella odottaa vielä itseään.

Saipan tappioputki sai jatkoa eilen, kun joukkue hävisi kotiaskissa tiukan väännön jälkeen jatkoajalla KooKoolle maalein 3-4ja. Saipa johti ottelua kolme kertaa, mutta sisukas KooKoo nousi aina rinnalle ja vei lopulta voiton. Saipalla on edelleen paljon tekemistä oman pelinsä kanssa, ja ehjä 60 minuuttinen odottaa vielä ottajaansa.

Tappara lähtee otteluun suosikkina – voiko Saipa edes haastaa Kirvesrinnat?

Molemmat joukkueet pelasivat eilen. Tappara pelaa nyt toisen päivän putkeen kotiareenalla kotiyleisön edessä, ja se on suuri etu. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti aikaisemmin ja se sataa myös kotijoukkueen laariin. Tapparan on pakko ryhdistäytyä tänään, eikä se sukella toista peliä putkeen kotiyleisönsä edessä.

Kertoimet on ammuttu kotijoukkueen osalta pelikelvottomiksi, mutta sieltä suunnalta vetokohteemme kaikesta huolimatta löytyy. Tapparalla on kotiyleisön tuki, huomattavasti paremmat lähtökohdat otteluun sekä eilinen kirvelevä tappio niskassaan, joka motivoi joukkuetta parantamaan tänään rutkasti.

On sanomattakin selvää, että Tappara tulee B2B-otteluiden jälkimmäiseen kotiotteluun kuin tykinsuusta ja haluaa ottaa ottelun hallinnan itselleen sekä tarjota kotiyleisölle alusta asti vastinetta rahoilleen. Me myös uskomme tänään Tapparan vahvaan alkuun, ja siksi vetokohteemme otteluun on selkeä. Eilisen tappion siivittämänä tänään nähdään Nokia Areenalla jälleen nälkäinen Tappara.

» Voittaa 1. erän - Tappara
2.10
100 € ilmaisveto
2.10
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ