TPS yli 1.5 maalia

1.72

Tänään alkaa jääkiekon Suomen mestarin etsintä tosissaan, kun on aika hypätä finaaleiden kimppuun. Finaalissa tänä vuonna toisistaan mittaa ottaa runkosarjan voittaja Tappara, joka on matkustellut tänne asti jopa helpohkosti, sillä joukkue ei ole joutunut todellakaan ylisuuren ottelurasituksen kohteeksi. Toisena finaaleissa pelaa jo toista kautta peräkkäin loppuottelussa oleva TPS, joka lähtee tähän ottelusarjaan ainakin vedonlyöntitoimistoiden mukaan kohtalaisen suurenakin altavastaajana. Ottelusarja aloitetaan tänään Nokia Areenalta ja ottelu alkaa klo 18.30

Tapparan etuna ovat pelaajiston kokemus ja laajuus

Tapparan etuna tässä ottelusarjassa ovat pelaajiston kokemus ja sen laajuus. Joukkueen suurin ratkaisija löytyy nelosvitjasta, josta Joona Luoto pelaa elämänsä kevättä ja kärkkyykin toisena koko pudotuspelien pistepörssissä. Toisaalta myös joukkueen kärkivitjat ovat päässeet mukavasti tehoille, joten Tapparan osalta tällä saralla näyttää todella hyvältä. Lisäksi joukkueen maalivahti Christian Heljanko on pelannut ihan riittävällä tasolla ja ollut oikeastaan kahta heikompaa ottelua lukuun ottamatta hyvä.

Ainoa pieni kysymysmerkki on se, että Jussi Tapolan Tappara on aina totuttu näkemään hyvänä joukkueena puolustamaan ja varsinkin viisikkopuolustuksen osalta on tämän vuoden pleijareissa nähty pieniä aukkoja. Joukkue ei aina ole aivan samalla sivulla ja välillä nousee jopa vähän selkää niissä tilanteissa, kun pitäisi takakarvata niin maan perusteellisesti. Toisaalta tämä kompensoidaan todella hyvällä kiekollisella pelaamisella puolustajien osalta. Onko siis kysymys vaan siitä, että tämän vuoden Tapparan vahvuudet ovatkin muualla kuin oman maalin edessä.

TPS pilasi tamperelaisten finaalin ja ansaitusti

TPS pelasi edellisellä kierroksella ja tamperelaisia vastaan ja myös silloin he olivat altavastaajia, mutta kairasivat tiensä jatkoon. Turkulaiset myös ansaitsivat oman paikkansa, sillä he olivat sarjassa myös pelillisesti vastustajaansa parempi ja oikeastaan kun metadataa katsotaan, niin neljässä ottelussa TPS ansaitsi voiton, kerran se kuuluu Ilvekselle ja yhdessä ottelussa joukkueet olivat erittäin tasaisia. TPS:n suurin yksittäinen pelaaja pudotuspeleissä on ollut Andrei Kareyev. 92,35% kiekoista torjuva maalivahti on pitänyt joukkuetta pystyssä aina silloin kun on vaan vähänkin ollut tarvetta. Tämän lisäksi joukkueen ykkösvitja on tietysti ollut kokonaisuudessaan pudotuspelien paras ketju kaikki joukkueet mukaan laskettuna.

TPS:n vahvuudeksi on myös jälleen laskettava valmentaja Jussi Ahokas, joka on nyt kahdessa sarjassa kääntänyt valmentajien välisen taistelun mukavasti omaksi edukseen. Tällä kierroksella vastus on kova, mutta kyllä Ahokas saattaa edelleen tarjota pelitavallisen edun joukkueelleen. Toisaalta TPS:ltä löytyy myös pieniä heikkouksia, sillä joukkueen ratkaisuvoima on kyllä täysin muutaman ensimmäisen ketjun varassa. Kärjen takaa ei juuri ratkaisijoita ole näissä pudotuspeleissä löytynyt

Tänään lyödään vetoa jälleen kertoimia vastaan

Tämän päivän ottelussa mielestämme kotijoukkue ei ole aivan kertoimien mukainen suosikki, mutta suosikki kuitenkin. Lisäksi maaliodottama on painettu hivenen alas ja näin ollen mietimmekin valintaamme kombon väliltä, jossa kotijoukkue voittaisi ottelun ja ottelussa ylitettäisi esimerkiksi 3,5 maalia. Toisaalta uskomme myös vieraiden olevan mukana ottelussa ja tästä syystä hakkamme vieraiden maalimäärään pientä overia.

» TPS yli 1.5 maalia
1.72
100 € ilmaisveto
1.72
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ