Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia - KYLLÄ

2.40

Tapparan ja TPS:n välinen finaalisarja jatkuu tänään Nokia Areenalla kolmannella osaottelulla. Tappara johtaa sarjaa 2-0. Ottelu käynnistyy klo: 18:30 ja se on katsottavissa kaikille ilmaiseksi SUB-kanavalla.

TPS paransi – mutta Tappara kairasi voiton

Sarjan toinen osaottelu pelattiin viime lauantaina Turun Gaterade Centerissä, missä oli tunnelma katossa, kun yli 10 000 silmäparia todisti kahden laadukkaan joukkueen finaalisarjan toista kohtaamista. TPS kärsi sarjan avausottelussa tiukan 2-1 tappion Nokia Areenalla, ja oli tiedossa, että turkulaiset tulevat ensimmäiseen kotiotteluunsa kovaa.

Toinen ottelu alkoi kuitenkin Tapparan komennossa, ja Kirvesrinnat saivat jatkuvasti paineen TPS:n kenttäpäätyyn, mutta turkulaisten pelin ruumin istuma ja tähtikassari Andrei Kareyev oli jälleen kerran mies paikallaan. TPS pääsi pikkuhiljaa otteluun mukaan, mutta ei muutamasta loistavasta tontista huolimatta onnistunut ohittamaan Tapparan Christian Heljankoa. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin erän lopussa, kun Tappara sai painopisteen turkulaisten päätyyn ja kanadalaispakki Brady Austin toimitti viivalta epäonnistuneen kaaliperhosen maalille, jonka löi riparista sisään Waltteri Merelä. Maali oli Merelän ensimmäinen tämän kevään pudotuspeleissä.

Toisessa erässä TPS otti ohjat ja paransi rutkasti ensimmäisestä erästä. Turkulaisille tarjottiin kahteen otteeseen mahdollisuutta ylivoimalla tasoittaa ottelu, kun Merelä sekä Patrik Virta kuluttivat jäähyboksia, mutta turkulaisten vaisu ylivoimapelaaminen jatkui edelleen, ja Tappara selvitti molemmat alivoimat.

TPS jatkoi hyvällä draivilla kolmannessa erässä, ja oli parempi joukkue luoden maalipaikkoja Kirvesrintojen kenttäpäätyyn. Tappara sai myös kaksi loistavaa tonttia, mutta tolppaa lähemmäksi ei tamperelaiset viimeisessä erässä päässeet. Juuso Pärssinen päästi lopulta turkulaisyleisön piinasta, kun nuorukainen leipoi näyttävän sommitelman päätteeksi tasoituksen. Esityön Pärssisen maaliin tekivät Markus Nurmi ja Samuli Vainionpää – edessä oli jatkoerä.

Jatkoerä ehtii vanheta reilu kaksi minuuttia, kun Tappara sai rakennettua hyökkäyksen TPS:n päätyyn. Charles Bertrandin poikittaissyöttö takatolpalle muuttaa TPS-puolustaja Ruben Rafkinin jalasta suuntaa ja lipuu maaliin! Järkyttävä loppu toiselle ottelulla. Tapparalle tärkeä vierasvoitto maalein 1-2ja ja sarja tamperelaisille 2-0.

TPS lyö tänään kaikki likoon Nokia Areenalla

Jussi Ahokkaan piiskuroima TPS lyö tänään aivan kaikki likoon ja koittaa herätellä sarjan uudestaan omalta osaltaan henkiin, koska joukkue varmasti tiedostaa, että 3-0-tappioasema kivenkovaa Tapparaa vastaan on ylitsepääsemätön este. TPS oli jo edellisessä ottelussa 5vs5-pelissä Tapparaa parempi, mutta kuten kaikki tietää, että onni tarvitsee ansaita, ja niin Tappara voitti onnen avustuksella vähän huonommallakin peliesityksellä.

Tappara-koutsi Jussi Tapola tosin tiedostaa sen, että edellinen esitys ei missään nimessä tule riittämään, ja Kirvesrinnat ottavat edellisen ottelun opit vuorenvarmasti mukaansa. Yhtä kaikki! TPS joutuu ottamaan tänään riskejä säilyttääkseen mestaruushaaveet elossa. Tappara myös parantaa hyökkäysalueen hyökkäyspelaamistaan.

Uskommekin vahvasti siihen, että tänään nähdään Nokia Areenalla erittäin vauhdikasta lätkää päästä päähän, jossa TPS koittaa ottaa pelin virtauksen itselleen luoden painetta Tapparan puolustukselle ja kääntäen peliä tarvittaessa nopeasti pystyyn. Jos pelin kulku noudattaa edellä mainittua kaavaa, ja TPS pelaa riskien rajoilla, tulee molempiin päihin maalipaikkoja edellisiä otteluita enemmän. Uskomme vahvasti siihen, että tänään palaa punalamppu molemmissa päissä tasaisesti.

» Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia - KYLLÄ
2.40
30 € ilmaisveto
2.35
100 € ilmaisveto
2.35
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ