X2

1.93

Liigassa pelataan täysi seitsemän ottelun kierros ja ensimmäinen ottelu käynnistyy poikkeuksellisesti jo klo: 16:00, jossa kohtaavat TPS ja Porin Ässät. Pelipaikkana on TPS:n kotiluola Gatorade Center ja ottelussa ei nähdä yleisöä uusien koronarajoituksien takia.

TPS ajautunut tappioputkeen

Turun kiekkoylpeys TPS on ajautunut kuuden ottelun tappioputkeen, joka herättää huolta myös päävalmentaja Jussi Ahokkaassa. TPS:n surullinen tappioputki sai jatkoa viime tiistaina, kun kovassa vireessä oleva Ilves kävi niistämässä turkulaiset Gatorade Centerin jäähän maalein 3–5.

TPS:n otteista paistaa tällä hetkellä turhautuminen, joka on ihan ymmärrettävää, kun joukkue on viimeksi voittanut joulukuun alussa, jota edelsi kahdeksan ottelun voittoputki. Joukkueella on siis kohtalainen henkinen lukko päällä ja Ahokkaalla suuri ongelma, miten joukkue nousee tappioputkesta takaisin voittojen tielle?

TPS lähtee Ässät-otteluun ilman Juuso Pärssistä, jonka hyökkäyspään avut olisivat enemmän kuin tervetulleita. Kun poissa ovat myös U20-kisoissa olevat runkopelaajat puolustuspäästä Ruben Rafkin sekä Eemil Viro, on TPS paletti osoittautunut yllättävänkin haavoittuvaiseksi juuri nuorten sankareiden poissaoloista.

TPS:n maalinsuulla aloittaa Andrei Kareyev (90,67/2.24)

Ässien kelkka alkaa kääntyä

Kesken kauden Ässien peräsimeen siirtynyt mestarivalmentaja Karri Kivi on tehnyt pyyteetöntä työtä Ässien peräsimessä, ja tulokset alkavat pikkuhiljaa näkyä tulostaululla. Ässät saapuu Turkuun neljän ottelun voittoputkessa. Joukkueen nykyisen formin sai kokea edellisessä ottelussa Stadin kingit, eli Helsingin HIFK, kun porilaiset kävivät tekemässä melkoisen ryöstöretken Stadin kirkkaissa valoissa kaadettuaan HIFK nordiksella maalein 2–3.

Ässät lähtee otteluun ilman parasta pistemiestään Sakari Salmista, mutta Kiven pelikirja ei yhtä miestä kaipaa ja se on näkynyt edellisissä otteluissa, vaikka Salminen on ollut poissa. Maalissa aloittaa venäläiskassari Konstantin Volkov (90.73/2.51), joka on ollut voittoputken yksi takuumiehistä.

TPS lähtee otteluun suosikkina

Vedonlyöntisivustot ovat yhtä mieltä siitä, että TPS on ottelun suosikki. Ottelu pelataan ilman yleisöä, joten tunnetilan merkityksellä on erittäin suuri painoarvo ottelussa. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran 26. päivä joulukuuta Porissa, missä Ässät oli parempi maalein 5–1, eikä ottelu jättänyt epäselväksi, kumpi joukkueista oli pelillisesti parempi – siis neljä päivää sitten.

Kotijoukkueen suosikin asemaa voidaan osittain selittää sillä, että TPS on vienyt kauden neljästä kohtaamisesta kolme, mutta nykyformissa oleva Ässälauma ei missään olosuhteissa ole näin suuri altavastaaja kuin kertoimet antavat ymmärtää.

Kivi on saanut Ässät pelaamaan loistavaa lätkää, ja puolustuspelaaminen on parantanut huomattavasti sitten alkukauden. TPS:n henkinen taakka on yksinkertaisesti liian iso tällä hetkellä ja voittoputkessa olevaa joukkuetta vastaan on yksinkertaisesti tyhmää pelata pitkässä juoksussa.

On sanomattakin selvää, että Ässien pukukopissa on tällä hetkellä jokaisella pelaaja positiivinen aura, joka ruokkii joukkuetta eteenpäin. Tällä on erittäin suuri merkitys, kun pelataan tyhjille katsomoille, jossa on erittäin vaikea saada oikea tunnetila. Ässien kertoimet ovat yksinkertaisesti liian suuret peliesityksiin nähden, ja kun X2-merkillä tarjoillaan vielä lähemmäs kahden kerrointa – ei sitä voi jättää käyttämättä!

» X2
1.93
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.93
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.93
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.86
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.85
100 € ilmaisveto
1.85
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.85
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ