HIFK yli 2.0 maalia

1.62

Tämän kauden Liigan pudotuspelit alkoivat kasalla seiskaotteluita, kun puolivälierien neljästä taisteluparista kolme vedetään päätyyn saakka, eli kuuluisaan seiskaotteluun. Kyseessä on siis tällä hetkellä paras yhdestä systeemi. Tämän päivän ottelun voittaja matkaa suoraan välieriin. Tässä vihjeessä pureudutaan Gatorade Centerissä klo 18.30 alkavaan otteluun, jossa vastakkain ovat TPS ja HIFK.

TPS - HIFK 06.04.2022

TPS pääsee tänään nauttimaan kotiedusta

Turkulaiset lähtevät tämän päivän otteluun kotijoukkueena ja vedonlyöntitoimistojen ennakkosuosikkina. Syytkin ovat selkeät, sillä tilastollisesti seitsemännet ottelut sarjoissa ovat päättyneet noin 70% varmuudella kotijoukkueen voittoon. Pakko on kuitenkin muistaa, että tilastoissa otteluiden määrä on edelleen aika pieni joten luotettavaa matemaattista pohjaa tästä tilastosta ei voida vielä vetää, mutta antaahan se pientä osviittaa. Toisaalta kun tilastoja tutkitaan vaikka useamman sarjan osalta ja katsotaan sarjataulukossa peräkkäin olevien joukkueiden seiskaotteluita, niin kotijoukkueen voittoprosentti putoaa jo noin kuuteenkymmeneen prosenttiin, joka vastaa jo lähelle normaalia kotietua jääkiekossa.

TPS oli eilisessä ottelussa pelillisesti jopa yllättävän suuri vastaantulija, mutta kotonaan joukkue on tämän sarjan mitassa ollut hivenen vastustajaansa vahvempi. Tosin rehellisesti sanottuna edellinen kotivoitto tuli jopa keskinkertaisen suorituksen jälkeen, kun vastustajan peli ei millään löytänyt sellaisia uomia, jossa helsinkiläisten suorittaminen on totuttu näkemään. TPS kuitenkin omaa mahdollisuuden tehdä selkeän parannuksen omaan pelaamiseensa ja sitä varmasti myös Turussa toivotaan. Toisaalta tänään ottelussa nousevat uuteen arvoon myös joukkuehenki ja taistelutahto, jotka ovat kotijoukkueessa olleet kyllä kohdillaan. Kokoonpanoihin TPS ei tehnyt tänään yhtäkään muutosta, joten sinällään kaikki on kuten eilenkin

HIFK pääsee otteluun parhaalla kokoonpanollaan koko puolivälierissä

HIFK:n osalta ottelusarjan venyminen on toisaalta myös satanut hivenen vieraiden pussiin, sillä joukkueen kokoonpanoon on saatu muutamia tärkeitä lenkkejä takaisin. Eiliseen otteluun palannut Teemu Turunen pelaa tänään jo kolmosen laidalla ja ottelukieltonsa kärsinyt Jordan Schmaltz palaa jälleen kokoonpanoon seitsemänneksi puolustajaksi. Myös viime otteluun palannut Johan Motin on loistava lisä joukkueen pelaamiseen. Ottelusarjan alussa poissaollut Micke-Max Åsten on myös hyvä lisä joukkueen nelosvitjaan ja erikoistilannepelaamiseen. Lisäksi stadilaiset ovat saaneet Ville Peltosen takaisin penkin taakse, joten HIFK:n joukkue on parantunut laadullisesti jonkin verran sarjan edetessä.

HIFK oli eilisessä kotiottelussaan jälleen laadukas nippu. Kotikentällään helsinkiläiset eivät joutuneet turvautumaan viivelähtöihin niin useasti kuin vieraissa joka on hyvä asia, sillä käytännössä vieraiden viivelähdöt eivät ole vakuuttaneet hirveästi tässä sarjassa. Tähän saattaa olla tiedossa pientä parannusta, sillä Motin ja Schmaltz ovat kiekollisina pakkeina aika tärkeitä helsinkiläisille ja tänään he ovat molemmat kentällä. Kotijoukkueella onkin tänään ottelussa kotietu puolellaan, mutta toisaalta sarjan aikana myös pelaajien lähtökohtainen laatu on muuttunut. HIFK:lla on tänään laittaa selkeästi laadukkaampi joukkue kentälle, kun edellisissä kohtaamisissa.

Seiskaottelut ovat aina aivan oma lukunsa ja vaikea onkin sanoa, kumpi joukkueista tänään nappaa voiton. Sen puolesta ei tänään myöskään uskalleta vetoa lyödä, mutta koska kotijoukkue on ehkä hivenen liian suuri suosikki ja maaliodottama on onneton, niin lyödään vetoa vieraiden maalimäärän puolesta pelitavalla jossa jo HIFK:n kahdella maalilla saamme omat rahamme takaisin.

» HIFK yli 2.0 maalia
1.62
100 € ilmaisveto
1.62
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ