HIFK

2.70

Tänään jatkuu tietysti myös TPS:n ja HIFK:n välinen ottelusarja. Tilanne kahden ottelun jälkeen on 1-1, kun molemmat joukkueet ottivat voiton omissa kotikaukaloissaan. Tänään siis pelataan jälleen Turussa klo 18.30 ja pelipaikkana toimii Gatorade Center.

Kotijoukkueen edellisestä ottelusta ei löydy juuri mitään positiivista

TPS:n vierasretki Helsinkiin oli kaikin puolin surullinen kokemus TPS:lle ja sen faneille. HIFK oli nimittäin Nordiksella parempi ihan kaikessa muussa paitsi maalivahtipelissä. Tämä onkin oikeastaan Tepsin onni, nimittäin nyt jatkoajalle venynyt peli olisi ilman todella selkeää eroa maalivahtipelin tasossa päättynyt jo varsinaisella peliajalla kahden tai kolmen maalin erolla. Näyttääkin vahvasti siltä, että Andrey Kareev on ainoa liigatason maalivahti tässä ottelusarjassa. Samalla mies on myös TPS:n paras ase tässä puolivälieräsarjassa, sillä Kareevin hyvät otteet koittelevat varmasti helsinkiläisten hermoja, kun omassa päässä ei välttämättä aina saada edes silmiä kiinni.

Kokoonpanojen osalta TPS ei tee tähän otteluun yhtään muutosta ja se kertoo osittain siitä, että Jussi Ahokas tiimeineen luottaa edelleen oman joukkueensa pelin rakenteisiin ja uskovat saavansa ne kuntoon tämän illan otteluun ilman suurempaa sotkemista. Tähän auttaa tietty myös kotikaukalo vaikka TPS olikin Liigan runkosarjassa jopa parempi joukkue vieraskentällä kun kotonaan. Pudotuspelien aikana kuitenkin aina kotikentän merkitys hivenen nousee sillä peli muuttuu taktisemmaksi ja kotiyleisön määrä yleisesti aina vähän kasvaa. Myös turkulaisten ykkösvitja on ollut selkeästi pirteämpi kotikentällään kuin vieraissa.

HIFK:n suurin ja ainoa ongelma tuntuu tällä hetkellä olevan maalivahtipeli

HIFK pelasi toissapäivänä erittäin laadukkaan kotiottelun, joka kuitenkin oli kaatua jo ottelun ensimmäisellä puoliskolla, kun joukkueen maalivahtipelin kysymysmerkit tulivat hivenen korostetustikin esiin vieraiden laittaessa ensimmäisestä kuudesta laukauksesta kolme maaliin. Kotijoukkueen onneksi toissapäivänä joukkueiden pelillinen tasoero oli valtava ja helsinkiläisillä oli varaa antaa kilometri etumatkaa vierailijoille ja saivat silti vietyä ottelun jatkoajalle, jossa Miro Karjalainen ratkaisi ottelun helsinkiläisten eduksi. HIFK oli siis suoraan sanottuna aivan kaikessa muussa vastustajaansa edellä koko ottelun otannassa voittamalla esimerkiksi laukaukset kohti maalia lukemin 37-14.

HIFK taistelee edelleen poissaolojensa kanssa ja myös tänään kentältä puuttuvat puolustuksesta Johan Motin ja Joonas LyytinenRony Ahonen puolestaan palaa takaisin kokoonpanoon ja täydentää kolmospakkiparin Karjalaisen kanssa. Hyökkäyksestä puuttuvat edelleen muun muassa Teemu Turunen ja Micke-Max Åsten, joten myöskään tältä osin ihan parhaat pelaajat eivät ole joukkueen käytössä. Myös Ville Peltonen puuttuu edelleen penkin takaa ja pelin aikana päävalmentajan vastuuta kantaa Samuel Tilkanen, joka hoitaa myös hyökkääjien peluutuksen. Pelaajien tueksi Peltosen sijasta on myös tuotu katsomossa normaalisti oleva toinen seuralegenda valmentaja Kimmo Kuhta.

HIFK on edelleen vedonlyöjien papereissa altavastaajana

HIFK on jostain syystä myös tänään vedonvälittäjien ja vedonlyöjien silmissä ottelun altavastaaja, vaikka käytännössä jo maalivahti Niilo Halosen edes kohtalainen ottelu tekee joukkueesta meidän silmissämme suosikin tämän päivän ottelussa. HIFK oli pelillisiltä otteiltaan niin paljon vastustajaansa edellä tiistaina, että on erittäin vaikea nähdä asetelmien muuttuvan niin radikaalisti, että koko kauden heikosti kotonaan pelannut TPS muuttuisi suosikiksi tänään. Varsinkin kun kauden mitassa katsottuna HIFK on ollut erittäin laadukas joukkue vieraskaukalossaan. Tämän vuoksi me luotamme tänään vierasjoukkueeseen. Tosin Halosen ailahtelevuuden takia otetaan lapulle hivenen suurempi kerroin ja pienempi panos

» HIFK
2.70
30 € ilmaisveto
2.63
100 € ilmaisveto
2.63
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ