TPS

2.08

Tämän päivän iltaottelussa päästään jatkamaan myös HIFK:n ja TPS:n välistä puolivälieräsarjaa, jossa TPS kävi eilen nappaamassa kotietunsa takaisin Nordikselta ja tasoitti otteluvoitot lukemiin 2-2. Tänään joukkue lähteekin otteluun selkeänä suosikkina, sillä eilisen ottelun tapahtumat saattoivat jopa ratkaista koko sarjan suunnan. Tämän päivän ottelupaikkana toimii siis Gatorade Centre ja ottelun aloituskiekko paiskataan maahan klo 18.30.

Kotijoukkue pelasti sarjansa Helsingissä ja on vahvoilla tänään

TPS kävi eilen tekemässä näyttävän ryöstöretken Helsinkiin, kun joukkue kävi nappaamassa värikkäiden vaiheiden jälkeen voiton lukemin 7-5. Ottelu näytti ratkeavan jo ensimmäisessä erässä kun TPS latoi taululle leppoisat neljä maalia. Vielä toisen erän puolenvälin jälkeen tehty 0-5 johtomaali näytti viimeistään ratkaisseen ottelun, mutta mitenkäs kävikään. Tämän maalin jälkeen alkoi TPS:n pelaaminen olemaan lähinnä pelailua ja HIFK pääsi kaventamaan ottelun reilu minuuttia ennen peliajan päättymistä jo lukemiin 5-6. Tämän jälkeen kuitenkin Eemil Viro puttasi kiekon tyhjään verkkoon ja takasi Tepsin otteluvoiton.

Tänään Jussi Ahokas on piirtänyt papereihin vähemmän yllättäen täysin samat kenttäkoostumukset kuin eilenkin. Maalissa jatkaa myös tietysti Andrey Kareev, jonka eilinen ottelu ei varmasti ollut miehen uran parhaita, mutta kokonaisuudessa tässä ottelusarjassa Kareev on pelannut ihan laadukasta maalivahtipeliä. TPS:n nuori ykkösvitja Nurmi-Pärssinen-Pyyhtiä oli ensimmäistä kertaa todella näkyvä tässä ottelusarjassa ja olikin eilen koko kentän ehdottomasti paras kokonaisuus.

Kurinpito esitteli aivan uskomattoman farssin pelien välissä

Eilen illalla olikin sitten Liigan kurinpidon aika loistaa, kun ilmeisesti viinapullon korkit oli avattu hivenen liian aikaisin ja kukaan ei päässyt selvinpäin töihin heti ottelukierroksen jälkeen. Miro Karjalaisen eilisestä päähän kohdistuneesta taklauksesta olisi runkosarjassa lahjottu pelaajaa muutaman, ehkä 3-5 ottelun kakulla, joten siitä selviäminen ilman pelikieltoa oli jo pienoinen ihme, mutta sehän ei tietysti ole edes alkua. Ilmeisesti pienessä nousukännissä töitään tehnyt Sampo Liusjärven johtama Sirkus Sariolan sivujaosto nimittäin päätti ensin eilen illalla olla ottamatta myöskään Jordan Schmaltzin esittämää kahden käden kirvesiskua mailallaan jatkokäsittelyyn, vaikka kyseessä oli aivan selvä vahingoittamisyritys kohdistettuna vielä vastustajan kultakypärään. Koko Liigan kurinpidon uskottavuuden kannalta on kuitenkin hyvä, että alkoholin vaikutus poistuu seuraavana päivänä ja tänään Schmaltzille saatiin arvottua muutaman ottelun kokoinen pelikielto. Toivottavaa kuitenkin olisi, että kurinpidossa joku olisi ainakin selvinpäin jatkossa pudotuspelien aikaan otteluiden jälkeen.

HIFK:n poissaolotilanne alkaa olemaan todella karmea

Jo tähän mennessä suurissa ongelmissa loukkaantumisten kanssa oleva HIFK sai eilen lisää huonoja uutisia kun poissaolijoiden joukkoon liittyivät pelikieltoon itsensä huitoneen Schmaltzin lisäksi myös Roni Hirvonen ja Jere Innala. Kun ennestään poissaolijoiden joukossa oli esimerkiksi Teemu Turunen, niin helsinkiläisten tulivoimassa alkaa olemaan hiljalleen jo aika valtava aukko. Loukkaantumisrintamalta tosin tuli hivenen hyviäkin uutisia kun Micke-Max Åsten palaa tänään kokoonpanoon nelosvitjan laidalle. Lisäksi eilen myös yksi HIFK:n pahimmista peloista jälleen realisoitu kun maalin suulla aloittanut Niilo Halonen ei saanut edes silmiään kiinni. Tänään tolppien välissä on tietysti sama mies, sillä HIFK ei tällä hetkellä omista pelikelpoista toista maalivahtia. Tosin nyt alamme olemaan varmasti lähellä sitä pistettä, että kohta kuka vaan kelpaa aloittamaan ottelun mikäli Halonen ei paranna otteitaan.

HIFK on siis tänään varsinkin näiden poissaolojensa jälkeen selkeä altavastaaja. Joukkueen vitjat menivät pakostakin uusiksi ja nyt Helsingissä toivotaan lähinnä toimivien ketjujen löytymistä illan otteluun. Loukkaantuneen Innalan paikan ykkösvitjassa ottaa tänään Iiro Pakarinen, jonka paikalle kakkoseen nousee vähälle vastuulle jäänyt Reid Gardiner. Kolmosessa loukkaantuneet Hirvosen korvaa 21-vuotias Elis Hede, joka sai runkosarjassa vastuuta 41 ottelun verran, mutta aloittaa omat pudotuspelinsä vasta tänään. Nelosen keskellä tänään aloittaa Miro Väänänen, koska tähän mennessä nelosen sentterinä pelannut Petteri Wirtanen on siirretty kakkospakkipariin Miro Karjalaisen kaveriksi.

HIFK pelaa siis tänään täysin niillä miehillä mitä on kokoon saatu. Puolustuksesta loppuivat puolustajat kesken ja maalivahtipeli tuntuu olevan ennen joka ottelua täydellinen arvoitus. Tänään saattaisimmekin löytää hyviä kohteita joistakin overeista mutta kyllä vieraiden kokoonpano tuottaa sen verran haasteita helsinkiläisillä, että laitetaanpa vaan suoraan ykköstä lapulle.

 

» TPS
2.08
100 € ilmaisveto
2.08
100 € ilmaisveto
1.95
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ