Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia - KYLLÄ

2.00

Ilves ja TPS jatkaa välieräsarjaa peräkkäisenä pelipäivänä, eli B2B-ottelulla, kun edessä on sarjan neljäs ottelu Turussa. TPS haki eilen ison ryöstön Nokia Areenalta ja johtaa näin ottelusarjaa 2–1. Ottelu käynnistyy Gaterade Centerissä klo: 18:30.

Ilves pesi kasvonsa – mutta TPS voitti

Eilen lähes 11 000 silmäparia todisti jälleen kerran huikeaa kiekkoiltaa, kun Ilves ja TPS kohtasivat kolmannessa ottelussa Nokia Areenalla. Ilveksellä oli allaan rökäletappio Turun reissulta ja oli odotettavissa, että Tupsukorvat tulee parantamaan kotiyleisön edessä otteitaan. Ottelusta ei vauhtia puuttunut ja ensimmäisestä erästä lähtien mentiin päästä päähän molempien joukkueiden istuttua kahdesti jäähypenkillä, mutta loistavista paikoista ja ylivoimasta huolimatta ensimmäinen erä oli maaliton.

Toisessa erässä maalittomuus jatkui, vaikka molemmat joukkueet loivat loistavia tontteja, mutta Marek Langhamer ja Andrei Kareyev olivat loistavassa iskussa torjuen muutaman todellisen huippupaikan. Ilves oli toisessa erässä niskanpäällä ja sai pitkiä hyökkäyksiä TPS:n päätyyn. Toisen erän viimeisellä neljänneksellä Ilves sai ylivoiman, eikä käyttänyt tilaisuutta hyödyntämättä.

Kapteeni Eemeli Suomi huudatti ensimmäistä kertaa kotiyleisöä siirtäen Tupsukorvat 1–0-johtoon ylivoimalla Henrik Haapalan ja Petri Kontiolan esityöstä. 22 sekuntia Ilveksen maalista, TPS voitti hyökkäyspään aloituksen Juhani Jasun johdolla ja Eemil Viro laukoi rannelaukauksen viivalta, joka upposi Langhamerin selän taakse – TPS tasoitti ottelun 1–1:een.

Päätöserään molemmat joukkueet tulivat kovaa ja TPS aloitti erän alun todella räväkästi, mutta ei saanut kiekkoa maaliin. Ilves sai otteen päätös erän viimeisellä kympillä, joka tuotti tulosta, kun Mitch Hults huitoi itsensä jäähyboksiin. Ilves rankaisi toistamiseen ylivoimalla, kun Suomi ja Haapala järkkäsivät tontin maaliruisku Nicholas Baptistelle, joka oli oikeaan aikaan maalin edessä ohjaten kiekon lopulta luistimella maaliin.

TPS sisuuntui entisestään Ilveksen johtomaalista, ja sai paineen Tupsukorvien päätyyn. Reilu minuutti Ilveksen johtomaalista seiskapakki Johan Ivarsson lusikoi maalin edestä melkoisen häröpallon päätteeksi turkulaiset tasoihin. Päätöserässä ei enempää maaleja nähty ja edessä oli jatkoerä.

Ilves dominoi jatkoerää ja sai paineen TPS:n päätyyn sekä muutaman loistavan tontin pistää ottelupakettiin. TPS puolusti hyvin Ilveksen paineen, ja sai sen purettua pienellä onnen kantamoisella, sillä seurauksella, että tähtihyökkääjä Mikael Pyyhtiä pääsi varkain läpiajoon, eikä erehtynyt. Pyyhtiä hiljensi Nokia Areenan ajassa 66.56 ja siirsi turkulaiset sarjassa 2–1 johtoon. TPS:lle tärkeä 2-3ja voitto ja ennen kaikkea ryöstö.

Ryöstääkö Ilves kotiedun takaisin? – TPS suosikkina otteluun

Ilves oli löytänyt edelliseen ottelun taas identiteettinsä, ja oli huolella valmistautunut kotiotteluunsa. Ilves oli myös parantanut kamppailu- ja taklauspelaamista, josta sai osansa myös TPS:n ykköskenttä. Ilveksen on ehdottomasti jatkettava samalla tavalla kuin eilen, jos mielivät edes taistella voitosta tänään. Jouko Myrrä jatkaa täysin samalla kokoonpanolla kuin eilisessä ottelussa.

Jussi Ahokas sen sijaan sotkee kolmoskenttää ja nostaa pelaavaan kokoonpanoon pelikiellosta kärsineen Jonne Tammelan. Tammelan kanssa kolmoskentässä operoivat sentteri Aarne Intonen ja laituri Eetu Liukas. Näin Hults putoaa kokoonpanon ulkopuolelle. Maalissa jatkaa Kareyev.

TPS lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina ja on ollut sarjassa tasaviisikoin hallitsevampi osapuoli, jos katsomme kokonaisuutta. Ilveksen eilinen ottelu herätti pientä toivon kipinää Tupsukorvien leirissä, ja paremmalla onnella Ilves olisi ottelun voittanut. Pelillisesti Ilves pelasi tässä sarjassa parhaan ottelunsa eilen Nokia Areenalla. Nelospeli tulee todella nopeasti, ja sen voittaa pelivalmiimpi joukkue. Ilveksen on käytännössä lyötävä tänään aivan kaikki Gaterade Centerin jäälle, jos haluavat taistella vielä finaalipaikasta.

Tappio tänään Turussa tietäisi Tupsukorville pronssipeliä, sillä kolmea kertaa putkeen Ilves ei turkulaisia voita. Ilveksen työmoraali ja fyysinen pelaaminen oli eilen hyvällä tasolla, ja uskomme sen jatkuvan tänään, sillä seurauksella, että Ilves saa oman hyökkäyspelinsä toimimaan ja sitä kautta myös ylivoima-aikaa. TPS on edelleen parempi tasaviisikoin ja Ilveksen on myös avattava tänään sitä kautta peliään, koska vain voitto riittää herättämään sarjan takaisin eloon.

Kun kyseessä on vielä B2B-ottelu, niin fyysinen ja henkinen rasitus ovat sitä luokkaa, että virheiden määrä varmasti kasvaa. Molemmat joukkueet saavat ottelussa varmasti etsikkoaikansa, ja siksi me jatkamme eilisellä linjalla.

» Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia - KYLLÄ
2.00
30 € ilmaisveto
1.94
100 € ilmaisveto
1.94
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ